Сагарматха ЗФП

Відмітити
0

Починаємо піднімати свій рівень фізичної підготовки! Табличка з нормативами тут
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ty27x3TKw2lFT_25D4vxbRHQbIRAWxczK0Jmp_qRfmQ/edit?usp=sharing

Відмітити
0

1. На кожен місяць заплановано норматив по бігу та ЗФП
2. Щось ми виконуємо на тренуваннях, решту ви допрацьовуєте вдома
3. Дані нормативи є обов*язковими для всіх! Ви самі відповідаєте за заповнення своїх нормативів.
4. Прошу усіх відписатись з ознайомленням. Чекаю ваших питань

Відмітити
0

Я не понимаю как работает таблица во вкладке ЗФП.
Я заполняю приседания по датам и они суммируются. А остальные нормативы мне самой приплюсовывать каждый раз? Но тогда не получится отслеживать динамику наших самостоятельных тренировок (т.к. можно присесть/отжаться 2 раза по 500 раз, а можно раз в 3 дня по 50 - эффект разный).
И потом не понятно 1000 раз это за месяц или за весь период, который приведён в таблице (1.11.2016-31.07.2017). И если за месяц, то как-то многова-то отжиманий и приседаний на одной ноге, как по мне. И что требования для девочек и мальчиков тут одинаковые?
И что там с планкой? Вот мы с Женей вчера полторы минуты постояли. Это много или мало? Почему планка в списке 2 раза? Имеется в виду на прямых руках и на предплечьях как 2 отдельных упражнения?

Відмітити
0

Алісочко, ну там жеж написано листопад - присідання. Значить протягом цілого місяця ми тільки присідаємо! В лютому, ми робимо тільки планку (я напишу як робимо пізніше), березень - тільки віджимання. Для дівчат і хлопців однаково.

Відмітити
0

Реально Костя хоче підняти рівень вашої фізпідготовки, шоб ви в горах не спотикалися об кожен камінчик (Аліси особливо стосується!), а ви ви*буєтеся((( Де дисципліна і повага??

Відмітити
0

1. Будемо вчитись.
2. Просто вис на перекладині, стрибок у висоту з місця.
3. Можна бігати не кожен день, але норму за місяць треба виконати. І писати в табличці коли і скільки бігали

Відмітити
0

Ааа, зрозуміло. :)
Ну вот я вместо подтягиваний пробежала бы еще +10 км. Ибо с этим плохо совсем. Всё плохо. Вообще без шансов.

Відмітити
0

Подтягивания вообще бессмысленны для общего состояния организма. А вот бег - намного полезнее.

Відмітити
0

Ну да, забросай меня ссылками на спецупражнения для скалолазов. Да, забросай меня полностью.

Відмітити
0

Товариші, останній день місяця. Дивлячись на табличку можна сказати, що в похід ви не хочете йти.

Відмітити
0

Народ, пішов місяць присідань на одній нозі. Мене смутило як присідають інші, і я вирішив подивитись правильну техніку присідань. Передивився безліч відео, я зробив висновок, що всі тупо неправі. Усі розказують про глибокий присяд на одній нозі, присідати більше, ніж на 90 о, коліна виходять за вертикальну площину носків. Коротше, порушують усі базові принципи присідань на двох ногах. Що виходить, коли ми присідаємо на двох ногах - ми пильнуємо за технікою. Коли присідаємо на одній (рахуй навантаження множимо на два) на техніку забиваємо. Для себе зробив висновок, що буду присідати опускаючись максимально можливо без порушень техніки. Поки що вдається майже до 90 о доходити, зі сторони виглядає трохи рагульно. Але я прошу всіх бути обережними, особливо у кого не зовсім здорові коліна. Виправте, якщо я не правий.

Відмітити
0

На правое колено я вообще стремаюсь приседать. Буду пытаться приседать на левой, тут уж как получится.

Відмітити
0

Я звичайно не спеціаліст, але думаю тут питання дозування тренувального навантаження. Навіть природні рухи, як то біг чи стрибки можуть призвести до травми при передозуваннях. Якщо тренування розглядати як контрольоване перенавантаження організму або окремих тканин, а вправу як інструмент, то інтенсивність (к-ть повторів за тренування) виконання не має перевищувати необхідного для створення тренувального стимулу, а щільність у тренувальній программі достатньою для відновлення тканин. Важлива різноманітність тренувальних стимулів (інструментів), що (доведено!!) дає кращий сумарний єфект для ЗФП, а також їх помірковане дозування. "Місяць присідань на одній нозі" звучить не дуже різноманітно((
А, ні, я ж спеціаліст))) у мене і диплом, і сертифікат є!

Про техніку тут:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3OZwA-l7yUQx3xgPSl27cBAJzhouvc40

Відмітити
0

Красавчик. :)
Хотя когда я в прошлом месяце спрашивала, в чем прикол целый месяц только приседать, вы забросали меня какашками.

Відмітити
0

Чувак на відео, розказує як підготуватись до присідань на одній нозі і ні разу не показав чистий пістолетик. Ніби всі 4 частини проглянув, чи я щось пропустив?
Тут питання більше не в травмі через перетренованість, а в травмі через неправильність. Тому цікаво, щоб хтось просвітив в техніці)

Відмітити
0

Хочу пробігти офіційні бігові змагання, але в Києві нічого путнього не знайшов (або по датах не підходить). Тому зупинився на півмарафоні в Чернівцях. І побігати можна і на місто старовинне подивитись.
https://athletic-events.com/events/367
Хто зі мною?

Відмітити
0

Може, це мені так не пощастило, але я якось бігав у них півмарафон і свого результату так і не побачив, були і ще такі люди.

Відмітити
0

kozaklevko написав:
Хочу пробігти офіційні бігові змагання, але в Києві нічого путнього не знайшов (або по датах не підходить). Тому зупинився на півмарафоні в Чернівцях. І побігати можна і на місто старовинне подивитись.
https://athletic-events.com/events/367
Хто зі мною?

Ми будемо кожен окремо реєструватися? Чи колективно? Хто відповідальний? :)

Відмітити
0

Я, мабуть, пас. Немає достатньо наснаги для підготовки. До того ж плани на ці дати чутка змінились.

Відмітити
0

В таблиці (вкладка ЗФП) записуємо результати по тесту Купера. Також хочу звернути увагу на 12 хвилинний тест

Підписатися на Коментарі для "Сагарматха ЗФП"