Клубний збір 23.09.2020

Відмітити
1

В середу 23 вересня відбувся збір активу клуба для обговорення планів на сезон. Визначили наступне: 

1. Відповідальною за зв'язки з адмінкою КПІ і служебки для доступу в приміщення спорткомплексу попросили бути Позняк Дашу. Поки що невідомо що із доступом в підсобку і зал.

2. У зв'язку з карантином фестиваль Драйвова Осінь не проводити. Вечір набору новачків у форматі виїзду, дати 10-11.10, відповідальна Варчук Жанна. Локація поки уточнюється, щось із максимально простим добираловом. Додатково зробити онлайн-набір у вигляді гугл форми

3. Куратор групи А Жанна Варчук, куратор групи Б розшукується.

4. Новачків добирає Жанна в свою готову команду. Декількох людей добере команда Ехо а.к.а. минулорічні новачки для тренувань під змагання (тренує Ден Евдокімов). Набір в команди під походи 1 к.с. Андрій Поворознюк і Боря Мащенко, 3 к.с. Шинкевич Коля.

5. Школу інструкторів вирішили як і минулого року поєднати з групою А, куратора поки немає.

6. Перший клубний виізд в Дениші 31.10- 1.11. Тоді ж зібратись і вирішити дати решти виїздів.\

7. Лижною школою займатиметься Даша Кошова. В планах декілька лекцій+ тренування в Києві в залежності від погоди, також виїзд в Карпати. Взимку планується похід 1 к.с.

8. Вечори зустрічей з мандрівниками- займається Марина Рубан. 

9. Потрібні бажаючі займатися розрядами, календарем на форумі і в PR-відділ

Відмітити
3

п. 9 Можу взятись за  розряди, календар, й можу слідкувати щоб регулярно публікувалась актувальна інформація на форумі (виїзди, змагання, походи, результати змагань де ТКГ бере участь, присвоєні розряди і т.д..) Прошу повідомити, якщо щось з цього буде на мені.

Підписатися на Коментарі для "Клубний збір 23.09.2020"