Робота: часткова зайнятість в ІТ. Можна студентам.

Відмітити
0

Зароби на похід!

Цього року ми в AI Booster (спільнота в data science) робимо 2 конференції (в квітні та жовтні), і шукаємо в команду:

 

1. Менеджера спікерів.
Задача: маючи список бажаних спікерів та критерії до них (для пошуку поза списком), зв'язатись з ними та запросити виступити на конференції.
Далі підтримувати зі спікером зв'язок, купити йому квиток, забронювати готель, вести комунікацію з ним від імені організаторів.

Це part-time. Маленька ставка + великі бонуси (до $300, залежно від рівня спікера) за кожного знайденого спікера.
Можна працювати звідки завгодно, офіс теж є. Роботі потрібно приділяти 3-4 години на день (або більше, якщо є можливість).

Вимоги: гарна англійська, гарні комунікативні навички.

Ви отримуєте з.п. та старт в ІТ одразу з класним нетворком. Далі можна продовжувати з нам; цей досвід також релевантний для майбутніх рекрутерів/HR.

Досвідом, порадами та лайфхаками поділимось.

 

2. Івент-менеджера.
Задача: організувати все, що потрібно для конференції на 200чол.: локація, кейтеринг, волонтери, фото і відеооператор, замовлення і доставка всього потрібного реквізиту, координація всього і всіх під час конференції, щоб всі були в потрібний час в потрібному місці: волонтери, ведучий, фотографи, технічний персонал і т.д.
Перед конференцією ще буде 1-2 маленькі промо-заходи, які теж треба організувати.

Part-time. Можна працювати звідки завгодно, офіс теж є.
З.п. за 1 конференцію: 7000грн +3000грн (в прив'язці до КРІ: оціка рівня організації учасниками та вкладання в бюджет)

Вимоги: досвід організації будь-якої події. Вміння знаходити виходи з несподіваних ситуацій (часто так трапляється, що в останній момент хтось з підрядників підставляє і т.д.).

Весь накопичений досвід та наше бачення ідеальної організації, разом з контактами перевірених підрядників, передамо. Не треба буде вигадувати велосипед і шукати все з нуля.

Ця робота зручна тим, що її можна розтягнути в часі і домовитись з багатьма постачальниками заздалегідь. Але в період 2х тижнів перед конференцією вона має бути вашим пріоритетом. Ніяких "ой, а в мене залік" "ой, а в мене змагання з туризму" і т.д.

 

 

Пишіть у фейсбук https://www.facebook.com/dasha.koshova

або дзвоніть 099 557 0370

Підписатися на Коментарі для "Робота: часткова зайнятість в ІТ. Можна студентам."