[OLD] Осінній ПВД в Карпати для всіх бажаючих

Відмітити
0

      Є ідея провести ПВД в одні з затишних гір Карпат для всіх охочих, як минулого року був здійснений похід на Боржаву. Дати: початок жовтня, 06.10 ввечері виїзд, 10.10 зранку повернення. Як приклад, можна відвідати скелі Довбуша (http://vsviti.com.ua/nature/13990) та гору Парашку (http://guide.karpaty.ua/uk/places/parashka), проходячи водоспад Камянський (http://guide.karpaty.ua/uk/places/kamyanetski-vodospad#). Приблизно 40-50 км маршрут по невисоким горам. Взагалі є чимало маршртуів (http://www.skole.com.ua/uk/papers/4-tur-marshruti/54-hurkalo-parashka.html) можливостей варіювати цими гарними місцями і дібратись можна потягом від Києва до Ужгорода, зупинка Стрий, а від Стрия 40 км автобусом до Труханіва, або потягом до Трускавця, а звідти автобусом до Труханіва. Назад можна спуститись зі Сколівських Бескид до Коростіва чи Сколе і автобусом до Стрию. Тобто, все на розсуд інструктора. Чудово було б разом прибути до скель Довбуша, зробити памятне фото з прапором Глобуса і розійтись по маршрутах.

      Тому запрошую всіх небайдужих інструкторів, які готові взяти на себе сміливість провести ось такий ПВД для різного контенту туристів, а не лише своїх друзів і співучасників походів, так як інформація про цей похід буде відома всі студентам КПІ. Прохання повідомити хто готовий організувати цей похід аби надалі обговорити деталі. Давайте підтримувати новостворені традиції Глобуса !



Відмітити
0

Касательно скал Довбуша - там реально супер, можно погулять, полазить (и болдер и скалолазиние) приятно провести время и душевно отдохнуть =)

Відмітити
0

тільки на Боржаву, я так собі ще з червня планував, хотів ще чуть оживити тему пвдшок в турклубі.
А щодо Сколівських Бескидів, то є нюанси, тому поки не хочу...
Хочу побачити осінь та непройдену/не в хмарі частину Боржави. І мене цікавить чи вписуюсь в дану тему і хто такий гість)

Відмітити
0

Я випадково опублікувавсь гостем (
Ну в цих числах саме настає снігова холодна зима ,- минулого року 8-10 жовтня там випав сніг..

Підписатися на Коментарі для "[OLD] Осінній ПВД в Карпати для всіх бажаючих "