Тренування і заняття 2014-15

Відмітити
0

В цій темі обговорюємо тренування.

Як має виглядать особисте технічне спорядження:

- бесідка - бажано фірмова, з сертифікатами. Для початку досить ходовий варіант Тревел Екстрім Танго. Важливо, щоб при висінні ноги та пояс грузилися правильно. Не було перекидань при висі лише в нижній системі. Мають бути нормальні(жорсткі) грузові полички (3-4шт).
- верх. Для походів перехресття спини зашивається, зрізаються пряжки і також зашивається намертво. Для змагань бажано зашити перехресття на спині, пряжки - по бажанню. Також необхідно нашити грузові полички. Від верху варто відмовлятися там де вона дійсно заважає: лазання на складність з нижньою страховкою без вожкої снаряги, лазання на швидкість з верхньою страховкою
- блокіра - блокуватися варто хвостом мотузки внатяг, система не повинна душити і розтягуватися. Для змагань практикується статика 10мм, міцністю не нижче 2200кг.
- вуси - це ввязаний в систему шматок мотузки з карабіном, за допомогою якого ви можете пристігнутися до будь-чого. Вуси бувають довгі та короткі. Довгі вуси разом з карабіном мають бути не більше 1,5м (для гірських змагань), 2м (для пішохідних). Довжина короткого вуса така, щоб зависнувши на ньому ви могли легко дотягнутися до карабіну. На практиці це приблизно 60-70см для невеличкої дівчини, 80см - для середнього хлопця, 90см - для високого, але все це підганяється під конкретну людину в висі. На змагальній системі має бути два коротких вуса та один довгий. Вуса мають легко зніматися на випадок виготовлення, або подовження петель, тобто на напівсхаві. Вони мають легко вкорочуватися. За замовченням вуси кріпляться в блокіру, так щоб було зручно сидіти в нижній системі. Для вусів краще використовувати основу(основну мотузку) міцністю 2200кг (10мм і більше). В сумі на вуси і блокіру для однієї людини потрібно близько 7-8 метрів мотузки. При використанні дейзиків потрібно притримуватися правил: міняти раз в 2-3 роки, викидати при потертостях, вузлами не зав’язувати та не дов’язувати, вище точки самостраховки не виходити.
- пруси - петля із репшнура (мотузка 6мм - цей діаметр дозволяє нормально працювати схвату на 10мм мотузці) зав’язана вузлом грепвайн. Використовується для самостраховки за допомогою схоплюючого вузла. Довжина підбирається таким чином, щоб зависша на ньому людина могла легко дотягнутися до нього і розслабити. Зазвичай відміряють так, щоб готова петля була від кінчиків пальців до ліктя. В комплекті мають бути 2шт ідеально підігнані по розміру - взаємозамінні. Не з дубової мотузки, старі задерев’янілі треба міняти.
- стремено - 1шт. діаметр як у прусика, довжина петлі від ступні до верха пояса. Використовується як стремя при жумарингу, подовжувая прусиків, здвоєний прусик.
- каска - В поході у всіх повинні бути спеціальні каски для альпинізму - їх міцність більш-менш прогнозована, навідмінно від будівельних, “виготовлених китайськими друзями для нашої країни (убойна комбінація…)”(с). Вони значно зручніші. В горах бувають випадки, що каску носиш багато годин не знімаючи, тому зручність дуже важлива. “Каска, яка лежить в рюкзаку, голову чомусь не захищає”.(с) Якщо грошей немає, то можна будівельну до кінця сезону (але на літній похід ну дуже бажано помінять!!!), але обов’язково з рознесеним кріпленням за сам пластик - тобто точки кріплення подборіднього ремня повинні бути рознесені до скроні та потилиці за сам пластик каски, щоб при ударі вона не злітала. Каска повинна бути пристрахована шнурком до системи, так як забування і польоти оних - не рідкість.

- рукавиці - елемент хендмейда - ви маєте зробить їх собі самі. Використовуються для роботи з мотузкою(страховка, спуски …), не перчатки!! Для виготовлення потрібно: будівельні рукавиці із цупкою тканиною на долоні(краще щось типу шкіряних вставок - довго живуть); широка резинка; матеріал для вставки(кембрик, проволока, кусок кабеля …). Рукавицю обрізать по костяшки (із тильної сторони долоні) і по вшить вставку для жорсткості, до верху пришить резинку так щоб при одяганні через плече рукавця висіла під пахвами. Готова рукавиця має легко одягаться одною рукою. Рукавиці одягаються під верхню систему, щоб резинки не заважали працювать з вусами і не злітали через голову. Не беріть говенні рукавиці - швидко зітруться і доведеться перешивать.

- залізо:

  1. Карабіни. В идеалі у кожного має бути 6 карабінів - 3 у вусах (по одному в кожному), 1 в поясі (на ньому висить вісімка), 2 в верхній петлі блокіри. В пояс потрібно поставить стальний карабін(дюраль в цій ролі просто швидко стирається) в остальні місця дюралеві(або які є). Все що більше - тільки в плюс. В гори - все що полегше і муфтується в рукавицях.
  2. Вісімка(вона ж "шайба" що являється не коректним терміном по суті, але прижилося і укорінилося в обороті). Для змагань пока краще вісімки важко щось придумать. Для гір - також непоганий варіант, але тут вже є сильна альтернатива із сторони “стаканів”(у стаканів є свої переваги і недоліки, у вісімок - свої) Не купляйте маленькі вісімки: не менше 6см в діаметрі і не більше 8ми - не пройдете технічну комісію перед змаганнями! Також на вісімці мають бути рога. Бюджетніше взять першу вісімку із дюралі - її можна і на змагання і в походи взять(принаймні перші). Трішки пізніше можна докупить другу стальну шайбу для змагань.
  3. Жумар. Не Вертикаль(!) і бажано не Альтурс. Потрібен для переміщення по перилам, при виготовленні поліспастів, для кращої натяжки. Із дешевих Венто, далі по вартості Kong і Petzl, лідер - BD. Не беріть жумари дивної конструкції Climbing Technology. Жумар куплять тільки після того як буде інше залізо, хоча б в мінімально достатньому для тренувань виді.
Що як розвішується на собі
  • Пруси і стремена вішаються на ліву полочку грудної обвязки, щоб петлі не заважали, а карабіни не путались із розходними карабінами і відтяжками, при цьому ховаються під пахви, щоб не заважали.
  • Щоб не заважать роботі і бути завжди під руками страховочні вуси вішаються на полочки грудної системи. 2 коротких зправа, 1 довгий зліва. Довгий вус зібраний двома своїми вузлами на карабіні і акуратно запхнутий за пояс - щоб не заважав коли не потрібний. Вузли акуратні, кінці замотані ізолентою. Карабіни у вусах замотані ізолентою (щоб не бовталися)
  • Карабін для переправи має висіть "перпендикулярно" переправній мотузці (так щоб не було лишнього тертя). Потрібно зачіпать одночасно його ч-з нижнє кільце блокіри і страховочне кільце системи - так зручніше (зачіпать ч-з блокіру ви зобов'язані).
  • Шайбу можна вішать на переправний карабін1). Рогами всередину! Рога шайби за змовчуванням мають бути замотані ізолентою. Ця ізолента зривається при необхідності, але не дає мотузкі зачіпаться коли це не потрібно. 2)
  • В грудній петлі має постійно висіть один карабін для страховки і супроводжень, як так само як і карабіни на вусах не знімається за виключенням форс-мажорів.
  • жумар висить в підігнаному короткому вусі(на дейзіку має бути для цього відмітка ізолентою) коли потрібний, а коли не потрібний - на полочках бесідки (щоб не відбивав ребра на переправах)
  • всі розходні командні карабіни вішаються на полочки бесідки під потрібну руку.
  • Відвисаючі предмети потрібно вішать ззаді (на бесідку) в порядку використання: жумари, блочки, шайби, петлі… Так щоб вони не бутались із розходними карабінами.
  • Довгі відтяжки вішаються через плече або на верхню обвязку.
  • Бухти мотузки носяться в пішохідній маркіровці на плечах, або в гірскій бухні: на верхніх шлейках грудної обвязки 3); щоб звільнить руки можна прикріпить до грудного карабіна і перекинуть через плече4)
  • Мотузки, які тягнуться за собою, варто вішать в елементи снаряги, які не відірвуваться: блокіру або вуси. Але при цьому вони не мають путаться із іншими мотузками.
1)
На складній лічкі може бути потрібно мати 2 окремих карабіна для переправ і з шайбою. На кроспоходах щоб шайба не заважала на перебігах вішаємо її на полочку бесідки в цей час.
2)
для спасів зручно брать ще одну стальну шайбу із збільшеним діаметром.
3)
або ззаді на поясі "ліфчика"
4)
Якщо бухта маленька і потрібно лізти по нескладному рельєфу, то можна чіплять на задню полку бесідки

Відмітити
0

Збираємось в понеділок на 19:30 десь. біля спорткорпуса КПІ (№24) (точніше напишу пізніше)
Будемо обговорювать плани і все таке.

Зараз під питанням пробіжка в середу. Але бажано на середу нічого не плануйте собі.

Нагадую що на вихідних 27-28 вересня буде клубний виїзд в Жорнівку

Відмітити
0

Збираємось в корпусі ФП (№24, це там де у нас був "вечір набору") в 19:30 на першому поверсі зліва від входу.
(я пока не знаю чи буде завтра вже можливість взять ключі від аудиторії, по ходу вирішимо)

Відпишіться хто прочитав, інших буду діставать іншими засобами зв'язку :)

Відмітити
0

Тренування в середу 24 вересня на 19.
В клубі (Корпус ФП №24, четвертий поверх)

Буде пробіжка + техніка.
Беріть з собою взуття і одяг для бігу.

P.S. Про це тренування пишемо в цю "гілку" (тисніть відповісти під цим коментарем, а не під шапкою)
P.S.2 Зрозумів що коментар Олега http://www.tkg.org.ua/node/31784#comment-166458 стосується пробіжки

Відмітити
0

прайс Стандарта - https://docs.google.com/document/d/1nMXJ3UBlhX995RDT6YURenmi4mwytdfPS0rsKig3rMY/edit?usp=sharing (зверніть увагу, що він працює до 6ти, тому на закупку треба засилати студента)

http://www.tkg.org.ua/node/31772#comment-166437 - про стальні карабіни за 60грн, з практики нормальні - давайте порахуйтесь бігеньком, щоб я могла відповісти скільки нам закупити. (хоч по одному на чоловіка такої сталюки все рівно буде потрібно)

Відмітити
0

Где находиться этот Стандарт? Можно адрес?
Собираюсь прогуляться туда сегодня или завтра. Есть желающие составить компанию или заказы?
По поводу сталюки-мне два.

Відмітити
0

Адреси можна підглядувать на цій сторінці http://www.tkg.org.ua/node/1992

"Науково-Сертифікаційний Центр "Стандарт"
вул. Тімірязєва 2, "Інститут проблем міцності"
тел +380442848970, моб +380503111448, внутрішній 7510
Торгують залізом, яке сами й тестують. Суттєво дешевше, ніж в магазинах. Подзвонити з прохідної по внутрішньому, спитати чи це "Стандарт"."

це навпроти Ботсада, туда на тролейбусі можна доїхать здається №12.

Відмітити
0

Тренування в середу 1 жовтня на 19.
В клубі (Корпус ФП №24, четвертий поверх)

Буде пробіжка + техніка.
Беріть з собою взуття і одяг для бігу, технічну снарягу яка у вас є, ліхтарики (якщо є).

Відмітити
0

Інфа про вузли.

Те що нам потрібно буде вивчить можна підглянуть у сусідньому форумі.
Ще частково інфу по в’язанню можна підглянуть у нас http://www.tkg.org.ua/node/25660#comment-115234

Ці вузли ми будемо вчить на найближчиму тренуванні (чи тренуваннях), але можна вже самостійно спробувать їх вивчить :)

Відмітити
0

Там опечатка. Лекция будет 9 октября. Смотри календарь слева.

Відмітити
0

Обновив шапку планами на вихідні, про які ми говорили вчора.

По цим вихідним:
Тренування буде в неділю на 9:30 на "Зеленці" (підпірна стінка зеленого театру)
View Map

В суботу хто бажає, може прийняти участь в змаганнях із орієнтування про які я говорив.
Суботня дистанція це коротка дистанція (спринт) по дуже крупномаштабній карті (1:4000, тобто 1см = 40м) в парку "Кинь-грусть" (біля пл.Шевченко). Зареєструваться потрібно сьогодні! (з завтрашнього дня можна буде регаться тільки в open группу, що впринципі для вас і потрібно) Вартість участі 30+5(за чіп) грн, якщо оплатимо до 30.09 або 45+5грн якщо після.

Хто хоче? (я реєструюсь в Ч21А)

Відмітити
0

Я не догоняю з приводу реєстрації: зареєструватися потрібно було до 30го, чи після 30го ("що впринципі для вас і потрібно" - що це значить?)

Відмітити
0

після 29 можна зареєструваться тільки в клас Open - що тобі дуже навіть підходить (тільки по пошті).

А от оплатить бажано (щоб менше платить) сьогодні. Тебе реєструвать і закидувать стартовий взнос?

Відмітити
0

Орієнтування 4 жовтня.
9.30-11.30 Робота мандатної комісії
12.00 - Старт змагань на спринтерських дистанціях

Старт походу тут

Я думаю потрібно зібраться біля пл.Шевченко десь в 10 годин.

Відмітити
0

Даша прихворіла. Ніхто з дівчат хто не заявлений не бажає побігти? Можна спробувать помінять заявку.

Відмітити
0

У нас там одне вакантне місце в Open групі (не важливо хлопчик чи дівчинка) ніхто не хоче пробігти?

Збираємось на 10:15 біля пл.Шевченко.
детальніше дивись на карту

Як добраться:
від м.Лук’яновская маршруткою No6, No18, No33, No159, тролейбус 18
час в дорозі 35 хв

від м.Мінська маршруткою No421, No472
час в дорозі 25 хв

від м.Нивки маршруткою No32, No537
час в дорозі 43 хв .

від м. Героїв Дніпра автобусом No32
до зупинки вул. Сошенко

Відмітити
0

Результати: http://kievopen.com.ua/rezultatyi-4-oktyabrya/

Вітю Юлю з 1місцем у відкритій групі, Льоху з 2-м, а Віку з 6-м

1 Тарасова Юля ТК Глобус 292 б/р 00:08.51 1
2 Лебедев Алексей ТК Глобус 293 б/р 00:09.38 2
6 Осипенко Вікторія ТК Глобус 313 б/р 00:13.12 6

Відмітити
0

- Дуже бажано щоб всі в неділю були із засобами захисту голови: альпіністкі каски, будівельні, мотоциклетні, велошоломи ... - там реально підсипає іноді!
- Якщо хто не помітив в шапці теми можна почитать більше про необхідне спорядження.
- на тренуванні ми попробували всі вузли крім схоплюючих і подвійного провідника. Спробуйте їх пов’язать дома. Можна підглянуть в http://www.tkg.org.ua/node/31804#comment-166998 - нам потрібно буде уміть в’язать всі ці пронумеровані 20 вузлів :)
- ще одна альтернативна мапа підходу до місця.

Чай і печенюшки вітаються.

Відмітити
0

ОК. Давайте тоді я вас зустріну в 9:20 на м.Дніпро (мені так сильно зручніше :)
Я вас заберу або із самої платформи, або з під станції (якщо буду на веліку)

Відмітити
0

Перепрошую за втручання, але я б сказав, каску треба мати обов'язково. Бо "підсипає" = "падають шматки цегли". Такі справи ;)

Відмітити
0

Все нормаль :)
Жека, це типу значило що без каски під стінку ніхто гулять не буде, а щоб не портить учебний процес касочних має бути побільше ->100%

Відмітити
0

Куда все в воскресенье идут, тренировка или ореентирование? Если тренировка то где и когда?

Відмітити
0

тренування в середу 8 жовтня в клубі (на 19)
З собою бігову форму, технічну снарягу. Беріть ліхтарики і невелике утеплення до бігового одягу - можливо будемо займаться надворі.

Я розраховую що ви прийдете із рукавицями! це реально недорога трата + трішки роботи, але це дуже сильно впливає на наші тренування.

Будь-ласка повторіть вивчіть вузли. Те що нам потрібно буде вивчить можна підглянуть у сусідньому форумі.

P.S. З цього тижня вже починаються лекції. Перша лекція на тему "Туризм і спортивний туризм" буде в чт. 9 жовтня. Детальніше http://www.tkg.org.ua/node/31803

Відмітити
0

Тренування в неділю 12 жовтня на 9:30.
Місце: Лиса гора (біла м.Видубичі) (карта буде пізніше)
з собою все по класиці:)

Сильних аргументів проти такої дати і часу немає?

Відмітити
0

предлагаю оставить в воскресенье: в субботу у мамы празднование ДР, и будет катастрофа, если я снова не попаду на практическое занятие!

а насчет времени:может чуть попозже? иначе тем, кто прийдет вовремя прийдется мерзнуть, ожидая опаздывающих. Нерационально.
Да и поспать иногда надо, воскресенье же))

Скажи, пожалуйста, на велике можно? В смысле, мы будем в одной точке, где вел постоянно на виду?

Відмітити
0

Давайте все таки в неділю, як я і писав раніше.

Забув про питання з велами. Так з велом можна (я сам збираюсь на велові). Ми будемо в одній точці, але це не відміняє необхідність будь-якого замка - просто як мініму щоб на байкові не можна було удрать "з підскока"

Відмітити
0

карта
http: / / maps . yandex . ua / ?um=oy95yvjHRLEs48glKy0-MAuDiMw6jyHx&ll=30 . 556143%2C50 . 396122&spn=0 . 027037%2C0 . 007119&z=16&l=map

P.S.1: Обновив шапку теми - додав туди про розвішування снаряги.
P.S.2: почитайте до тренування із настанов етапи:
Етапи 1, 2 Навісна переправа через річку, яр. У вас буде готова перильна мотузка.
Етап 4 Підйом по скельній ділянці або схилу
Етап 9 Спуск по схилу
Етапи 10, 11 Переправа через річку, яр по колоді
Етап 17 Подолання перешкоди з використанням підвішеної мотузки (маятником)
ну і відповідно про страховку і супроводження.

Відмітити
0

Давайте щоб завтра уже всі були вже з комплектами 2 пруса + стремено. Для цього вам потрібно по 6-7м репіка діаметром 6мм на брата або сестру.

Зкооперуйтесь і зробіть замовлення тому хто в гуртожитках КПІ живе. (там можна сходить в Ель-кап поряд)
Купляйте український реп - він подешевше і вам зараз його вистачить.

І РУКАВИЦІ!

Відмітити
0

Рукавиці - зроблено (УРА!)
Прусіки - зроблено
А стремено як робити? "Довжина петлі від ступні до верха пояса", а от зав'язувати його як? Теж грепвайном?

Відмітити
0

На шляху в общагу зламався каблук і я підвернула стопу. Лікар каже лежати два дні(((
Загалом, мене(а особливо моєї мотузки) не буде(( Сидітиму дома, вузли вязатиму...

Відмітити
0

Андрей, насколько я понимаю, на Осінній лист необходима страховка:

Учасники повинні мати з собою документ, що засвідчують особу з датою народження, підтвердження спортивної кваліфікації та страховий поліс від нещасних випадків, дійсний на час змагань та у дорозі. (с) - http://www.tkg.org.ua/node/31778

Відмітити
0

В цьому місяці є багато можливостей побігать орієнтування.

11 жовтня 2014р. відбудеться відкрита Першість КДЮСШ " http://kiev-orient.at.ua/news/pershist_kdjussh_pushha_vodicja_11_10_2014/2014-10-07-598
заявиться можна сьогодні до 23 годин

11.10.2014 і 12.10 тренування по нічному орієнтуванню
11 жовтня в ботанічному парку. М.Універ.
12 жовтня лісовий.
більше деталей http://kiev-orient.at.ua/news/trenirovki_po_nochnomu_orientirovaniju_11_12_10_2014/2014-10-07-599

16-19 жовтня Кубок Оніщука. Реєстрація до 18:00 15 жовтня 2014 р
http://onischuk-cup.kiev.ua/2014/index.html
19 у нас будуть змагання тому залишаються тільки 2 дні пт і сб. Але змаганки класні - раджу.

Відмітити
0

дуже хочу взяти участь в орієнтуванні в п’ятницю 17го, чи є ще бажаючі?

Відмітити
0

17.10.2014 11:30 - 12:30 Робота мандатної комісії (на місті фінішу змагань).
13:00 Старт на середніх дистанціях.

якщо я правильно зрозуміла, приходити потрібно не пізніше 12:30

я таки вирішила побігать :)
ти як?

Відмітити
0

тренування в середу 15 жовтня в клубі (на 19)
З собою бігову форму, технічну снарягу.

Якщо вас не буде, то в цьому повідомлені тиснемо "Відповісти" і повідомляємо про це.

Відмітити
0

Даша, Віка, Наташа, Паша, Льоша біжуть Осінній лист, Олег судить, я - представник команди.

Як такого тренування у нас в неділю не намічається. Можливо буде факультативчик для тих хто захоче. Але я пока не можу сказать чи це рельно зробить (дізнаюсь тільки в чт. ввечері після жеребкування). Як би там не було, але ви маєте побігать в нд. самі чи в групі.

З приводу неділю я ще допошу сьогодні ввечері.

Відмітити
0

Я зможу провести додаткове коротке тренування десь з 13 до 16 для тих хто не біжить змагання. Це буде корисно для тих хто щось пропускав або недавно до нас приєднався.

Хто буде?

Відмітити
0

Сорри, не нашел у вас подходящую тему, поэтому тут.
Завтра в к нам в гости приедет известная путешественница-автостопщица, писатель, и просто мировая тетка Татьяна Яшникова.
Приходите, будет весело и интересно ;)
http://www.tkg.org.ua/node/31844#comment-167796

Відмітити
0

тренування в середу 22 жовтня в клубі (на 19)
З собою бігову форму і технічну снарягу.

Якщо вас не буде, то в цьому повідомлені тиснемо "Відповісти" і повідомляємо про це.

P.S. Нагадую що вихідні 25-26 ми прогулємо (див. в шапку теми)

Відмітити
0

Беріть із собою зошити і ручки :)

В зошити бажано намалювать/розписать те що ми робили в неділю: два типа натяжки переправ.

P.S. в чт. лекція http://www.tkg.org.ua/node/31836

Відмітити
0

Можемо зібраться тими хто біжить осінній лист на додаткове тренування. Або завтра після 18 на КПІ або в суботу після 17 в мене (м.Дарниця, парк "Перемога"). У нас є шанс зібраться компашкою хочаб 4+я, а краще звісно 5+я

Відмітити
0

Ну тоді давайте в сб на 17 в мене (вул.Малишко 3, під’їзд 15).
Беріть із собою також ліхтарики налобні якщо є (в парку досить світло, але не завадить все ж)

Відмітити
0

На наступних 1-2 тижні зробимо розділення на буднішнє тренування. Приблизно так

Вівторок:
Ання
Сергій Білотіл
Вова
Катя
Тарас
Льоня
Оксана

Середа:
Віка
Льоша
Даша
Олег
Паша
Сірьога Литвиненко
Наташа
Саня

На обидва дні приходить не можна! :) (тільки на пробіжку можна)
Якщо комусь не підходить день на який вони зараз стоять напишіть тут.

Паша, попробуй зробить щоб на обидва дні у нас вийшло по мотузці на людину.

Відмітити
0

Робимо ще раз розділення на вівторок і середу

Попередній розклад такий:

Вівторок:
Аня
Сергій Білотіл
Тарас
Льоня
Олег
Сірьога Литвиненко

Середа:
Віка
Льоша
Паша
Наташа
Саня

А дальше можемо ще мінять.

Відмітити
0

Тренування на 9:30 на "Дурці". (недобудований корпус лікарні ім.Павлова :)

Зустрічаємось в м.Дорогожичі на 9:15 на виході з метро Дорогожичі.. Для опізданців: як дійти від метро дивіться по карті №3.
Для тих хто їде з КПІ на маршрутках чи тролейбусах (22,27, 21 але він завертає на Ольжича) можна доїхать до зупинки вул.Ольжича.

З собою все по класиці: системки, залізо, рукавички, пруси, стремена, каски, всі мотузки, чай і печенюшки. Не забувайте про утеплення.
Рукавиці, пруси, стремена, каски (будівельні, або хоча б велосипедні шоломи чи щось інше для захисту голови) мають бути у всіх! Без цього підете назад додому.
І ПОЛОЧКИ!

Як добраться по картах.
карта №1 та карта №2 , карта 3 (детальніша)

Якщо вас не буде, то в цьому повідомлені тиснемо "Відповісти" і повідомляємо про це. За замовченням я вважаю, що ви всі приходите.

П.С. не забувайте що сьогодні лекція про снарягу http://www.tkg.org.ua/node/31883

Відмітити
0

десь до 14

Я буду на велові зразу на місці. Попрошу Колю Кісліцина вас забрать від метро

Відмітити
0

Сильно ми сьогодні потренувались.
Надіюсь я не сильно вас сьогодні укатав :)

П.С. Не забувайте про завдання :)
П.С.2 в середу все як звичайно

Відмітити
0

В п’ятницю збираюсь на скалодром буду десь на 19:00 (або пізніше в залежності від роботи). Хто хоче приєднатися, приїжайте.
З собою нижня системка (а краще не розблоковуйте:)), вісімка зі сталюкою, на всяк випадок 1 вус з карабіном, скальники якщо є, магнезія якщо є.
Доїзжать можна від м. Т.Шевченка або на маршрутках і трамваях по Фрунзе.

Вартість вийде 43-50 грн в залежності від того скільки нас буде.

Відмітити
0

вихідні 22-23 листопада.
У нас не буде тренування в звичайному сенсі. Але буде підпоходний збір.
Час 18 годин.
Місце: у мене дома - Малишко 3, під’їзд 15. (карта)
Їхать до м.Дарниця. Із вагона вийти в сторону м.Чернігівська, спуститься в перехід, наліво. З переходу піднімаємось на ліво. Купляємо печенюшок в ларьку. Далі ідемо в сторону "Білли" і переходимо дорогу; повертаємо наліво, за генделиком вправо і прямо в прохід під будинком. Ще раз наліво. шукаємо під’їзд №15 дзвонимо по телефону - домофон не працює :)

З собою беремо те що у вас є із лічки. Те що може бути общаковою снарягою (спальники, пили ...). Також лижі в кого вже є.
Будемо важить снарягу. Подивимося мою снарягу, поговоримо про інші походні питання.

Відмітити
0

А до кого після вчора попала схема на якій стоять циферки?
Там на зворотній стороні текс є.

Відмітити
0

я зараз не можу подивитись, але ти мені віддав цілий ворох якихось листочків, можливо це вони і були )

Відмітити
0

Далеко не все записано. Короче як є:

Довга полоса:
Олег: 18 ; 16:33
Саня 13:22
Віка 10:15 ; 8:22
Андрій 7:50
Сергій 16:19 (другий результат якийсь просто непристойний :)
Парні, ну ви поняли :) І мотузки потрібно акуратно розкладувать.

Підйом-спуск:
Віка 2:13 1:46
Олег 2:40 2:51 1:49 3:54 Розброс результатів вражає
Андрій 0:55
Саня 5:30 1:40 1:37

Інші підходи/люди або не записані, або були тільки по оному разу.

Відмітити
0

не могу сказать. 6-й курс в такие тайны не посвящают. Одно могу сказать - мне остался еще 1 экзамен.

Відмітити
0

я в воскресенье 21,12,2014 на тренировке(если она будет) не буду.

Відмітити
0

До чого домовились вчора:

Неділя 21 грудня тренуємося в паркові біля мене.
Збираємось в 9 годин (ранку) у мене. (як іти в пості вище)

Після цього пряморукі хлопці їдуть на Трою (вул.Радунська) пилять лижики

Відмітити
0

Напишу в одному місці щоб не губилося.
До чого доповились вчора по планах на наступні пару місяців:
21.12 неділя - тренування + попилювання лижів(див. пост вище)
24.12 середа - останнє тренування в цьому році.
27-28 - ідемо на шашлики. Шашлик-майстер Саша Л. Деталі уточнюються і подальше обговорення буде в "ПВД і виїзди"
4.01 (неділя) ідемо в баньку. Пошуком бані займається Сірьога Л. Подальше обговорення у відповідній темі

з 14.01 середа відновлюємо звичайні тренування по середах: 14.01 21.01 28.01 4.02 11.02 далі похід.
По вихідним дням після нового року і до походу будуть заняття різноплановго характеру як прогулянки/ПВД більше заточені на похід так і з вичайні тренування, це буде визначаться для кожного конкретного випадку.

Відмітити
0

21.12.2014 на тренуванні зранку не буду. лижі пилять прийду. середу теж пропускаю. Баньку організую і відпишусь вже після Н,Р,

Відмітити
0

для тих хто вже в новорічному угарі забув. Перше тренування буде 14 січня в середу.

Хто залишається в Києві завтра можемо потренувать крутить бурики на озері в паркові Перемога. (трішки детальніше розпишу це пізніше)

Відмітити
0

Було побажання зробить тренування в першій половині дня, то давайте на 9:30 в мене.
Беріть з собою систему, 3-4 карабіна, спусковуху, всі прусіки і репіки, (каску можна не брать), теплих шмоток (так як рухаться будемо мало)
Якщо є шнурки d=2мм, то теж візьміть.

Є пропозиція побігать після, так що беріть і кросовки теж.

P.S. хто прочитав - відпишіться знизу. Бо інфу я вивісив пізно і потрібно розуміть хто прочитав.

Відмітити
0

Андрей! а ты в такую "рань" встанешь, или нам придется реализовывать угрозы, адресованные мною Вике)?

Відмітити
0

Покрутили бурики вчора. Льоду правда малувато було: сантиметрів 13-14 товщини.

"Мороз і сонце день чудовий"

P.S. я думаю Льша буде таки згадувать про пічку дивлячись на цю фотку :)

Відмітити
0

И глядя на эту фотку помните: ПЕРЧАТКИ - ху**я, ВАРЕЖКИ рулят.

Відмітити
0

для тих хто вже ну зовсім забув. Перше тренування буде 14 січня в середу.
Клуб 19 годин - все по класиці.

Відмітити
0

Тренування в неділю 18 січня у мене. (потім ідем в парк)

На тренування збираємося на 10:30 (по просьбі масс щоб поспать чуть більше :)
Якщо комусь потрібно показать лічку походну, поважить снарягу і т.д. приїзджайте раніше.

Кого не буде прохання відписаться.

P.S. не забувайте каски

Відмітити
0

Домашнє завдання на неділю:

1. Прочитать розділ 2 настанов 2.1-2.8
2
Для тих хто був на минулому тренуванні: розписать в зошиті ролі по номерах на переправі від 1 до 6. Так як ми робили.
Для тих хто не був на минулому тренувані: виписать в зошит пункти настанов із штрафами у форматі (номер пункта+Пояснення порушень+Відсутність порушення)
2.1 Якщо людина полізе по переправі без суброводження?
2.2 Якщо людина прищолкнеться до переправи раніше ніж тох хто переправився відстібнеться?
2.3 Якщо під час перерави, людина намочить ногу об воду?
2.4 Якщо забути карабін на віхідній ділянці?

Відмітити
0

1. Розписать роботу на переправі на 6чол з окремим поліспастом. На пошту мені.
2 опціонально, для тих хто мотивований на результат. Виписать собі із таблиці штрафів в настановах ті які ставляться після попередження

Відмітити
0

Тренуємось в суботу на 10. З вірогідністю 70% знову у мене в парку, але напишу ще пізніше уточнення.

Напишіть у кого з тих хто буде на тренуванні немає мотузки і у тих хто не буде вона є.

Відмітити
0

24 січня 10 ранку, місце теж — парк Перемога
З собою додатково візьміть листочок, ручку і настанови (якщо є)

Відмітити
0

я мабуть тренування провести не зможу. Так що відпочивоємо. Ну як відпочиваємо : через 2 (два тижні похід) якщо ви розумієте про що я (с) :)

Відмітити
0

я уже в Киеве, но меня сегодняшним днем не будет - страшный недуг сразил меня, ангигинушкой величает его люд честной.
Как поборою сею напасть, так немедля Вас буду лицезреть.

Відмітити
0

ср. 11.02
нд. 15.02
ср. 18.02
нд. 22.02

Для "непоходних" (Тарас, Саші, Льоша, Льоня, Паші) тренування будуть - ви будете тренуваться з Людою (контакти є в таблиці)

Якщо встигну, то тренування в цю середу проведу я.

Відмітити
0

Завтра ви вже тренуєтесь з Людою.
Командні блочки я їй передав.
Червоний нероз’ємний зараз у Льоші Р.

Відмітити
0

Хочу нагадать про лекцію:

У четвер, 12 лютого, згідно з клубним планом занять, відбудеться лекція групи А на тему "Форми гірського рельєфу. Техніка та тактика руху".
Проводить заняття: Саков Роман.

Час початку - 19:00.
Місце проведення: 24 корпус КПІ (Спорткомплекс), аудиторія 402 (наліво від входу, 4 поверх).

Відмітити
0

В середу 25 лютого таки буде тренування.
на 19 в клубі.
Не буде пробіжки для походників, а так звичайне тренування.

Відмітити
0

поправлюсь - меня вообще завтра не будет: завалы с практикой.

Відмітити
0

Сьодні лекція, не забувайте про це :)

П.С. вчора заскіпали поговорить про 8 березня - поговоримо сьогодні.

Відмітити
0

Ср все як завжди
Вт 10 березня буде додаткове тренування під змагання - ті хто біжать Відкриття сезону бажано бути

Відмітити
0

Краще пізно, ніж...
Беріть утеплення і ліхтарики - з великою вірогідністю будемо на дворі

Відмітити
0

19.
Збираємось в клубі і потім підемо в парк за бібіліотекою. Хто запізнюється - підходьте туди.

Відмітити
0

я опоздаю сегодня минут на 20. На будушее - я не могу вовремя приходить по средам, следовательно буду опаздывать каждую среду минут на 20.

Відмітити
0

в сб. тренуємося додатково командою на "Відкриття сезону"
час: після 12:30
місце: уточнюється

Відмітити
0

Орієнтуємося на 13 в парку за зд дорогою, а там погода покаже.
Даша, якщо можеш візьми тент.

Відмітити
0

середа. Все як звичайно. з великою вірогідністю тренуємося на дворі, тому беріть одяг і ліхтарики.
Неділя. 9:30 Лиска.

Відмітити
0

Завтра (чт) буде додаткове тренування на 19 в клубі.

напоминалка про записи:
дибілка
піонерка
полік 3:1
полік 4:1
полік 3:1 від опори

Відмітити
0

На неділю не забуваємо з собою:
Зошити з дз
Настанови
Компаси (в кого є)
Умови змагань по бажанню

Відмітити
0

Середа 25 березня. 19 година в клубі (вірогідно будемо на дворі тренуваться, беріть ліхтарики і одяг)

ДЗ:
- Описать проходження 6 чоловік крутопохилої вниз
- >> спуска з постраждалим
- >> переправи через воду (хто не робив цього раніше, а хто робив просто можуть підглянуть)

П.С. Можна зробить в електронному виді і надіслать на пошту, я перевірю/відкорегую, а потім можна буде наприклад вклеїть.

Відмітити
0

за вікном я бачу калюжі і снігодощ. в прогнозі таке на весь день
що з тренуванням?

Відмітити
0

Грязні мотузки дуже бажано відполоскать від гразі і вже потім посушить (просто у воді тазіку/ванній поплоскать, декілька разів міняючи воду.)
Накрайняк хоть просто висушіть!

Відмітити
0

середа 8 квітня.
Я ще подумаю над форматом, але з великою вірогідністю у нас буде формат пробіжка + питання снаряги і інше.

Попередньо так: у мене дома на 19:15. З собою особисте спорядження яке є в похід (весняний) + кросовки для побігать.

Відмітити
0

1, я в 19,00 освобождаюсь только. Задержусь
2, "Із специфічної для нас снаряги (в порівнянні з лижним), тільки мабуть льодоруб (можливо ще кошечки, я подумаю)" Сборник цитат Данилейко А., источник http://www.tkg.org.ua/node/32640
чтоб ты лишнии раз не винил меня в неправильной логике хочу уточнить:
а) "мабуть" означает либо "берем" либо "не берем". Я правильно понял, что берем?
б) берем ли кошки?

Відмітити
0

запиляйте таблицю/тему про снарягу і я там з легкістю відповім. А то ти прирівнюєш анонс до чогось більшого.
Кошки берем.

P.S. обговорювать спорядження, до того ж походне, в темі "тренування" зовсім не комільфо!

Відмітити
0

меня не будет
из снаряжения кошки и ледоруб нашла, рюкзака и коврика у меня нет

Відмітити
0

странный ты - мне замечание сделал, что я тут про снарягу пишу, а сам?)

Відмітити
0

DefteZ написав:
середа 8 квітня.
Я ще подумаю над форматом, але з великою вірогідністю у нас буде формат пробіжка + питання снаряги і інше.

Попередньо так: у мене дома на 19:15. З собою особисте спорядження яке є в похід (весняний) + кросовки для побігать.

відповідав на вищенаведене повідомлення :)

Відмітити
0

В неділю буде підпоходне тренування.
На 10:00 на Лискі
З собою всю походну снарягу
Технічну теж берем(я напишу деталі пізніше)
Даша візьми прийом їжі - будемо готувать.
Тренування буде довге!

Відмітити
0

не забувайте взять і ботінки і кросовки для бігу. (і кошки, льодорубчики теж не забуваємо)

В цілому можна брать всю звичайну технічну снарягу. Можна не брать жумарів, можна взять з собою не більше 4 карабінів (автомати залишайте дома :)

Відмітити
0

Андрій, візьми, будь ласка, 150г вишень (для походу) і скотч, який в нас залишився з минулого пакування, ок?

Відмітити
0

ок)

а візьми ще, будь ласка, картоплю, яка лишилась з лижного
дякую)

Відмітити
0

Середа.
Пробіжка + приносите свою особисту снарягу для похода по списку.

Відмітити
0

На следующей тренировке(если уж совсем край,то можем договориться в другое время,я же учусь рядом :))

Відмітити
0

Зовсім край - наступне тренування буде за 2 доби до виїзда, або в кращому випадку за 5.

Відмітити
0

З приводу тренувань тих хто не йде в похід.
в цю середу я наврядче зможу вам хоть скількись приділить уваги, але це не заважає вам потренуваться практично самостійно.

Якщо буде бажання, то за час нашої відсутності теж можете потренуваться.

Якщо є бажаючі, то я придумаю що ви можете потренувать без мене.

Відмітити
0

Середа, 13 травня, 19 годин
Не зовсім звичайне тренування, в не зовсім звичайному місці.
Зеленка.
Пробіжка з купанням, розслабонське тренування і торт з чаєм. (візьміть будь-ласка термосів)

P.S. якщо хто не знає як іти http://www.tkg.org.ua/comment/166967#comment-166967

Відмітити
0

Неділя 17 травня - тренування не буде
середа 20 травня. На зеленці "все як звичайно" (с)

Відмітити
0

Кінець семестру: здача курсачів, рефератів; модульки, заліки, безсонні ночі... До 8 червня навряд чи зможу прийти на тренування.
Може колись і прийду :)

Сторінки

Підписатися на Коментарі для "Тренування і заняття 2014-15"