Положення змагань Київської ОФСТ зі спортивного туризму в закритих приміщеннях на дистанції 2** класу

1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ.

Київські обласні змагання зі спортивного туризму (далі - СТ) проводяться з метою подальшого розвитку СТ в Київській області, як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури і спорту у всебічному, гармонійному розвитку людини, виховання патріотизму і сприяння формуванню здорового способу життя населення.
Головні завдання змагань:
пропаганда та популяризація СТ серед широких верств населення Київської області;
перевірка рівня майстерності спортсменів і команд Київської області;
визначення найсильніших команд і спортсменів Київської області;
виявлення і формування резервного складу до збірних команд Київської області;
сприяння підвищенню безпеки спортсменів під час проведення змагань та спортивних походів;
проведення моніторингу розвитку СТ в Київської області та встановлення рейтингової оцінки колективів, команд, спортсменів, тренерів.

2. ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ.

Змагання відбудуться 6 березня 2016 року. Місце проведення змагань спорткомплекс НТУУ «КПІ» (корпус №24, вул. Верхньоключова 1/26), аудиторія 409, 402 (наліво від входу, 4 поверх)

3. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ.

Змагання проходитимуть на комбінованій дистанції 2** класу в закритих приміщеннях із штучним рельєфом.
До участі у змаганнях запрошуються спортсмени новачки, які представляють спортивні, туристські клуби, організації, навчальні заклади Київської області, які пройшли мандатну комісію.
Вік та спортивна кваліфікація учасників змагань повинна відповідати вимогам Правил змагань зі спортивного туризму в частині, що стосується класу дистанцій (п.3.3.2). Згідно умов до змагань запрошуються учасники від 16 років включно.
Склад команд: до складу команди входить дві зв’язки. Чоловіча та змішана. Кожна змішана зв’язка складається з двох осіб протилежного полу. Кваліфікація спортсменів – не вище ІІ - спортивного розряду (тобто справжній новачок);

4. КЕРІВНИЦТВО ЗМАГАННЯМИ.

Загальне керівництво змагань здійснюють управління Київської обласної державної адміністрації з питань фізичної культури та спорту, Київська обласна Федерація спортивного туризму (далі - КОФСТ). Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення змагань покладається на головну суддівську колегію (далі - ГСК), яка затверджується КОФСТ.

5. ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ТА НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ.

Змагання проводяться згідно положенню та умовам змагань у відповідності до чинних правил, настанов та методичних рекомендацій із спортивного туризму.
Передбачено окремий залік серед команд та серед зв'язок.
Переможці серед зв'язок визначаються за найменшим часом проходження дистанції змагань (з урахуванням штрафів). Переможці серед команд визначаються по найменшій сумі місць зайнятих чоловічою та змішаною зв’язкою.
Команди та зв’язки, що посіли призові місця нагороджуються медалями.

6. УМОВИ ДОПУСКУ КОМАНД ДО ЗМАГАНЬ.

Попередні заявки про участь у змаганнях подаються до 5 березня за посиланням: http: / / vk . com / event113359668
Заявка встановленої форми подається в мандатну комісію 6 березня на місці проведення змагань.
Разом із заявкою подаються:
документ, що засвідчує особу;
документ, що засвідчує спортивну кваліфікацію учасників;
страхові поліси від нещасних випадків на учасників змагань, дійсні на час проведення змагань. Умови страхування повинні передбачати страхові виплати в разі настання нещасних випадків під час занять спортом або участі в змаганнях;
фото кожного учасника 2*3 або 3*4;
стартовий внесок 25 грн. з кожного учасника тобто 50 грн. зі зв’язки.
Перед стартом кожен учасник представляє документ з фотокарткою, що засвідчує його особу.
До змагань допускаються лише учасники, які попередньо підтвердили свою участь в установлений для попередніх заявок термін та під час роботи мандатної комісії.

7. УМОВИ ФІНАНСУВАННЯ ЗМАГАНЬ

Витрати на відрядження учасників та тренерів, представників (страхування спортсменів, проїзд в обох напрямках, оплата за розміщення, харчування, добові) відносяться за рахунок коштів організацій, що відряджають.
Витрати на організацію змагань передбачено за рахунок коштів організаторів та інших джерел фінансування.

ЦЕ ПОЛОЖЕННЯ Є ОФІЦІЙНИМ ВИКЛИКОМ НА ЗМАГАННЯ

Підписатися на Коментарі для "Положення змагань Київської ОФСТ зі спортивного туризму в закритих приміщеннях на дистанції 2** класу"