Грузія 05-08-2018__24-08-2018 - ЇЖА

Відмітити
0

По харчуванню наступні вхідні дані:

1.1. Похід 14 днів з 06-08-2018 по 19-08-2018;

1.2. Перший день походу починаємо із обіду (на сніданок доїдаємо залишки із циивілізації);

1.3. 14-й день походу закінчуємо обідом (вечерю купимо в населеному пункті - думаю, це буде ковбаса ;));

1.4. Буде 7 варимих обідів.

2.1. На Тетнульд залишається 4 дні із 20-08-2018 по 23-08-2018 (24 серпня ввечорі літак);

2.2. Перший день сходення на Тетнульд починається із сніданку;

2.3. Четвертий день сходення на Тетнульд закінчується обідом (починаючи із вечері кожен собі сам буде купувати хінкалі).

В похід ідуть 8 людей

На Тетнульд ідуть 7 людей

Меню зп опсиланням https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jgCeLdqgtqkrSYF26Wks6iKuGmER97-xyR-UoH3WWpo/edit#gid=0

Відмітити
0

Прошу також вказувати про свої протипоказання і побажання.

Про рибу я знаю. Замість риби, можливо, будуть кальмари і креветки.

Планую найближчим часом зробити меню і викласти на обгоаворення

 

Відмітити
0

Потрібно попробувати приготувати 2 супи: кальмаровий і креветочний.

Тому на два тренування потрібно буде:

1. Насушити інгрідієнтів на ці супи

2. На тренуваннях, наприклад 12 і 17 червня (раніше не вийде бо я не зможу бути присутнім...), зварити і з'їсти ці супи

Виходячи із цього мені потрібно знати насступне:

1. Хто може насушити (в кого є сушилка і час..)

2. Скільки людей будуть дегустувати ці блюда

Прошу відписатися....

Відмітити
0

В такому випадку до 11 червня потрібно приготувати наступне (вказую кілкість готового продукту - не знаю як воно висушується..):

Креветки (купити почищені, зварити і посушити) - 120г

Вершкове масло (натопити) - 80г

Цибуля (дрібно порізати посушити) - 24г

Селера (зелена обо корінь, дрібно порізати посушити) - 24г

Морква (купити молоду, дрібно нарізати кинути в киплячу воду на 10 хв і висушити) - 24г

Картопля - (купити молоду кинути в киплячу воду на 10 хв і висушити) - 120г

Рис (просто потрібно спакувати в комплект) - 120г

також додати в комплект 24г солі і 1 лимон

 

Відмітити
0

До 11 червня потрібно приготувати наступне (вказую кілкість готового продукту - не знаю як воно висушується..):

Кальмари (купити очистити від шкурики, нарізати кльцями, зварити і посушити) - 120г  -- на допомогу посилання як їх чистити: https://www.gastronom.ru/text/kalmary-chistka-zharka-varka-1002788

Вершкове масло (натопити) - 80г

Цибуля (дрібно порізати, кинути в киплячу воду на 5хв посушити) - 24г

Селера (зелена обо корінь, кинути в киплячу воду на 5хв, дрібно порізати посушити) - 24г

Морква (купити молоду, дрібно нарізати кинути в киплячу воду на 15 хв і висушити) - 24г

Картопля - (купити молоду, нарізати, кинути в киплячу воду на 5 хв і висушити) - 120г

Рис (просто потрібно спакувати в комплект) - 120г

також додати в комплект 24г солі і 1 лимон і і сушене молоко ~ 50г

Відмітити
0

Додав посилання на меню в похід - прошу коментувати критикувати і т.д. покищо можна вносити зміни.

Меню для сходження на Тетнульд швидше за все повторюватиме 10-13 дні

Відмітити
0

на счет карманки - может сделать ее более разнообразной
может добавить клювку, сушенные ананасы, кокос, бананы. и так много леденцов...

Відмітити
0

В цій таблиці:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/19wtzq-o34_LmFiLRlJOTBLjytO2PTPFw0p09vwya_MQ/edit#gid=292173826

на вкладці Розгортка в зелене поле потрібно вписувати те, що вже насушено

Вітя:

Горох - 1708: пакувати 2х560, 3х196

Чечевиця - 1560: пакувати 4х520

Морква - 688: пакувати по 24г

Люда:

Цибуля - 888: пакувати по 24г

Броколі - 48

Спаржа - 48

Кабачки - 80

Сушена картопля - 2160 (1080 - шматками 1080 - пюре): пакувати по 120г (60 - шматками 60 - пюре)

Сушений кальмар - 240: пакувати по 2х120г

Сушена печінка - 360: пакувати по 1х140г 1х120г

Олексій:

Селера - 680: пакувати по 40г

Буряк - 120: пакувати по 40г

Капуста - 240: пакувати по 80г

Томатна паста - 24: пакувати по 8г

Сухарі із батона (великими шматками) - 400: пакувати по 200г

Сухарі із Прибалтійського Темного (великими шматками) - 400: пакувати по 200г

Сало із часником: 480 пакувати по 240г

Сало копчене: 480 пакувати по 240г

Аня:

Квашений огірок - 96: пакувати по 48

Компот - 320: пакувати по 80г (в склад має входити вишня яблуко та інші фрукти або ягоди)

Яловичий варений фарш - 1080: пакувати 4х240 1х120

Сухарі із Прибалтійського Світлого (великими шматками) - 400: пакувати по 200г

Оксана:

Сухарі нарізані соломкою, або кубиками - 3200: пакувати по 200г

Курячий варений фарш - 600: пакувати 2х240 1х120

Сушена креветка - 120 (напополам із курячим вареним фаршем)

Салати - 420: пакувати 14х30

 

Відмітити
0

Ми пофасували усе, крім сиру і того, що купили або купилять Макс і Коля

Виявилося, що дечого не вистачає, тому прошу додати у відповідні кульочки нступні продукти:

Аня - кульок №2 - 1 цибулина середня, або велика

Олексій - кульок №3 - чай 100г

Олексій - кульок №1 - сало із часником 240г

Олексій - кульок №2 - сало копчене 240г

Олексій - кульок №3 - сало із часником 240г

Олексій - кульок №3 - сало копчене 240г

Вітя забарти у Люди масло в кульок №1

Антін - кульок №3 - чай 100г, какао(із молоком) - 1 порція

Антін - передати Віктору в кульок №3 вилику упаковку тушні

Вітя - забрати у Люди масло в кульок №1

Підписатися на Коментарі для "Грузія 05-08-2018__24-08-2018 - ЇЖА"