[OLD] "Globus Dating" - допоможемо Базі здобути необхідне спорядження на сезон 2016!

Відмітити
0

В останні роки туристичний табір "Глобус" став улюбленим місцем відпочинку активних та зацікавлених в гірському (похідному) туризмі студентів нашого КПІ. З кожним роком кількість учасників табору значно зростає. А в минулому році були повністю викуплені путівки на 3 з 4-ох змін. Але, на жаль, при такому активному росту зацікавлення База не завжди здатна витримати великий потік студентів, тому досі існують проблеми з нестачею палаток та рюкзаків.

Ми сподіваємось вплинути на цю ситуацію і придбати для студентського табору необхідне спорядження, аби студенти КПІ, які приїздитимуть до табору, не маючи змоги забезпечити себе власним спорядженням, все одно мали можливість підкорити бажані вершини!

Чекаємо вас на "Globus Dating"!

Відмітити
0

В рамках Школы Инструкторов мы решили организовать сбор средств для нового снаряжения в лагерь (трех рюкзаков и двух палаток). Сделать это было предложено не новым, но весьма интересным способом - устроить аукцион свиданий "Globus Dating".

Сейчас мы нуждаемся в поддержке всех небезразличных к будущему Глобуса и просим вас принять участие в нашем аукционе. Вы можете как стать участником аукциона, так и сделать ставку (а может и несколько:) ), чтоб желаемое свидание стало реальным. И чтоб Глобус в этом сезоне смог еще больше принять в свои объятья юных поклонников походов и гор!

Давайте вместе, кто чем может, поможем Глобусу!

С нетерпением ждем всех на "Globus Dating"!

Підписатися на Коментарі для "[OLD] "Globus Dating" - допоможемо Базі здобути необхідне спорядження на сезон 2016!"