Регламент Відкритого кубку м. Києва з гірського туризму 2017

Відмітити
0

РЕГЛАМЕНТ

Відкритого кубку м. Києва з гірського туризму

1. МЕТА І ЗАВДАННЯ ЗМАГАНЬ
Міські змагання зі спортивного туризму (далі - СТ) проводяться з метою подальшого розвитку СТ в м. Києві, як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури і спорту у всебічному, гармонійному розвитку людини, виховання патріотизму і сприяння формуванню здорового способу життя населення.
Головні завдання змагань:
• пропаганда та популяризація СТ серед широких верств населення м. Києва;
• перевірка рівня майстерності спортсменів і команд;
• визначення найсильніших команд і спортсменів м. Києва;
• сприяння підвищенню безпеки спортсменів під час проведення змагань та спортивних походів;
• проведення моніторингу розвитку СТ в м. Києві та встановлення рейтингової оцінки колективів, команд, спортсменів, тренерів.

2. СТРОКИ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ
Змагання проводяться 3-5 червня 2017 року в с. Буки Черкаської області («Буцький каньйон»).

3. ОРГАНІЗАЦІЯ, КЕРІВНИЦТВО ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПРОВЕДЕННЯМ ЗМАГАНЬ
Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснюється за допомогою управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.
Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення змагань покладається на Київську міську федерацію спортивного туризму (далі – Федерація), та головну суддівську колегію змагань (далі – ГСК), що затверджується Федерацією.
Відповідальність за дотримання правил безпеки при організації дистанцій під час проведення змагань покладається на головного суддю згідно з діючими Правилами змагань зі спортивного туризму та «Положенням про медичне забезпечення спортивно – масових заходів» (наказ Мінохорони здоров’я України від 27.10.08, № 614 та наказ Мінсім’ямолодьспорт України від 17.11.08, №4557).
Відповідальність за підготовку учасників команд, здоров’я учасників та дотримання вимог ними правил безпеки під час змагань та при підготовки до них несуть представники, тренери, капітани команд.
Відповідальність за якість та безпечне використання командного та особистого спорядження несе тренер, капітан команди.
Підготовка спортивних споруд покладається на ГСК. Контроль за підготовкою спортивних споруд при проведенні змагань здійснює робоча комісія федерації спортивного туризму м. Києва.
У своїй звітності про проведення змагань ГСК надає Київській міській ФСТ звіт головного судді змагань, умови проведення змагань, заявочні матеріали, протоколи результатів змагань, оціночну відомість роботи суддів.

4. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ, ВИМОГИ ДО НИХ
До участі у змаганнях допускаються команди спортсменів, які представляють організації міста Києва: спортивні, туристські клуби, навчальні заклади, і які пройшли мандатну комісію. Також до участі допускаються команди та спортсмени-представники інших регіонів та міст України. Вік учасників змагань не менше 16 років за роком народження.
Склад команди включає до 8 осіб, 4 основних учасників, з яких не менше однієї особи протилежної статі, 2 запасних учасника, один представник команди та суддя від команди.
Кількість команд від організації не обмежена.
Спортивна кваліфікація учасників змагань повинна відповідати вимогам чинних Правил змагань зі спортивного туризму в частині, що стосується класу дистанцій (п.3.3.2).
Одяг учасників змагань повинен закривати лікті і коліна.
Кожна команда, повинна забезпечити кваліфікованого суддю, який залучається до суддівства на дистанціях змагань за рішенням ГСК. Суддя повинен мати годинник з вимірюванням секунд, індивідуальну страхувальну систему.

5. ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ ТА УМОВИ

02 червня17:00 – 21:00Заїзд, розміщення учасників, робота мандатної комісії.
03 червня10:00 – 10:40
11:00 – 18:00
Урочисте відкриття змагань.
Змагання з видів програм.
04 червня07:00 – 18:00Змагання з видів програм.
05 червня07:00 – 13:00
13:00 – 15:00
15:00 – 16:00
Завершення змагань.
Підведення підсумків змагань.
Нагородження переможців, урочисте закриття змагань.

Програма може бути скорегована рішенням ГСК в залежності від метеорологічних та інших умов під час проведення змагань.
Змагання проводяться згідно з чинними Правилами змагань зі спортивного туризму від 24.04.2008 року на дистанціях 2 та 4 класу:
• «Рятувальні технічні прийоми»;
• «Гірські перешкоди – дистанція зв'язок»;
• «Гірські перешкоди – командна дистанція».
Умови подолання дистанцій та їх технічний опис додаються окремо.
Перелік спеціального спорядження, необхідного для подолання дистанцій, учасники визначають самостійно, виходячи з умов та технічного опису дистанцій.
Для організації суддівської страховки під час проходження мандатної комісії команди здають ГСК у тимчасове використання по одній основній вірьовці діаметром не менше 10 мм та довжиною не менше 40 метрів, а також по три карабіни. Зазначене спорядження використовується для організації суддівської страховки та повертається командам після закінчення змагань.

6. ДОКУМЕНТАЦІЯ ТА СТРОКИ ЇЇ ПОДАННЯ
Попередні заявки про участь у змаганнях подаються до 28 травня на сайті інформаційної підтримки та висвітлення змагань http://www.tkg.org.ua.
Команди, що не подали попередньої заявки, допущені до змагань не будуть.
Заявка встановленої форми, затверджена підписами та печатками лікарської установи та організації, подається в мандатну комісію 2 червня на нараді представників команд (команди з інших міст можуть проходити мандатну комісію в день змагань на місті старту з 9:00 до 11:00, за умови, що вони подали попередню заявку та оплатили стартовий внесок).
Разом із заявкою подаються:
• документ, що засвідчує спортивну кваліфікацію учасників;
• страхові поліси від нещасних випадків на учасників змагань, дійсні на час проведення змагань.
Умови страхування повинні передбачати страхові виплати в разі настання нещасних випадків під час занять спортом або участі в змаганнях.
Перед стартом кожен учасник представляє документ з фотокарткою, що засвідчує його особу.
До змагань допускаються лише команди, які надали попередні заявки в установлений для цього термін та підтвердили свою участь на нараді представників.

7. ВИЗНАЧЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ
Результат на дистанціях визначається відповідно до Правил. Загальний залік підраховується за сумою місць на всіх дистанціях окремо в кожному класі. При рівності суми місць пріоритет за дистанцією «Рятувальні технічні прийоми».

8. НАГОРОДЖЕННЯ
Команди та учасники, які посіли І – ІІІ місця, нагороджуються дипломами і медалями відповідних ступенів.

9. ФІНАНСУВАННЯ ЗМАГАНЬ
Витрати на відрядження учасників та тренерів (страхування спортсменів, проїзд, оплата за розміщення, харчування) відносяться за рахунок коштів організацій, що відряджають.
Витрати на організацію змагань передбачено за рахунок коштів організаторів, стартових внесків та інших джерел фінансування.

ЦЕЙ РЕГЛАМЕНТ Є ОФІЦІЙНИМ ВИКЛИКОМ НА ЗМАГАННЯ!

Відмітити
0

Звертаю увагу учасників команд на даний пункт регламенту:

Цитата:
Для організації суддівської страховки під час проходження мандатної комісії команди здають ГСК у тимчасове використання по одній основній вірьовці діаметром не менше 10 мм та довжиною не менше 40 метрів, а також по три карабіни. Зазначене спорядження використовується для організації суддівської страховки та повертається командам після закінчення змагань.

Також ми були би раді, якби команди, яким це не важко привезли з собою хвостів по 10-20 м для доброго обладнання дистанцій. А то головна суддівська колегія з 5 учасників не в змозі привезти все на своїх тендітних плечах.
Дякуємо вам за розуміння.

Відмітити
0

Есть возможность заказать дрова на все лагеря:

Vadym написав:
Итога имеем два расклада «бюджетно» и красиво.
Бюджетно это 1,5 куба (где-то одна тона леса) за 1500 грн. - по идее нам этого хватит на приготовить покушать, пожарить сосиски, сало, зефирки, - костры без фанатизма.
Красиво это Машина 7 кубів. Не рубані 3500 грн Рубані 4000-4200 грн. Завтра до обіду потрібно подзвонити. В сб зранку можуть привести. - это надо будет еще постараться спалить.

Командам это интересно и какой вариант?

Відмітити
0

Команда Фенікс ЗА будь-який варіант.
На виїзд їде не менше 100 чоловік це виходить , по 40 грн з людини за три дні- не дорого. + Мені здається, будуть такі, які захочуть купити у нас дрова, будемо продавати.

Підписатися на Коментарі для "Регламент Відкритого кубку м. Києва з гірського туризму 2017"