Відкритий Чемпіонат Києва з ТПТ 31.03-01.04.2018

Відмітити
0

До вашої уваги представляється регламент відкритого Чемпіонату міста Києва з техніки пішохідного туризму.

Файл за посиланням: 

https://docs.google.com/document/d/1bRpWzoqzvy1H7mKnWvsCx-_o6i_m-JyBj9eTvkm72NU/edit?usp=sharing

Приклад іменної заявки на змагання: 

https://docs.google.com/document/d/14ixp5lA3jdJTQ7_Dvwkq3wNzMIGM_9swQBL9pBIT-G8/edit?usp=sharing

Просимо ознайомитись.

Відмітити
0

Шановні представники та тренери команд, якщо Ви плануєте брати участь у Відкритому Чемпіонаті м. Києва з ТПТ, просимо допомогти поліпшити умови суддівства. На даний момент є можливість оплатити робочий день кожного судді за рахунок спорт.комітету. Для цього потрібно подати дані про суддів. Тому просимо Вас заповнити наступну форму до 15.03 та нараді представників команд, суддівському семінарі чи на самих змаганнях потрібно секретарю змагань передати ксерокопію ідентифікаційного номеру. Гроші за суддівство перераховуються на карточку ПриватБанку після змагань і подання звіту про змагання. Якщо Ви ще не знаєте, хто точно буде судити від команди, можна зареєструвати декількох суддів (резервних). Але оплату отримають тільки ті судді, які нададуть ксерокопію номеру. За додатковою інформацією звертайтесь до Ляшенко Алєсі (за електронною адресою alesya.10m@gmail.com або за тел 063-609-74-55). Форму необхідно заповнити до 15.03.2018 23:59.
Форма тут https://docs.google.com/forms/d/1mj89up8RgpwGOYuBgLbBz4uvdofnkez5SHhFlEKj9_o/edit

Відмітити
0

Дякуємо за емоційні змагання) погода додала особливої родзинки)

По смузі - не сподобалось, що відмінили жеребкування на зв'язки  -  це нові емоції, зовсім новий підхід до змагань) Відсутня натренованість дистанцій.

і що на підйомі страхуючий не отримує опік) 

Відмітити
0

Шановні представники команд! 
Нагадуємо Вам, що 29.03 о 19:00 відбудеться суддівський семінар за адресою вул. Ованеса Туманяна, 2, ліцей №208.

Відмітити
0

Смуга перешкод 3 клас , розрядний протокол. 

Нічого ніби не змінить, команда Збірна Глобуса 2 замість Желябовської бігла Рубан. 

Відмітити
0

Розрядний протокол. Збірна Глобуса в. 2.0.

Можна будь-ласка в графі тренер виправити мене на аналогічну строчку тренерів команди "Збірна Глобуса". Дякую:)

Відмітити
0

Спасибо большое организаторам и судьям. 

На кроссе очень понравился траверс, так как часто на 3м классе его делают шаровым и условным. А там было все по-настоящему)

На полосе была интересная идея с жеребьевкой, это стимулирует не зазубривать свою роль, а вникать в дистанцию.

 

Відмітити
4

Был в воскресенье на полосе, просто смотрел. Отличное место, чтоб везде походить и поглазеть, как бегают команды. Т.ч. со стороны все выглядело очень ок. 

Відмітити
2

Хотів би виразити подяку за проведені змагання. Як на мене, то найкращі маркери для суддів - це задоволені учасники, і ви їх отримали в великій кількості!

 

Трохи особистих вражень, та замічених багів.

Крос-похід.
Був такий як треба - тяжкий, довгий, з цікавими етапами. Але трохи невірно підраховано ОЧ та ЗЧ. Як на мене ОЧ треба було робити більш жостким рахуючи весь час для проходження(і етапів і бігу і підготовки до етапів) з розрахунку на сильну команду.
Якщо сильно придиратися, то етап крутопохила вгору був поставлений над столом, тобто не було нормальної привязки до рельефу.
Ще не сподобались умови етапу переправи з небезпечною зоною. Коли вона починається одразу після зняття з самостраховки. Так, по настановам все якби вірно, але з реальністю нічого спільного немає. Тобто учасники ще стоячи на ногах і прикріплені на переправі отримували штраф за рух по рельефу. Це до речі й було на полосі. Як на мене краще все робити по рельефу. Тоді у учасників буде більше розуміння етапу і небезпечної зони.

Полоса
В принципі мені не подобаються дистанції, де багато чого залежить від повезе-не повезе. Наприклад команді Кайлас - не повезло. У них найсильніший учасник був потерпілим на найважчому етапі - крутопохила вгору. При цьому у них в команді 3 дівчинки. Моїй команді повезло більше, ніж Кайласу. Просте везіння не має вирішувати долю дистанцій на змаганнях рівня чемпіонату.
Не дуже зрозуміла суть введення як виявилось жорсткого ПЗЧ і ЗЧ на дистанції з кворумом в 5 команд. Суть ПЗЧ і ЗЧ - щоб всі команди вклалися у світовий час, або зняти повністю непідготовлені команди. В даному випадку треба було давати можливість всім командам працювати до кінця. Та і взагалі завжди давати можливість працювати до кінця.
Не сподобався траверс на розділенні, аби був. Ще й з опорами на ппс товстішими чим пс в три-чотири рази.

 

Все це не вплинуло на задоволення від змагань.

 

По суддівству.
Мені був виставлений штраф "страховка однією рукою" на полосі на траверсі, коли я вибирав учасника. Вибирав перехвачуючись рукою між контролюючою гілкою мотузки і учасником. Цей штраф мене дуже обурив, як і обурював мій здоровий глузд завжди.

Після ще одного прочитання настанов і консультації з гуру Трощенко, мені було роз`яснено, що порушення в моєму випадку не було. Прошу надалі цей штраф не виставляти на київських змаганнях, бо порушення при цьому немає.
Теж саме стосується при видачі учасника.

Щоб було більш зрозуміло про який перехват кажу, подивіться це відео: https://youtu.be/CFIz4cBFVro

Відмітити
3

Добавлю по кросс походу отсутсвие коврика для пострадавшего, я не понимаю почему это было не предусмотренно. 

Відмітити
4

Ще мені особисто (це тільки моя думка, в нашої команди медальки не забирайте))) ) не дуже сподоболось підведення підсумків в абсолюті... От зайняли ми друге місце, а відчуття (в мене) чи його заслужили якось і так, і ні... 
По-факту, ми могли зайняти на кросі умовне 6-те і виграти абсолют в команди, яка зайняла перше на кросі і друге на полосі... Коли сума місць, виглядає трішки справедливішою система:)

Відмітити
0

Запрошуємо учасників змагань та суддів!  Нагородження переможців відбудеться 12 квітня о 19:00 в актовому залі 208 ліцею за адресою Туманяна, 2. 

Після нагородження можна буде забрати протоколи з печаткою, суддівські довідки та часткову оплату роботи суддів. 

 

Відмітити
1

По справкам 

-звонить Игнатенку Сергею он выпишет (не забывайте их себе забирать, они в будущем вам понадобляться) лучше собраться кучей и что бы один человек забрал за всех с глобуса

По зарплате судей 

- договариваться с Ляшенко Алесей у нейо зарплата от органзаторов , так же кто давал карточки еще через месяц прийдет зп от федерации 

 

Я забрал справки и зарплату судей (тех кого знал)

Пигурский 

Малиновская 

Завадский 

Ольховик

Солопенко

Кравчук Петро

Жулковский

Дукий -передал справку парню с вашей команды, деньги у меня

Кокарова-передал справку парню с вашей команды, деньги у меня

Парень с Едельвейска - передал справку Столбовому, деньги у меня 

Могу скинуть деньги на карту или при встрече 

 

+ у меня медальки команды Зоопарк за 3 место на кроспоходе 

 

Підписатися на Коментарі для "Відкритий Чемпіонат Києва з ТПТ 31.03-01.04.2018"