Загальні умови першості з водного туризму

ВИМОГИ ДО ПОДАННЯ ЗАЯВОК

Попередня іменна заявка в електронному вигляді в програмі Excel (без печаток) надсилається не пізніше ніж 21:00 21 квітня 2017 року на електронну адресу: panchuklena32@gmail.com. Електронна іменна заявка вважається підтвердженням на участь у змаганнях. Корекція заявки (видалення учасників, переведення із однієї команди в іншу, тощо – в т.ч. і в телефонному режимі) можлива не пізніше ніж за годину до початку змагань.

В попередній заявці потрібно вказати назву команди, представника команди, номер телефону представника, електронну адресу представника, суддю та його номер телефону та електронну адресу.

Документи приймаються 22.04.2017року з 9:30 до 10:30 головою мандатної комісії (секретарем).

Іменні заявки команд (колір друку – чорний) повинні містити прізвище, ім’я, по батькові спортсменів, число, місяць і рік народження, розряд, дату допуску до змагань з підписом лікаря проти прізвища кожного спортсмена, документ, що надає пільгу (студентський або учнівський квиток). Наявність печаток лікаря, медичного закладу та організації обов’язкова.

ВИМОГИ ДО СТРАХОВИХ ПОЛІСІВ (далі страховка)

Страховка може бути оформлена індивідуально або колективно на всю команду (чи її частину, при умові, що на інших учасників також існує страховка).

Страховка повинна бути дійсною на період проведення змагань. Якщо вона закінчується чи починається з певного дня змагань, то учасник може бути допущений лише до тих видів (дистанцій), що підпадають під період дії його страховки.

Страховка має діяти кожного дня безперервно, тобто 24 години на добу.

Група спорту: 4 (Спортивний туризм).

Має бути вказано, що страховка діє під час занять спортом.

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Команди (учасники) подають до мандатної комісії наступні документи:

1. Іменну заявку встановленої форми (додаток 1) та/або медичні довідки – допуск лікаря до змагань .

2. Кваліфікаційні книжки спортсменів з оформленими розрядами згідно вимог ЄСКУ та Правил змагань, якщо учасники не внесені в базу спортсменів Києва.

3. Страхові поліси від нещасних випадків під час спортивних змагань на кожного учасника.

4. Документи підтверджуючи особу спортсмена. Паспорти, студентські квитки - учасникам старше 16 років; свідоцтва про народження та учнівські квитки - учасникам до 16 років (без наявності документів підтверджуючих вік та навчання в учбовому закладі пільгові тарифи на сплату стартових внесків не надаються).

5. Стартові внески, якщо вони не сплачені.

ПОРЯДОК ОПЛАТИ СТАРТОВИХ ВНЕСКІВ

Команди сплачують стартові внески за кожного учасника за кожну дистанцію. Оплата стартового внеску відбувається протягом терміну реєстрації або під час проходження мандатної комісії на нараді представників. Для членів Київської МФСТ стартовий внесок на змагання складає 40 грн.:

Пільговий тариф на сплату стартових внесків мають:

- студенти, які є членами КМФСТ. Сплачують 75% від наведених вище сум.

- діти у віці від 14 до 17 років, які є членами КМФСТ. Сплачують 50% від наведених вище сум.

Учасники команд Києва, які не є членами КМФСТ сплачують подвійні стартові внески (200%) від наведених вище сум.

Учасники команд з інших міст сплачують 100% від наведених вище сум, якщо вони є членами ФСТУ (можуть вступити до ФСТУ на мандатній комісії або подати документи підтверджуючі членство в ФСТУ від свого осередку федерації). Учасники команд з інших міст сплачують 200% від наведених вище сум, якщо вони не є членами ФСТУ.

Стартові внески можливо оплатити або Картка Приват банка 5167985690479761, або особисто Рудєву І.М(0672335884), або на мандатний комісії(в залежності від дати реєстрації ), обов’язково зазначити команду/представника команди, що сплачує внесок.

Заяви на вступ до Федерації можливо заповнити на мандатний комісії 22 квітня). Учасник змагань буде вважатися членом Федерації, якщо він провів оплату вступного річного внеску,та заповнив анкету та вислав ії на електрону адресу – rudev_2005@mail.ru

Підписатися на Коментарі для "Загальні умови першості з водного туризму"