Попередні умови ?Творчої дистанції? ?Чемпіонат Києва ? Кубок МКС 2014?

Попередні умови ?Творчої дистанції?

 

Старт першої команди: близько 19:00 29 березня (субота) 

Місце проведення: там , де буде ?сцена? :) 

Кількість учасників на дистанції: необмежена та в будь-яких комбінаціях, з числа заявлених в заявці + 4 з ?групи підтримки?, див. Попередні Загальні попередні умови. 

Суддівське обладнання: ?сцена? та ?освітлення? у вигляді багаття. Для організації збору/перенесення дров залучається по 2 особи від кожної з заявлених команд. 

Спорядження: необхідний перелік реквізиту НЕ надається :) збирається й доставляється власними силами команд. 

Порядок стартів: за жеребкуванням, яке буде проходити по завершенню виступів кожної команди на Комбінованій дистанції (жереб тягне капітан команди). 

Подолання перешкод: слідування Настановам, Методичним рекомендаціям та Правилам СУВОРО ЗАБОРОНЕНО :) 

Тактика: вітається креативність, творчість, власний командний шарм, оригінальність та легкий (чи не дуже) фольклор. 

Контрольні лінії: цензура як і всі інші обмеження відсутні повністю і корегуються виключно здоровим глуздом учасників та глядачів. 

Штрафи: традиційна безштрафна система :) 

Контрольний час: верхня межа перебування команди на сцені 15 хв. 

Суддівство: журі буде укомплектовано з суддів спортивної програми змагань, а також інших авторитетних персон, що перебуватимуть на змаганнях. 

Визначення переможців: найвище місце посяде команда яка набере найбільшу суму балів за результатами підрахунку оцінок журі. Перевага віддаватиметься найцікавішим з точку зору креативності тактики подолання дистанції :) Команди, які з незрозумілих для організаційного комітету :) причин відмовляться від виступу на ?Творчій дистанції? посядуть місце в кінці рейтингу в порядку номера отриманого в результаті жеребкування. 
ГСК (вона ж Організаційний комітет :)) нагадує про зарахування результатів проходження ?Творчої дистанції? в загальному командному заліку змагань, а також про 1 квітня, весну, загальний підйом духу й творчих сил та бажає командам натхнення, азарту, авантюризму й винахідливості в підкоренні ?Творчої дистанції! 

Підписатися на Коментарі для "Попередні умови ?Творчої дистанції? ?Чемпіонат Києва ? Кубок МКС 2014?"