Положення про Відкритий Кубок з техніки гірського туризму на штучному рельєфі

?Затверджую?
Президент Федерації спортивно-оздоровчого туризму м. Києва
____________
?___? __________2014 р.

П О Л О Ж Е Н Н Я

про Відкритий Кубок
Федерації спортивно-оздоровчого туризму м. Києва
з техніки гірського туризму на штучному рельєфі.

1. Мета і завдання

Відкриті змагання на Кубок Федерації спортивно-оздоровчого туризму м. Києва з техніки гірського туризму на штучному рельєфі проводяться з метою залучення студентської молоді до здорового способу життя засобами туризму, оздоровлення молоді, підвищення кваліфікації спортсменів та суддів, популяризації спортивного туризму серед молоді, та студентської молоді зокрема.

2. Учасники змагань

2.1 До участі у змаганнях допускаються школярі, студенти вищих навчальних закладів України І - IV рівнів акредитації, аспіранти, спортсмени, військовослужбовці та члени туристичних клубів. Вік учасників не молодше 16 років.
2.2 Кількісний склад команд з видів спортивного туризму:
4 особи (не менше 1-ї жінки);
тренер-представник - 1 особа;
суддя від команди - 1, не нижче 2 категорії.

3. Керівництво змагань

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснюється Федерацією спортивно-оздоровчого туризму м. Києва, а безпосереднє проведення змагань - секцією фізичного виховання і спортивного туризму кафедри теорії та практики туризму і готельного господарства КУТЕП і цикловою комісією фізичного виховання КТГГ.
Головний суддя змагань - КУЦАЄВ В.В.
Безпосередню підготовку та проведення змагань здійснюють туристський клуб ?МКС" і суддівська колегія, склад якої формується секцією фізичного виховання і спортивного туризму кафедри теорії та практики туризму і готельного господарства КУТЕП, цикловою комісією фізичного виховання КТГГ та затверджується Федерацією спортивно-оздоровчого туризму м. Києва.

4. Час і місце проведення

Змагання проводяться 22 лютого 2014 року на базі спортивного комплексу Київського технікуму готельного господарства в м. Києві, вул. Генерала Жмаченка, 26.
Заїзд та реєстрація команд з 7:30.
Початок змагань о 09:00.

5. Програма змагань

5.1 Змагання проводяться по спортивній програмі, у відповідності з затвердженими "Правилами змагань з техніки спортивного туризму".
5.2 Спортивна програма складається із змагань :
- техніки гірського туризму - змагання командні на дистанції ІІІ-го класу ?Рятувальні роботи?.
Необхідне особисте та командне спорядження: зблоковані інд. страхувальні системи, карабіни, петлі самостраховки (схоплюючі), основні та допоміжні мотузки, страхувальні рукавиці, каски, механічні пристрої затискного типу (жумар, кролл),

Розклад змагань:
22 лютого 2014 року о 09:00 спортивна програма з техніки гірського туризму (головний суддя - Палієнко С.В.). По закінченню змагань - урочисте нагородження переможців та призерів.

6. Визначення переможців

Команди - переможці з ТГТ визначаються по найменшій сумі часу, витраченого на проходження дистанції та кількості штрафних балів. Команди, що фінішували за особливими умовами, займають місця після команд, що пройшли усю дистанцію.

7. Нагородження переможців

7.1 Команди - переможці з видів змагань нагороджуються дипломами та пам?ятними призами Федерації спортивно - оздоровчого туризму м. Києва та дипломами Київського університету туризму, економіки і права; цінними призами Головного управління комунального господарства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації); .

8. Фінансування

Витрати, пов?язані з підготовкою, проведенням змагань та нагородженням переможців, здійснюються за рахунок Федерації спортивно - оздоровчого туризму м. Києва та Київського університету туризму, економіки і права. Витрати по відрядженню спортсменів та представників, харчуванню учасників, технічне укомплектування команд - за рахунок організацій, що відряджають команди.

9. Подача заявок

9.1 Попередні заявки подаються в туристичний клуб ?МКС? до 17 лютого 2014 року або електронною поштою: adolfovich@bigmir.net Палієнку Сергію Володимировичу.
9.2 Поіменна заявка команди подається до мандатної комісії з даними про учасників (прізвище, ім?я, рік народження, туристський досвід або розряд з виду спортивного туризму) за півтори години до початку змагань. Заявка має бути завірена лікарем та керівником навчального закладу або туристичного клубу.
Перелік документів, які потрібно надати до мандатної комісії:
заявка на участь у змаганнях;
поіменна заявка;
спортивні книжки на кожного з учасників;
медична довідка (або віза лікаря на командній заявці);
страховий поліс на кожного учасника, дійсний на період проведення змагань.

Це положення є офіційним викликом на змагання.

Інформацію щодо умов змагань буде розміщено на сайті www.tkg.org.ua

Підписатися на Коментарі для "Положення про Відкритий Кубок з техніки гірського туризму на штучному рельєфі"