Загальні умови Осінній Лист-2017

ВИМОГИ ДО ПОДАННЯ ЗАЯВОК

Попередні заявки (на сайті та іменна) подаються не пізніше, ніж до 23:00 15 жовтня у відповідному обговоренні на сайті, що вказаний в регламенті.

В попередній заявці на сайті потрібно вказати назву команди, клас дистанції на якому буде виступати команда, представника команди, номер телефону представника, електронну адресу представника, суддю та його номер телефону та електронну адресу.

Попередня іменна заявка в електронному вигляді в програмі Excel (без печаток) надсилається не пізніше ніж до 23:00 15 жовтня на електронну адресу голови мандатної комісії (секретаря). Електронна іменна заявка вважається підтвердженням на участь у змаганнях. Корекція заявки (видалення учасників, переведення із однієї команди в іншу, тощо – в т.ч. і в телефонному режимі) можлива не пізніше ніж за годину до початку змагань та у разі сплати додаткового стартового внеску. За несвоєчасне подання попередніх заявок (на сайті та електронної), команда сплачує подвійний стартовий внесок.

Документи приймаються на нараді представників головою мандатної комісії (секретарем). Нарада представників та мандатна комісія проводиться у вівторок 17 жовтня в 19:00 за адресою, що вказана в регламенті. Команди, що не пройшли мандатну комісію у вівторок, можуть подати документи у день початку змагань не пізніше ніж за годину до старту та у разі сплати подвійного стартового внеску.

Іменні заявки команд (колір друку – чорний) повинні містити прізвище, ім’я, по батькові спортсменів, число, місяць і рік народження, розряд, дату допуску до змагань з підписом лікаря проти прізвища кожного спортсмена. Наявність печаток лікаря, медичного закладу та організації обов’язкова.

ВИМОГИ ДО СТРАХОВИХ ПОЛІСІВ (далі страховка)

Страховка може бути оформлена індивідуально або колективно на всю команду (чи її частину, при умові, що на інших учасників також існує страховка).

Страховка повинна бути дійсною на період проведення змагань. Якщо вона закінчується чи починається з певного дня змагань, то учасник може бути допущений лише до тих видів (дистанцій), що підпадають під період дії його страховки.

Страховка має діяти кожного дня безперервно, тобто 24 години на добу.

Група спорту: 3 або 4 (Спортивний туризм).

Має бути вказано, що страховка діє під час занять спортом.

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Команди (учасники) подають до мандатної комісії наступні документи:

  1. Іменну заявку встановленої форми (додаток 1) або медичні довідки – допуск лікаря до змагань.
  2. Кваліфікаційні книжки спортсменів з оформленими розрядами згідно вимог ЄСКУ та Правил змагань, якщо учасники не внесені в базу спортсменів Києва.
  3. Страхові поліси від нещасних випадків під час спортивних змагань на кожного учасника, якщо страхові поліси учасників не оформлені в пішохідній комісії КМФСТ.
  4. Документи підтверджуючи особу спортсмена. Паспорти, студентські квитки - учасникам старше 14 років; свідоцтва про народження та учнівські квитки - учасникам до 14 років (без наявності документів підтверджуючих вік та навчання в учбовому закладі пільгові тарифи на сплату стартових внесків не надаються). Якщо учасник внесений в базу спортсменів Києва, то документи підтверджуючи особу спортсмена не потрібні для подання на мандатній комісії.
  5. Стартові внески, якщо вони не сплачені, та суддівську заставу.

ПОРЯДОК ОПЛАТИ СТАРТОВИХ ВНЕСКІВ

Команди сплачують стартові внески за кожного учасника на дистанцію. Оплата стартового внеску відбувається під час проходження мандатної комісії на нараді представників. Стартовий внесок складає:

  • На дистанції другого класу - 50 гривень за кожного учасника при умові, що команда реєструється та сплачує внесок на мандатній комісії. 100 гривень – на місці змагань.
  • На дистанції третього класу - 60 гривень при умові, що команда реєструється та сплачує внесок на мандатній комісії. 120 гривень – на місці змагань.

Пільговий тариф на сплату стартових внесків мають:

- студенти сплачують 75% від наведених вище сум.

- діти у віці від 14 до 17 років сплачують 50% від наведених вище сум.

Учасники команд з інших міст сплачують 100% від наведених вище сум, якщо вони є членами ФСТУ (можуть вступити до ФСТУ на мандатній комісії або подати документи підтверджуючі членство в ФСТУ від свого осередку федерації). Учасники команд з інших міст сплачують 200% від наведених вище сум, якщо вони не є членами ФСТУ.

УМОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ СУДДІВСТВА ЗМАГАНЬ

Головний суддя кожних змагань затверджується рішенням президії Київської МФСТ за поданням місцевих осередків федерації (клубів), що проводять змагання. До складу ГСК також входять головний секретар, начальники дистанцій, заступник головного судді з суддівства та заступник головного судді з безпеки, які визначаються пішохідною комісією КМФСТ.

Начальники дистанцій разом з заступником головного судді з безпеки та головним суддею відповідають за безпеку дистанції. Заступник головного судді з суддівства та головний суддя відповідають за розстановку суддів на дистанції та оцінювання їх роботи.

Кожна команда для організації суддівства змагань повинна забезпечити суддю за віком не молодше 2001 року народження та за кваліфікацією не менше другої суддівської категорії. Суддя змагань не може бути учасником цієї дистанції.

На нараді представників команда за кожну дистанцію вносить заставу за свого суддю у розмірі 200 гривень. Застава повертається після закінчення змагань у разі відмінної роботи судді на змаганнях. Застава сплачується при проходженні мандатної комісії у вівторок перед змаганнями. У випадку сплати суддівської застави після мандатної комісії у вівторок, ГСК утримує додатково 50%(тобто потрібно сплатити 300, а у разі присутності судді повертатиметься 200). З застави команд, суддя яких не має другої суддівської категорії, утримується 25%. Команда може забезпечити суддів без категорії, проте їх має бути двоє.

При відсутності судді команда повинна сплатити повний розмір суддівської застави додатково до стартового внеску.

Всі судді змагань повинні мати секундомір, страхувальну систему, Настанови з пішохідного туризму, загальну таблицю штрафів, ручку.

Якщо під час змагань суддя був відсутній на своєму етапі (зник) без поважної причини, то команда втрачає весь розмір застави. Поважна причина для відсутності судді в процесі змагань може бути визначена тільки головним суддею або його заступником з суддівства.

Робота суддів на дистанції оцінюється заступником головного судді з суддівства та головним суддею. Критеріями для оцінювання є чіткість та швидкість прийняття рішень, розуміння командами дій судді, наявність помилок в суддівстві, кількість задоволених (відхилених) протестів. Робота начальників дистанцій, заступника головного судді з суддівства, заступника головного судді з безпеки, головного секретаря та головного судді змагань оцінюється пішохідною комісією Київської МФСТ.

Головна суддівська колегія

Головний суддя Балась Максим
Головний секретар Харченко Яна
Заступник головного судді з суддівства Завадський Костянтин
Начальник дистанції „Смуга перешкод” Пономарьов Максим (ІІІ клас)
Начальник дистанції „Смуга перешкод” Керов Олександр (ІІ клас)
Інспектор змагань Шаповалов Олександр

Коментарі

Так як загальних умовах і регламенті різна інформація, є декілька питань:
1) В регламенті і загальних умовах різні строки подачі попередніх іменних заяв. До якого числа потрібно подати попередню іменну заявку?
"Попередні заявки про участь у змаганнях подаються до 17 жовтня " - з регламенту
"Попередня іменна заявка в електронному вигляді в програмі Excel (без печаток) надсилається не пізніше ніж до 23:00 15 жовтня " - з загальних умов
2) Кому надсилати попередню іменну заявку? Можна електронну адресу?
Дякую

grey написав:
Попередня іменна заявка в електронному вигляді в програмі Excel (без печаток) надсилається не пізніше ніж до 23:00 15 жовтня на електронну адресу голови мандатної комісії (секретаря)

Страховку можно и в день проведення, но чтоб она была действительна на тот самый день. На совещании нужно уведомить об этом секретаря.
Относительно заявки - информация верная в обоих случаях. До 15 на почту. 17 - на совещании с печатями и подписями.

"Суддя змагань не може бути учасником цієї дистанції."
может ли судья от команды участвовать в 3 класе и судить 2 ?

Так, дякуємо постановникам, суддям та учасникам - змагання були гарні, хоч ми і не досягли мети, але все одно, вважаю що гарно побігали!

На данный момент справки у главного судьи
Он должен проставить печати и через зама по суддейство раздать всем судьям
Я буду забирать и хранить все глобусные справки.Если вам надо могу отдать
По поводу справок лучше всегда на прямую спрашивать у зама по суддейсту или у главного судьи или у меня, и лучше именно в таком порядке

Підписатися на Коментарі для "Загальні умови Осінній Лист-2017"