Загальні умови Відкритого Кубку м. Києва з гірського туризму 2017

Відмітити
0

Ознайомитись з ними можно за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1oY8jjlap8LzdbeubN4k27rTvpZsr6AZd7YNv50fDDz8/edit?usp=drivesdk

Загальні вимоги з безпеки на змаганнях з ТГТ:
https://docs.google.com/document/d/1TOLZY4b83OVWZGD-PrTjj5qGElf7km_qIQv90wHI3gg/edit?usp=sharing

Відмітити
0

вопросік-чи може учасник з команди бути суддею, якщо не біжить одну з дистанцій? чи потрібний незалежний на 2-ві дистанції?

Відмітити
0

Можно, судить на той дистанции, на которой не бежишь. Но надо учитывать, что в воскресенье будет две дистанции - связки и спасы.

Відмітити
0

Всем привет!)
Команда Кайлас ищет человека в команду на Буки 4 класс. Если у кого-то​ есть желание пробежать соревнования с нами - пишите, будем рады. Так же очень ищем судью за вкусняхи.

Відмітити
0

Добрый день,с иногородних команд судья обязательно требуется ?

Відмітити
0

У середу, 31 травня о 19:00, відбудеться нарада представників та семінар суддів. Семінар відкритий - запрошуються всі бажаючі.
Також буде працювати мандатна комісія, можна буде подати заявки і документи.
Місце: т/к "Глобус", 24 корпус КПІ, 4 поверх, 402 ауд.

Відмітити
0

Звертаю увагу учасників команд на даний пункт регламенту:

Цитата:
Для організації суддівської страховки під час проходження мандатної комісії команди здають ГСК у тимчасове використання по одній основній вірьовці діаметром не менше 10 мм та довжиною не менше 40 метрів, а також по три карабіни. Зазначене спорядження використовується для організації суддівської страховки та повертається командам після закінчення змагань.

Також ми були би раді, якби команди, яким це не важко привезли з собою хвостів по 10-20 м для доброго обладнання дистанцій. А то головна суддівська колегія з 5 учасників не в змозі привезти все на своїх тендітних плечах.
Дякуємо вам за розуміння.

Відмітити
0

Дякую всим за цікаві змагання : )
Звісно особлива подяка організаторам - було дуууже круто! ну, і учасникам теж звісно за компанію:) Все-таки коли змагання з ночівлею, то вони виходять більш домашніми ))
Що сподобалось: дистанції в принципі всі були дуже кльові. Якщо говорити про 2-й клас (де біг сам 2 дистанції), то тут значно цікавіше і 100% корисніше для підготовки в похід участь в таких змаганнях, ніж в будь-якому 2-му класі по ТПТ, та й в 3-му, напевно, теж.
Сподобалось те, що тут зробили можливість добігати по всім дистанціям, коли не вкладаєшся в ПКЧ.
Як глядач спостерігав за зв'язками 4-го класу і, звісно, те, що багато де - на своїх точках, - дуже класно. Це просто геніально : )
Що ще можна допрацювати: поки що штрафна система не досконала, і багато де не було ясно і самим суддям де і за що ставити бали. Хоча є і свої плюси в порівнянні з пішим туризмом. Ну, це звісно питання не до організаторів, а до змаган з ТГТ в Україні в принципі.

Відмітити
0

Спасибо всем, было здорово! Надеюсь, соревнования станут ежегодными :)

Відмітити
0

Понравилось и судить и бежать эти соревнования. Порадовало, что для судей было подготовленно все, чтоб максимально упростить их работу. По дистанции - спас работы 2 класс - понравились подъем по лестнице и переправа. спасибо, что поставили условие, что нужно менять пострадавшего несколько раз - девочки страдали чуть меньше чем обычно))

Відмітити
0

Оголошуємо конкурс на найкращу фото-розповідь і відео-розповідь про змагання.
Подача робіт до 13 червня включно. 15 червня оголошення результатів. Переможців очікують чудові призи від ЇDLO та магазину Gorgany.
Обов'язкові вимоги до ваших матеріалів: присутність емблеми тк Глобус та спонсорів змагань ( за цим звертатись до Марини Рубан/Marisha ) і якщо ви використовуєте чиїсь фото-відео матеріали - запитуйте в них дозволу.;-)

Відмітити
0

Відмітити
0

Люди спрашивают:

Цитата:
Добрый день!
Возник вопрос о бумажной волоките, подсказали, что у Вас возможно узнать на него ответ.
Ребята, занявшее третье место на Вашей дистанции в Открытом Кубке г.Киева по горному туризму, хотели бы оформить разряд. Подскажите, пожалуйста, каким образом можно получить протокол соревнований, или иную бумажку, которая в таких случаях является подтверждением результата.

Мой ответ: На данный момент Главный судья оформляет все бумажки для здачи отчета по соревнованиям.
Разрядные протоколы и справки за судейство будут пропечатаны скорее всего на следующей неделе.

Мы обязательно вам сообщим об этом! И передадим протоколы!

Кстати, рекомендую присваивать не покомандно, а сразу одним общеклубным присвоением. Будет легче оформить. Тем более у нас в клубе есть ответственное лицо, которое занимается присвоением разрядов.

Відмітити
0

Разрядные протоколы готовы, пропечатаны и были переданы Волосажир Татьяне.
Разряды согласно результатам.

Підписатися на Коментарі для "Загальні умови Відкритого Кубку м. Києва з гірського туризму 2017"