Пресс-реліз "Київський листопад - 2016"

Дорогі поціновувачі активного відпочинку!

В цьому році, ось уже 7 рік поспіль туристичний клуб КПІ «Глобус» радий запросити на щорічні змагання «Київський листопад--2016» всіх, хто відчуває в собі сили і азарт провести незабутні вихідні в режимі нон-стоп, подолавши в ході змагань цікаву дистанцію з великою кількістю орієнтування, технічними та інтелектуальними завданнями, завданнями з порятунку постраждалих та виживання в умовах дикої природи без відпочинку, в складних погодних умовах, в темний час доби і умовах обмеженої видимості. Змагання пройдуть у двох класах: «ТЕХНО» (36 годин) і «СПРИНТ» (12 годин).

Клас «ТЕХНО» розрахований на досвідчені команди, що складаються з 4-х осіб, яким цікаво випробувати свої сили і злагодженість дій під час пошуково-рятувальних робіт, проходження складних, нестандартних технічних етапів.

Взяти участь в клас «СПРИНТ» ми запрошуємо команди з 2 - 3 учасників, яким імпонує спортивне орієнтування, квестові завдання і є непереборне бажання випробувати себе в чомусь новому і незвичному.

Отже, «Київський листопад--2016» пройде в 25-27 листопада в околицях міста Києва. Більш точне місце буде повідомлено додатково, на сайті організаторів.

Контрольний час проходження дистанції: 36 годин (клас «ТЕХНО»); 12 годин (клас «СПРИНТ»).

Ми не висуваємо учасникам змагань вимог до спортивні розряди, але рекомендуємо оцінити свої сили і можливості, щоб отримати максимальне задоволення від участі.

Запрошуємо до реєстрації туристів, альпіністів, учасників мультиперегонів і просто людей, які ведуть активний спосіб життя та бажаючих випробувати свої сили на змаганнях, які занурять Вас в атмосферу незвіданої, цікавої, незвичної подорожі, сполученої з духом пригоди і екстриму, найочікуваніша подія в календарі Київської федерації туризму - «Київський листопад--2016».

Реєстраційна форма, положення про проведення змагання і обговорення розміщені на сайті організаторів: http://www.tkg.org.ua. Вся інформація щодо змагань буде також розміщуватись на сторінках змагання в соціальних мережах.

Як це було в попередні роки Ви можете ознайомитися тут (http://www.tkg.org.ua/node/31091) і тут (http://www.pikanakondy.com.ua/kievskiy-listopad/)

Підписатися на Коментарі для "Пресс-реліз "Київський листопад - 2016""