Грузія 2016. Тренування, виїзди

Відмітити
0

Тема для обговорення програми підготовки до походу влітку
План заходів:
1. Виїзд Кам*янець-Подільський (за погоди) - початок лютого
2. Виїзд на Мармороси 04-09.03.2016
3. Півмарафон Космос 10.04.2016
4. Гірськи похід 1 к.с. травневі
5. ПВД (Київська область) - червень
Прошу відписатись про Ваші наміри на виїзди
Таблиця успішності тут https://docs.google.com/spreadsheets/d/14U4Aw7YIUxzz_yDgtwTW-MrI5r3bU4N-abiRWo3Kq8g/edit?usp=sharing

Відмітити
0

Всім привіт! Перше походне тренування відбудеться 24.01. Бути всім обов*язково (Юля - тебе теж чекаю). Збираємось о 10.00, 24.01 на платформі м Гідропарк. З собою теплі речі, системи, мотузки. Чай в термосах вітається. Заняття дуже важливе, тому прошу не пропускати. Не відомо ще скільки буде мороз, а з бурами нам треба потренуватись!

Відмітити
0

Гарно Вам померзнути не підходить! Я шукаю спорядження готуюсь, а ви просто не приходите на тренування - походне, яке вкрай обов*язкове! Бури ми весно в землю крутити не будемо. Кажи коли змжеш бути (в тебе ж 12 до 14 тренування)

Відмітити
0

В неділю я працюю. Морози обіцяють й надалі, і навіть більші, ніж зараз.
На данному історичному етапі в планах бути на всіх запланованих виїздах.

Відмітити
0

первых два пункта я физически вообще выполнить не смогу. третий пока под вопросом.

Відмітити
0

Я чекаю коли відпишуться Кащапов, Огородник, Соколюк, Цьохла, Парадзінський і Олег!

Відмітити
0

з 27.01 по 9.02, а також з числа 14го по 20ті числа лютого мене в Києві не буде.
Якщо я зможу виїхати на виїзд, то лише 13-14 ( так хоча б прийдеться відпрошуватися і виїхати 15го з Києва.)

Відмітити
0

Макс, дивись квитки на ці дати. Виїзд в п*ятницю ввечері, назад в понеділок зранку (якомога раніше) Пиши ціну квитків і починаємо скидувати гроші. Прошу не затягувати з цим

Відмітити
0

фактично виїзд з пят по понеділок.
в пят є потяг сидячий 16.42-23.58 по 100 грн в один бік та плацкарт 21.33-5.44 по 112 грн
назад поїдемо в пон о 0.53-8.31 за 92 грн з людини.
воттаквот.
шо обрати?

Відмітити
0

Так. Сосулька відбій! Буде занадто тепло. Макс, шукай квитки на 8ме березня. Виїзд 04.03 назад 09.03 рано вранці. До Рахова (на крайняк до Франківська)

Відмітити
0

1. написала коли може вдасться. спробую.
2. спробую.
3. вже допомагаю в організації. Бігати не буду.
4. Водний похід з Тарасом Лазаревим
5. позитивно

Відмітити
0

Взяв квтики Київ-Воловець виїзд 04.03 о 18.35 там будемо 0 7.37 ціна 123,17 грн
Назад Воловець-Київ виїзд 08.03 о 19.34 в Києві о 07.24 ціна 121.50 грн
Взяв квитки на себе, Алісу, Женю, Макса, хто ще?

Відмітити
0

Женя, нам потрібно на виїзд
1. Палатка на 4 місця.
2. Два котли по два літри.
3. Пила + топор.
4. Термоси 2 шт (літрових)
5. 4 каретмати
6. Зшивка + жлобник
Відписуємось тут в кого що є. Я маю: жлобник - буду в ньому і спати, каремат

Відмітити
0

у меня есть литровый термос и обычный каремат.))
вот предварительное меню: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WoGDL53Mzfqi--FpTyuvCxxQbQaSxP8glGG0mpkvK-w/edit#gid=0
подтвердите, что оно вас устраивает. если есть аллергии или неприязнь к определённым продуктам, просьба об этом сообщить до конца текущей недели, то есть до 14.02.

Відмітити
0

ещё к общественному снаряжению надо не забыть то, что пригодится для готовки: маленькую поварёшку, доску и нормальный нож для нарезки продуктов

Відмітити
0

Аліса, зроби будь-ласка табличку особистого спорядження на Боржаву.
Спорядження тільки зимове, бахіли-галоші!

Відмітити
0

Сегодня обнаружила, что забыла вписать в табличку по Боржаве флисовые подбахильники. Добавила их и выделила жёлтым цветом. Не забудьте!
Женя, надеюсь ты всё-таки проявишь интерес к этой таблице и хотя бы посморишь на неё одним глазком, чтобы не оказаться в Карпатах "голом, босым и простоволосым"))
А ещё я не вижу, что всем понятно что покупать по продуктам. я конечно сделала суп-наборы, но по одному супу в день малова-то будет.

Відмітити
0

Итак, друзья, тут меню и раскладка: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WoGDL53Mzfqi--FpTyuvCxxQbQaSxP8glGG0mpkvK-w/edit#gid=0
Смотрите кто что покупает/готовит и пишите тут, что всё понятно. Специально создана отдельная вкладка, где поимённо расписано кто сколько чего должен купить/приготовить. Если что-то непонятно, пишите в личку. Претензии по меню не принимаются, так как оно было мной выложено более чем 2 недели назад и у вас было время с ним ознакомиться заранее.
Костя, обрати внимание, что ты готовишь мясо в сале 3 упаковки по 150 грамм.
Макс, ты должен приготовить сухари. По возможности разные (из чёрного и белого хлеба) и тоже разделить их поровну на 3 части.
Сушка овощей за мной и за Юлей.
Просьба не покупать продуктов значительно больше, чем указано в раскладке!

Відмітити
0

Обратите внимание, что в раскладке карманки нет. Каждый покупает себе самостоятельно карманку на 4 дня (сухофрукты/орехи/конфеты - кто что любит).: примерно 60 грамм/день.
И не забудьте взять с собой в поезд завтрак)

Відмітити
0

Доска для нарізки у мене! (комент до Аліси)
4. Термоси розраховані на 4х? Якщо так, то я ще візьму свій 0,5л-вий.
5. Є термарест
6. Є хороший, але позичений жлобник, не зшивається (так, як нас 5-ро, то треба 2 теплих жлобника).

Відмітити
0

Тренування відбудеться 06.02 (в суботу) з собою системи, мотузки, взуття походне, льодоруби кішки!
Дуже хочу бачити Кащапова! Макс, тебе немає на багатьох тренуваннях, ти не їдеш на 8ме березня в Карпати. Дуже постарайся бути!!!
Збираємось о 9.00 на Лисці біля сухого озера

Відмітити
0

Макс, Б*ля ОСТАННЄ попередження, якщо тебе не буде на тренуванні в неділю 14.02 (теж тренування з кішками та льодорубами) - ти не йдеш в похід. Ти систематично пропускаєш тренування, я розумію, робота, але ризикувати я не хочу, взагалі до походу не піготовлений (не ходиш на тренування, не знаєш як крутити бури, ходити в кішках з льодорубом, не їдеш на 8ме березня) - ти підставляєш групу. Просто бігати для походу не достатньо!

Відмітити
0

Все розумію, мені дуже шкода, що доводиться пропускати тренування! Розумію, що підводжу групу. Поважаю твою позицію як керівника! Прикладу максимум зусиль, щоб потрапляти на тренування!

Відмітити
0

Маша і Юля бути на лекції з медицини (група Б)
Всі решта на лекцію "Рятувальні роботи в горах - що робити при пошуку заблукалих, як і коли приймати рішення, що варто припинити похід" (Група А)

Відмітити
0

З 13го мене в Києві нема. Інші лекції з медицини прослухала, з цієї пошукаю аудіо/відео.

Відмітити
0

Увага! З Харкова в Кутаїсі квитки за 2200 грн.
Нагадую дати польоту 9-27 серпня! Такої ціни може не бути. Купляємо!

Відмітити
0

Що на сьогоднішній день ми маємо:
1. На кубок МКС в нас є 4 чоловіки - один може в неділю, інша в суботу. Знайти ще когось в команду я вам не можу. Отже, або шукайте самостійно чи щось пробуйте підлаштувати у своїх планах, або не цього разу
2. Про змаганя відписалось менше 6 чоловік - критична маса, яку я готовий тренувати до змагань.
3. Якщо ви не маєте мотивації бігати змагання, ходити на тренування, в мене немає мотивації вести Вас в похід.
4. Наступне походне тренування відбудеться 16.03 (до того часу відпочиваємо) - може хтось і визначиться.
5. Куплений квиток на літак не дає 100% гарантії, що Ви йдете в похід
6. Чекаю від Вас хоч якоїсь активності

Відмітити
0

Не маю права говорити за інших, буду говорити тільки за себе.
Стосовно тренувань. Коли мені дозволяє робочий графік, я намагаюся з'явитися в зал. Можливо, цього не цілком достатньо для того, щоб на старти змагань виходити в пречудовій формі. Але це початок і я планую розвиватися в цьому напрямку.
Щодо змагань. Тут окрема розмова. Головне - визначити для себе мету. Тобто відповісти на питання "навіщо я це роблю?". Особисто для себе я визначила, що участь у змаганнях - це зайвий привід підтягнути знання теорії та використання її на практиці. Плюс підкачати фізуху.

Щодо активності. Особисто мені не вистачає команди в конкретному сенсі цього слова. Я не знаю людей, з якими збираюся в похід. Пересікаємося раз в місяць, з кимось взагалі раз в півроку. Я розумію, у всіх робота, життя окрім Глобусу. Але все ж таки. Складається враження, що всі ініціативи повинні надходити лише від Кості? Але ми ж дорослі люди. Можемо й самі щось запропонувати та реалізувати, не напрягаючи свого руковода.

Відмітити
0

Стараюсь не пропускать тренировки.
Но случаются накладки, когда тренировка совпадает с тренировкой под 4ку, тогда вынужден пропустить.
Так же посещаю лекции, чего и остальным рекомендую.
Вчера (в среду) тренировки командной не было, но мы с Женей отдельно сделали пробежку и потренировались в зале (было очень классно когда зал почти пустой, ибо другие команды только приехали с выездов).
Планирую сегодня тренироваться .
По поводу сорев - предлагаю готовиться к "Открытию сезона", ибо на МКС у нас не хватает участников, ну и собственно времени.
Хоть я с вами в Грузию не иду, но хочу вам сказать что в истории нашего клуба, было пару примеров когда группа которая готовилась под 5ку малость подзабила на подготовку, и руководитель принял волевое решение и отказался вести эту группу в поход, ибо группа не готова. В итоге все сдали билеты на самолет и никто никуда не пошел.
Я желаю вам быть готовыми к походу.

Відмітити
0

За похід відповіла. Свої плани на травневі повідомляла усно 3 рази, за всі три рази Костя одобряв. Якось не зручно, що нагадую)

Відмітити
0

От Аліса, наприклад, йде на травневі в похід - хоче первірити себе перед Грузією, щоб там несподіванок ніяких не було, подивитись як буде вести себе коліно (та й Вітьок мені розкаже як вона ходила). Тобі я б теж радив піти. У водному поході зовсім не ті навантаження. Я не знаю що від тебе очікувати в великих горах.

Відмітити
0

Костя, я допомагаю в організації півмарафону. Це з Юлею ще вирішили з кінця грудня. Бігати півмарафон не буду, бо ще відчуваю, що навантаження понад нормальних зусиль мені не в користь.
Повторюю, вже про це давно говорила, як і про те, що готуюся до водного походу. Чого мене взагалі не чують? Будь ласка, без образ, я все нормально і тактично узгоджувала. Ти усі рази нормально до цього віднісся і казав, що так, як я ходила з тобою в 1 к.с. в Румунії, то в Карпати дійсно можу не йти.

Відмітити
0

Наступне тренування буде в суботу. Спочатку тренуєтесь з мотузками, потім розбираєтесь з особистим спорядженням.
Для тренування Вам будуть потрібні два дерева, тому можна і біля Дениса потренуватись. Детальніше розповім в середу

Відмітити
0

Всім привіт! Я сьогодні ду у відрядження і мене не буде до кінця тижня, тому пропоную потренуватись самостійно.
13.04 в середу. Відповідальна за тренування Аліса Бондаренко.
1. Пробіжка 1 година
2. ОФП - планки, підтягування, віджимання (програма від Аліси)
3. Спуск постраждалого з супроводжуючим на 6 чоловік.
Локація: Клуб
17.04 в неділю. Відповідальна Маша Копачевська.
1. Перевірка особистого спорядження
2. Біг 1год 20 хв
3. Відпрацювання спуску постраждалого на місцевості
Локація: стінка Зеленого театру.
Так і ще раз наголошую на важливості показу особистого спорядження. Я проситиму Алісу надати мені список осіб хто показав УСЕ особисте спорядження (або знає де він його братиме), усі інші втрачають свій шанс піти в похід. Даю вам часу до 24 квітня (тоді можна буде востаннє показати спорядження). Я не жартую!

Відмітити
0

принято

отпишитесь, кто будет в среду

обещаю много весёлых упражнений по физ.подготовке))

Відмітити
0

я в середу скорыше не буду. але вдень планую сам побыгати. а у недылю быжу пывмарафон (тримайте за мене кулачки!). по снарязі- все маю в карпати не йду. чи маю я показати всю снарягу уже? для походу в грузію?

Відмітити
0

Не буду, не можу, а упражнения по физплдготовки - з задоволенням би ще поробила.

Відмітити
0

Витёк провёл пробежку. Бегали примерно 1 час 15 минут. Олег должен был записать трек (Олег, скинь на него ссылку, пожалуйста). Бегали Маша, 2 Олега, ну и Витя конечно. Я не бегаю, мне бег по асфальту категорически запрещён.
Потом ещё физподготовка заняла примерно столько же времени: прыгали, делали статику для ног, дальше икроножную немного потренировали. Потом пресс (динамика и статика), отжимания, планка в статике (5 минут), спина (статика). И немного упражнений на вытяжение мышц между сменой упражнений и в конце. На физподготовке к нам присоединилась Юля.
Спуск пострадавшего не успели, т.к.в итоге оставалось 20 минут времени.

Что я хочу сказать про физподготовку.
1. Ребятам тяжело, хотя мы не делаем ничего суперсложного. Это значит, что нужно над физухой работать.
2. Если это делать раз в неделю, толку не будет.
3. В ближайшее время мне скорее всего удастся освободить вечер понедельника и пятницы. Предлагаю в пн и пт заниматься физухой (без бега или бегать 20-30 минут для разогрева, т.к. после часовой пробежки им прыгать тяжело), а среду и воскресенье выделить, как всегда было, под бег и технические тренировки.
Ну потому что это никуда не годится, ребята...

Костя, интересует твоё мнение по этому поводу. + Интересует мнение всех остальных (вы бы хотели дополнительно заниматься физухой?, т.к. лично я точно знаю, что мне этого не хватает, и этого не хватает многим.

Відмітити
0

Алиса - богиня. :) Говорю это искренне, а мои мышцы мне поддакивают.
Я только всеми своими недотринерованными руками и ногами "за" - физухи вообще нет. И на соревах понимаешь это еще больше. Готова выделять еще пару вечеров для спецтренировок. Думаю, что Макс тоже может подкинуть нам несколько полезных упражнений. Или вообще сделать так, что, к примеру, мы по очереди будем проводить такие тренировки.

Відмітити
0

За.
Заради вправ на розтяжку і підкачку моя інтуїція і відірвала мене від підготовки до ПВД і привела на трішки в наш зал) Аліса, дякую, розминала свою крепотуру, як могла)) Буду приєднуватися по можливості вільного від роботи і колег часу, так як до травневих працюватиму навіть без вихідних.

Відмітити
0

Собираемся 17.04. в 10:00 на Зеленке.
В программе бег (1:20) и спуск пострадавшего. После тренировки будет проверка личной снаряги. Так что почти весь день посвятим Глобусу)
Явка, конечно же, обязательна.

Відмітити
0

Тільки виїхала до Києва. Сьогодні не попадаю. Зараз до травневих, а потім до кінця травня насичений режим роботи без вихідних. На тренування можливо не зможу постійно ходити.

Відмітити
0

Тренування відбудеться в 24 корпусі о 19.00. З собою біговуху - побігаємо, потім ОФП, поговоримо про похід в Грузію. Всім зацікаленим бути

Відмітити
0

Тренування на зеленці 11.05 о 19.00 з собою системи, мотузки, ліхтарики! біговухи
Щось в мене глючить форум

Відмітити
0

Не смогу быть, накладочка получается, Грабец назначил збор походной группы в среду в корпусе.

Відмітити
0

Читай тему відповідну - "Тренування", все написано там :), і хай прибуде сила з тобою )).

Відмітити
0

Тренування відбудеться на Зеленці, о 10.00. З собою мотузки, системи, боти, біговуху.
дане тренування є першим з обов*язкових тренувань. Добре подумайте перед тим як його пропускати.

Відмітити
0

По поводу " остров " : открылся, работает с 10 до 22 по выходным, в будние только вечером. Вышка работает , 33метра, трассы вроде 5а-7с. Стоимость 90грн вышка + Боулдеринг на стенде. Чисто по стенду 70 грн.

Відмітити
0

Костя, на початку буде пробіжка чи техніка?
Бо я їхатиму з тренування на Оболонській набережній... Можу запізнитися на 1-1,5 год.

Відмітити
0

Костя, а чи можеш написати більш-менш точні дати обов'язкових тренувань та виїздів на травень/червень/липень? Щоб мати уявлення, як планувати свій час...

Відмітити
0

І якщо ми будемо їхати на Хортицю, то квитки на 24 червня вже є. І вже небагато їх залишилось.

Відмітити
0

Всім привіт! Похід закінчився, але попереду нас чекає те для чого ми почали тренуватись, їздити на виїзди, брати участь у змаганнях, а саме, похід в Грузію.
Для обговорення режиму тренувань нам потрібно зустрітись АБСОЛЮТНО УСІМ! Я розумію у всіх робота і таке інше, але якщо у Вас не вистачає час на тренування, то чому б не поїхати в Грузію на море в Батумі? Час зустрічі узгоджуємо в проміжку від 19.05 до 25.05. В мене виходить в робочі дні після 19.00, ну і вихідні звичайно. Якщо до 26.05 ми не зберемось разом, раджу купляти купальники та надувні кола. Може хтось один знайдеться і передзвонить усім, організує зустріч.

Відмітити
0

нижче відписуємося кому коли зручно зустрітися для обговорення походу.
я- СР, ПЯТ 21.00, СУБ 15-18.00, НЕДІЛЯ
Зустрітися можемо в якомусь генделі неподалік метро, або в клубі.
продовжуйте....

Відмітити
0

Я не готова до сезону бікіні, тому дуже хочу в похід. :)
Для мене ідеальний варіант - це СУБОТА, 21 травня. Або 23 чи 25 травня. В інші дні працюю. Але якщо ми збереремося у нас на скеледромі, то норм)
Ми в кіно збиралися 23, можна ще перед сеансом зустрітися та обговорити всі питання.
Якщо до вечора не відпишуться всі, буду телефонувати.

Відмітити
0

Може недільну трєню до тебе в скалодром перенесемо? Там і поговоримо. Бо я в будні раньше 21.00 ніяк((. Завтра у Кості спитаємо..

Відмітити
0

О, если что то я могу одолжить кому то свой надувной круг и резиновую уточку ;) ))

Відмітити
0

Всем привет, я могу 23; 26; 28; 29.
Кстати Грузия, Батуми, море - это прекрасная идея! Звучит очень заманчиво!
Особенно приятно будет насладиться морем после похода. Костик молодец, знает чем заманить))

Відмітити
0

Щоб "насладиться морем" не обов*язково йти в похід, щоб піти в похід, необхідно виконати план підготовки - цього я від тебе не бачу. Востяннє ми зустрічались, здається в Денишах, вже й не пам*ятаю як ти виглядаєш.

Відмітити
0

можу 20.05 після обіду і до вечора, сб 21.05 - перша половина дня, нд 22.05 - 2га половина дня тільки (десь після 14-15); пн - 2га половина дня; вт - не можу, ср - у нас тренування.

Відмітити
0

Это только кто в Грузию, я правильно поняла? У нас общие технические тренировки ещё будут?

Відмітити
0

Буду і цього разу тамадою)
Вирішили зустрітися в понеділок, 23 травня, приблизно на 20:30. Максим Кащапов приєднається до нас після 21:00. Місце зустрічі пропоную обрати Друзі кафе. Є заклад на Андріївському узвозі, є на Прорізній. Все в центрі, метро поруч.
Пишіть, чи згодні. Тому що я би забронювала для нас пару столів. :)

Відмітити
0

Буду. Алісі мабуть більш на місці залежить, тому мені в принципі без різниці.

Відмітити
0

1. Расчет финансов по последнему выезду в Дениші.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iP2G6BNZ8I43VaGm-F8_qqBMzuqcbc6HEhT7wF7sBG4/edit#gid=0
Прошу всех перечислить деньги мне на карточку либо передать деньги при встрече (буду на тренировке в эту среду).
2. Также обращаю внимание, что три человека не сдали деньги на общественные веревки.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NpIWOTIHlsZWlV8mH1LceWBSRy4QRgXjL6FrNRG0jGk/edit#gid=25231192
3. Участники майского похода в Карпаты, до сдаем денежку
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1O16yS75zCvhE_yMd0Vm1ovJg0rN3Lf_hAejW-uXe_Gk/edit#gid=0

Если у когото возникают вопросы по расчетам и/или есть какие то комментарии прошу писать в личку либо по телефону.
На всякий случай дублирую информацию про номер карты:
Номер карти 5168742061999953 Скрипка Максим, при направленні коштів на картку прошу направити СМС на номер 050-444-80-87 і повідомити про перерахування коштів, в тому числі вказати за кого перераховано кошти, в якій суммі, за який виїзд.

Відмітити
0

Тренування на стінці зеленого театру. На 19.00 біг, 20.15 - тренування. відпрацьовуєте самовилаз з тріщини (рюкзак набити цеглою, вага 15 кг). Мотузки, системи, боти, рюк+сам

Відмітити
0

у вас есть три дня (до 28.05) чтобы зайти в эту тему: http://www.tkg.org.ua/node/33095 и написать свои фееее по поводу меню, карманки и заброски. желательно под соответствующими постами.
а то у меня ощущение, что эту тему только Маша и Костя читают.

Відмітити
0

В цю неділю, 29.05, у нас перше заняття з медицини. Тема - опіки.
Женя - готує інфо про опіки першої ступені. Ознаки та симптоми, перша допомога, а також чого не можна робити при допомозі; які можуть бути ускладнення.
Аліса - опіки другої ступені. Пункти ті ж самі.
Макс К. - опіки третьої ступені. Зе сейм.
Макс С. - опіки ступені 3Б та 4.
Я повідаю про електричні та променеві опіки. Юля розкаже про хімічні опіки.
Інформацію можна занотувати, але читати з листочка - ні. Все повинно бути в голові.
Матеріали: із собою мати стерильний бинт.

Пропоную провести практику з медицини не в когось вдома, а безпосередньо після тренування, в природніх умовах. По традиції відписуємося.

Відмітити
0

Тренування там, де було відкриття сезону(хто не знає скооперуйтесь) з собою системи, мотузки, боти, рюк+сам
Тренуванна на 12.00

Відмітити
0

В цю неділю занята до 15. Тому недарма на Контрактовій підняла тему тренувань в 2й половині дня.
На 12 точно не зможу. Якщо до 16 встигнете все потренувати, то зможу приїхати лише на медицину. Так вже виходить.

Відмітити
0

Итак, друзья. Я в теме по питанию запилила аж три новых поста по поводу сушки продуктов в поход. Так что не стесняемся, заходим в тему по питанию, смотрим что нужно сушить, отписываемся мол хочу сушить такие-то овощи, такое-то мясо, такие-то фрукты...
Вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья... (с)

Відмітити
0

Вопрос вообще не в эту тему, но кто у нас будет отвечать за музыкальное сопровождение в походе? Кто нахоботит колонку, плеер, список песен? Кто будет всех пинать, чтобы скидывали свои любимые аудиозаписи?

Відмітити
0

Вакансія відкрита! Хто хоче займатись музикою?
Потрібно: знайти плеєр та колонки на батарейках (дуже складно!)
Зібрати з усіх по N мегабайт музики.

Відмітити
0

Куди точніше їдемо?) на старе місце біля Нових Петрівців?)

Я за, але говорила, що в неділю в 1й половині дня занята. Попаду на пів дня мабуть.

Відмітити
0

Мое присутствие пока под вопросом, на работе не определилась замена. Завтра буду знать точно. Но сегодня на всякий случай пробежала 8 км.

Відмітити
0

Збираємось на 20.00 на платформі метро Героїв Дніпра
1. Таблиці спорядження тут http://www.tkg.org.ua/comment/201315#comment-201315
На виїзд в п*ятницю має бути усе спорядження з жовтої зони
Плюс мотузки що є
2. Має бути АБСОЛЮТНО все особисте спорядження! Особливо кішки та льодоруби
3. Аліса, готуй розкладку на п*ятницю вечір, суботу та неділю - ранок та обід
4. Маша, підготуй заняття по медицині (теоритичні, будуть і квести від мене - дехто знає що це таке) - переломи.
5. Інфо по цінам від Макса і Макса - страховки та переїзд
6. Як щось забув - допишіть
7. Як вихідні пройшли?

Відмітити
0

Для Юлі і Макса: мабуть не треба їхати в неділю після обіду - будемо вже тоді збиратись назад а тренуватись у неділю вранці

Відмітити
0

Понято.
Единственный момент, я в пятницу до 19:30 веду тренировку, поэтому скорее всего буду добираться сама.
Туда реально часов в десять вечера уехать?

Відмітити
0

Я в пятницу усердно работаю до 22:30. :D Есть теоретическая стремящаяся к нулю вероятность уйти с работы в 21:00. То есть только к 22:00 могу быть на Г. Днепра. Может еще кто-то будет так же ехать? А то ловить машину одной мне стремно. Или тогда уже с утра ехать. Только скиньте координаты, где именно будет треня.
Квест по медицине - это как? )
И по снаряге не совсем понятно. Личной и общественной.

Відмітити
0

Може й зранку поїдемо
Квест по медицині організовую я і це все що вам потрібно знати! ;)
Раджу почитати про транспортування потерпілих

Відмітити
0

Збираємось на 7.30 на платформі в суботу
Аліса -РОЗКЛАДКА
Женя - СПОРЯДЖЕННЯ111

Відмітити
0

Заходим в табличку: https://docs.google.com/spreadsheets/d/19eqXT8sHdhFnwh_mLf3-7u79ll0TIvcheAm0cmx6wss/edit#gid=1010335413
Вкладка: Вышгород

Читаем кто что покупает (там немного в разброс, поэтому читаем внимательно) и, по классике, пишем здесь что всё понятно))

Відмітити
0

Огурцы, капуста, конфеты 500 г, пшено, аж два банана, сухое молоко (в пачке 250 г обычно, не?). Вроде бы все. Куплю.

Відмітити
0

Там имеется в виду разная колбаса) ну чтобы одно и тоже не кушать постоянно.

Відмітити
0

Ще одне важливе повідомлення! Візьміть з собою по 4 літри води кожен. Там її взагалі немає

Відмітити
0

Відбудеться на стінці зеленого театру на 19.00,
з собою системи, мотузки, боти, рюк+сам - наповнюватимемо камінням (візьміть пакети), біговуху
Будуть самовилази

Відмітити
0

Я нагадую, що в нас є таблиця відвідувань тренувань! На даний момент Максим Кащапов та Максим Скрипка пропустили по 2 тренування (втратили по 6 балів). Щоб піти в похід треба набрати мінімум 21 бал - тобто вам можна пропустити ще одне тренування! А зважаючи, що Скрипки не буде цих вихідних - то і взагалі можливості прогуляти не залишилось.
Я Вас попередив! Ми краще підемо в похід в меншості, але відповідно підготовленими.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/14U4Aw7YIUxzz_yDgtwTW-MrI5r3bU4N-abiRWo3Kq8g/edit?usp=sharing

Відмітити
0

Товариші. а хто може надрукувати карти Вишгорода (треба 10шт А4 кольорові)

Відмітити
0

В связи с семейными обстоятельствами, к сожалению, не смогу участвовать в летнем походе:-(
Всем удачи и приятного путешествия)

Відмітити
0

Я буду.
Жаль, что не все будут, так как еще по медицине хотелось поговорить. Кто собирается, купите шприц на 2 мл.

Відмітити
0

Народ, вибачте будь ласка, я прийду лише на кінець, коли проведемо медицину. Мені зараз не солодко і зовсім не до тренувань, нагрузка перед виїздом колосальна.

Сторінки

Підписатися на Коментарі для "Грузія 2016. Тренування, виїзди"