Водний похід - Чорногорія - 4 к.с. - весна 2017

Відмітити
0

Наша похідна група туристів-водників відкрила сезон тренувальним походом в Карпати в кінці березні-початку квітня 2017 року!
А тепер настав час більш серйозних викликів, нових територій і вражень!
Група у складі 15 чоловік вже готова вирушити в новий закордонний похід! Снаряга спакована, водії готові, люди в очікуванні початку подорожі!

Склад групи:

1. Лазарєв Тарас
2. Гончаренко Павло
3. Яценко Василь
4. Коваленко Ольга
5. Попов Олексій
6. Гончаров Дмитро
7. Огородник Юлія
8. Редькін В'ячеслав
9. Дзьоба Олеся
10. Зущенко Наталія
11. Швець Оксана
12. Дєдух Олександр
13. Рудківський Богдан
14. Батир Світлана
15. Редькіна Антоніна

Керівник групи - Лазарев Тарас

Перебіг походу із фото у соціальних мережах:

https: / / vk . com / vodniki_globus
https://www.facebook.com/vodnii.globus

Відмітити
0

29.04.17 наша походная группа успешно прибыла в г. Мукачево, откуда и выдвинулась в поход по рекам Черногории.

Сроки 29.04 по 14.05

Маршрут р.Лим - р. Тара - р. Пива - р. Морача (запасные реки Биковица-Комарница)

Відмітити
0

Вчора відбувся стапель і група розпочала сплавний маршрут по р.Лім. Пройшли 10 км за 3 години. Всі здорові, все за планом.

Відмітити
0

Команда воднiкiв пройшла два дні по маршруту. Уже пройдено 25 км рiчки Лiм 3кс та Плавське озеро. Стан команди бадьорий. Йдемо за графiком.

Відмітити
0

Група знаходиться на р. Лім. Стояли вчора в м. Беране. 2 км від каньйону. Вчора продивлялись сплавну ділянку. При поточному рівні води - 4/4+ к.с.

Відмітити
0

Сьогодні команда успішно пройшла каньон річки Лім з двома порогами 3 і 4 к.с. і загальну відстань 27 км. Завтра переїжджатиме на річку Тара. Стан команди бадьорий.

Відмітити
0

Від групи: "Переїхали на Тару. Води — кіт наплакав. Влаштовуємо сьогодні день відпочинку, на воду не йдемо. Зіпсувалася погода — похмуро і вітрено, буде дощ, мабуть. Хоча, це і добре — може хоч рівень води підійметься. Не дивлячись на похмуру погоду — всі в доброму гуморі!
Їжа, вода і тепло (від багаття) є — що ще треба)) ще й магазин під боком :) "

Відмітити
0

Почали нову річку Тару. За день потрібно було пройти майже 40 км. Після обіду почалася дуже весела секція з порогів 3 к.с.

Відмітити
0

Пройшли 28 км заповідного каньону Тари з порогами 3 і 4 к.с. Бірюзова бурхлива вода між високими скельними стінами залишила у всіх нас купу свіжих вражень:)

Більше фото - https://www.facebook.com/vodnii.globus/

Відмітити
0

Група закінчила першу сплавну частину р. Тари. Після цього було прийнято рішення не йти другу частину в звязку з її дороговизною(близько 40 евро з людини за прохід цієї частини каньйону). Група займалась переглядом Каньйону Диявола, фотографуванням і створенням опису цієї частини. Після цього група почала виконувати переїзд на нову річку. Скоріш за все, це р. Пива. Стан групи - веселий і бадьорий, всі здорові.

Більше фото:

https: / / vk . com / vodniki_globus
https://www.facebook.com/vodnii.globus

Відмітити
0

У групи змінилися плани і було прийнято вольове рішення йти р. Тара до кінця - 65 км по Каньйону Дормітору і дійти аж до місця, де Тара і Піва зливаються.

За планом пройти цю частину маршруту за 09.05.17 і 10.05.17.

Більше фото:

https: / / vk . com / vodniki_globus
https://www.facebook.com/vodnii.globus

Відмітити
0

Сплавна частина походу закінчена. Всі цілі і задоволені. Група в захваті від краєвидів в останній день. На жаль, р. Піва зачинена, в ній зовсім не має води. В планах групи провести 11.05.17 антистапель, заїхати на Адріатичне море, а 12.05.17 почати повернення додому.

Більше фото:
https: / / vk . com / vodniki_globus
https://www.facebook.com/vodnii.globus

Відмітити
0

10.05.17 команда Водніків успішно і задоволено закінчила похід по Чорногорії. Пройдені річки Лім і Тара разом з відомим її каньйоном. Закінчили відпочинком на Адріатиці. Сьогодні почали повернення до дому.

Очікуване повернення - 14.05.17 - Мукачево, 15.05.17 - Київ

Відмітити
0

Доброго дня!
Ви писали: Після цього було прийнято рішення не йти другу частину в звязку з її дороговизною(близько 40 евро з людини за прохід цієї частини каньйону).
Можно уточнити, за що беруть гроши и на яких річках?
Звіт буде?

Відмітити
0

Офіційні ціни - http://www.nparkovi.me/sajt/np-durmitor/cijene

Денна такса в нац. парку Дурмітор - 3 евро з людини

Сплав по Тарі - частина 1 - від пішоходного моста і майже до мосту Джурджевича - 15 євро з людини

Сплав по Тарі - частина 2 - від мосту Джурджевича і до кінця національного парку (+ бескоштовна частина до Šćepan Polje ) - 35 євро з людини + 3 євро за плавзасіб.

Фінальна сума залежить від єгерів, з якими важко спілкуватися.

Справа ще в тому, що вони не розуміють, що таке катамарани, порахували кожен балон, як каяк. Або одиночний, або двумісний. Могли звичайно ще порахувати весь катамаран, як рафт, але вийшло ще в дорожче.

З особистого досвіду:

За другу частину заплатили по 38 євро з людини(це з урахуванням 3 євро вхід в парк), плюс 24 єевро якось податку, загалом вийшло 632 євро з 16 людей.

Підписатися на Коментарі для "Водний похід - Чорногорія - 4 к.с. - весна 2017"