Пласт - Заняття для дітей і не тільки

Відмітити
0

   Наш клуб уже давно перетворився зі студентського у сімейний і поповнився новим поколінням глобусят. Чи не кожен з батьків тепер задався питанням, де б навчати своїх дітей туризму. А, можливо, шукає і для себе нові захоплення.

   Минулого року, у свої 30, я дізналася що в Україні є скаутська організація, яка займається туристичним, і не тільки туристичним, вихованням дітей. Уже після кількох занять, я вирішила приєднатися до неї як волонтер. Мене притягнула відповідальна місія, яку ставить  - підготовка нових лідерів для України. Для цього організація працює з найменшими - дітьми від 6 років (а то і менше), вчить їх любити свою країну, виживати в природі, брати відповідальність на себе та реалізовувати проекти. Діти па підлітки грають, співають,  навчаються, тренуються, займаються у гуртку, беруть участь у змаганнях, вечорах, ПВДшках, таборах, започатковують власні ініціативи, знаходять справжніх друзів, однодумців та підтримуюче оточення, отримують досвід який точно стане у нагоді в дорослому житті.

 

   Гаслом організації стало - стань іскрою, як мрієш бачити багаття. І справді, у Пласті працюють дорослі волонтери та вчорашні пластуни, які не бажають стояти осторонь від проблем нашої держави, а хочуть і сприяють змінам кожен день. Я захоплююсь цими людьми, їх енергією, вмінням та результатам. В Україні налічується більше 135 осередків, пластує більше 8500 людей, локальні осередки є майже у кожній країні світу. 

   Зараз я працюю з 10 чудовими дітьми у Києві. Запрошую й вас та вашу сім'ю теж стати частиною цієї надзвичайної пригоди:

  Якщо у вас залишилися питання - пишіть мені у фейсбук

Підписатися на Коментарі для "Пласт - Заняття для дітей і не тільки"