похід французькими Альпами літо 2016, шукаю попутників

Відмітити
0

третій рік поспіль планую альпійський похід, в 2014 був Тур де Монблан , в 2015 сходили Тур де Монт Табор , в 2016-му є задум пройтись одним з відомих GR в основному в національному парку дез Екра похід не категорійний, просто для задоволення

Цей масив вважається одним із най високогірних масивів Франції, дещо нижчий за масив Монблану, проте тут знаходиться такі вершини як Бар дез Екра (4102м), Мун Пельву (3946 м), Ля Меже (3983 м) а також ще порядком 100 трьох тисячників.
Отже це буде багатоденний трекінг, намети, все кухонне спорядження та провіант несемо з собою. Діапазон висот треку буде орієнтовно від 1000 до майже 2800 метрів, довжина близько 165-170 км (в середньому 20 км в день) Загалом розраховую на 8-9 похідних днів плюс 4 дні дорога в обидва кінці, виїзд зі Львова.
Бюджет, планую вкластись в 410-420 євро з чоловіка, включно з дорогою, харчами, ночівлями. З додаткових витрат віза (35 євро та станом на сьогодні 765 грн. послуги французького віз. центру), індивідуальна страховка орієнтовно 10 євро, пиво + сувеніри.
Час походу кінець червня – липень.
Помалу починаю шукати попутників, звик планувати все заздалегідь.
Всю організацію (транспорт, планування, листування з притулками та кемпінгами) беру на себе.
З оформленням віз допоможу. Якщо подаватися на візу до французів, то основні документи, листування з притулками та кемпінгами, документи на транспорт (техпаспорт, віза водія, зелена карта), план поїздки і т.д. надам. В минулі роки під схожі документи нам французи візи видавали без проблем. В кого були французькі візи як правило повторно дають мульт на 6 міс. У кого є будь-який інший шенген теж підійде.
Всіх хто хоче долучитись прошу писати в ПП коротко про власний похідний досвід та контактні дані.

Відмітити
0

визначились з датами походу
виїзд зі Львова 24.06
старт на маршрут 26.04
виїзд додому 05.07
повернення до Львова 06.07

2-х чоловік в групу ще шукаємо

Відмітити
0

Хочу присоединится к вам. скажу в конце мая, смогу или нет.

Відмітити
0

angel написав:
Хочу присоединится к вам. скажу в конце мая, смогу или нет.

лучше напишите в ЛС, а то что то не приходит оповещение с темы о новых ответах

Відмітити
0

Ех, всі цього року туди :-) Я буду там наступні два тижні, один тиждень альп-сходження, ще тиждень трекінга, але я буду ходити всередині масиву, а не навкруги.

Удачі вам і гарної погоди!

Підписатися на Коментарі для "похід французькими Альпами літо 2016, шукаю попутників"