Пастила фруктова

Відмітити
0

Шановні туристи!

Пропоную вашій увазі фруктову пастилу домашнього виготовлення з фруктів і ягід урожаю 2017 року.
Сспробуйте смачну, корисну, 100% натуральну фруктову пастилу.
  Фруктова пастила приготовлена ​​з пюре фруктів і ягід, вирощених в своєму саду без застосування хімічних засобів боротьби з шкідниками садів і висушених при температурі до 50 градусів Цельсію в електросушарці, в комплектації якої є спеціальний піддон, призначений для приготування пастили. При такій термічній обробці в готовому продукті зберігається величезна кількість вітамінів і мікроелементів, а за рахунок дегідратації вага продукту зменшується в 8-10 разів, тобто 100 г готової пастили - це 800-1000 г сирого фруктового або ягідного пюре.

Пастила виготовлена ​​БЕЗ крохмалю, БЕЗ желатину, БЕЗ ЦУКРУ і інших добавок. В якості підсолоджувача та для поліпшення структури фруктового пюре використовую банани (до 10% від ваги фруктового пюре). Тому моя фруктова пастила - низькокалорійний, поживний та вітамінний продукт. Її можна брати з собою на роботу і в школу для перекусу, десерт до чаю або кави. Дуже корисна вона і в походах.

Для дорослих пастила насичує організм енергією, покращує настрій, вона багата клітковиною і пектином, що сприяє поліпшенню корисної мікрофлори кишківника, не додає при цьому зайвих кілограмів.

Для дітей пастила - натуральний і корисний замінник цукерок і шоколаду. У ній немає ні цукру, ні меду - тільки фруктово-ягідне пюре.

Якщо комусь смак може здатися кислуватим (адже цукор не додавався взагалі) можна вживати пастилу з медом.

У домашніх умовах пастила може зберігатися при кімнатній температурі, але краще - в холодильнику.

Я зберігаю пастилу при температурі до 10 градусів Цельсію в герметичній вакуумній упаковці, що сприяє збереженню всіх її смакових і поживних властивостей.

Вся пастила виготовлялася виключно для власного вживання. Для реалізації пропонуються надлишки, що виникли внаслідок перевиробництва через великий врожай в саду влітку 2017 року.

Види пастили, які на сьогодні є в наявності:
кизил + банан
алича жовта + банан
алича червона + банан
смородина чорна + банан
 

 Вартість пастили 50 грн за 100 грам.

По Києву і Україні можу відправляти Новою поштою при 100% передоплаті на карту. У Києві можлива зустріч за домовленістю.

Деталі та асортимент можна уточнити по телефону 063-244-97-36

Підписатися на Коментарі для "Пастила фруктова"