Соревнования: Осень 2015

Відмітити
0

1) Осенний лист 2-4 кл
2) Киевский листопад
3) Личная техника, МКС

Відмітити
0

Доречі, на рахунок рудої команди, у мене тут трохи змінились обставини, тому я, мабуть не зможу побігти.

Відмітити
0

Итого:
1. Грабец
2. Олимпиев
3. Зайцев
4. Пигарева
5. Кудряшов
6. Рубан
7. Керов
8. Столбовой
Есть еще парень Высоцкий Витя, из Робинзона, хочет с нами тренироваться.

Відмітити
0

Богдан , меня не вписал , почему - Я же не отказался когда на тренеровке был .

Відмітити
0

На осенний лист кто сможет быть представителем от команд, команды?
И там еще условия поменялись.

Відмітити
0

Якщо просто треба відвезти розрядки/страховки в чт. комусь на Виставковий, і послухати, що там розкажуть, а в тебе не виходить - можу це зробити.

Відмітити
0

привет :)

ищу желающего пробежать Осенний лист во втором классе в качестве капитана команды :)
тебе - полезный опыт, мне - опытный капитан для команды новичков

отзовись!

Відмітити
0

Протуберанці 1

ПрізвищеРозрядкаСтраховка
Грабець--
Зайцев++
Олімпієв++
Пігарьова--

Протуберанці 2

ПрізвищеРозрядкаСтраховка
Керов+-
Столбовий--
Кудряшов--
Рубан++

В кого "мінуси" відпишіться, будь ласка, де знаходяться ваші документи і чи дійсна страховка.

Відмітити
0

Юля, Саша Керов, Женя, документи мають сьогодні-завтра потрапити до Богдана Кудряшова. Він в ЧТ йде на мандатну комісію.

Відмітити
0

Братюни, хочу почитать ваши мысли по-поводу соревнований. Шо было крутого? Как стать лучше?

Відмітити
0

Хочу выразить благодарность своей команде, которая очень старалась, было достаточно просто бежать с Вами )
Думал, что на этих соревнованиях мы "СМОЖЕМ". И чем ближе было к нашему старту и я видел как другие не вкладывались, тем больше "СМОЧЬ" возрастала.
Из своей работы.
Первые два ПКЧ:
Считаю, что на тренировках нам надо было с Мариной пару раз поменяться ролями, что бы быстро и без слов можно было помочь сделать работу другому.
ПКЧ 3:
Крутка: на соревнованиях лучше недооценить, чем переоценить возможности. Вывод: надо было лезть на 2х жумарах, очень сэкономил бы время и оно дальше пригодилось бы.
ПКЧ 4:
Обошел на траверсе ППС сверху, не задумался об его не правильном креплении.
Часто после траверсов обвешиваюсь петлями и не удобно потом работать (

Из командной:
Хотелось бы..
..понимания сколько веревок нужно и где.
..четких команд.
И тратить меньше времени на рассуждения и разговоры, а слушать команду и себя.

Не "СМОГЛИ" кароче (

Відмітити
0

Змагання вийшли дуже круті і особисто мені дуже сподобалося. За то велика подяка Білиму і клубу Пік Анаконда, бо поставили вони дуже круто. А саме сподобалося найбільше, що якщо ти не вкладався в ПКЧ, то тебе не знімали, а давали змогу бігти по спрощеній схем і при нормальній підготовці навздогнати наступне ПКЧ за рахунок цього. Дуже круто як на мене. Так вийшло, що наша зв'язка і зв'язка Діма-Юля не вклалися в перше ПКЧ, але пробігли все до кінця. Для мене особисто то великий плюс і цінний досвід.

Розбір помилок (мої помилки):
1. Затупив із самого старта з лазанням. Лазання взагалі не пішло, хоча вчора тут же залазив без проблем і досить швидко. Треба було лізти Жені, так як він людина більш досвідчена! Після першого зриву, почав нервувати і творити якусь фігню, як наслідок не міг пройти елементарний маршрут і... зірвався вдруге зі спуском до самого низу. Постояв, зібрався, поліз. Але як наслідок я втратив понад 3 хв, отримав 20 балів і забив пальці. Потім такм заліз, але по дорозі отримав ще 10 балів. Чую знизу "берись рукой за ППС" - беруся за вузол, тоді коли можна тільки за карабн. Тут чесно кажучи не особливо подумав, а просто зробив те, що мені сказали... На верху все вийшло непогано, але ці 3-4 хвилини коштували нам того, що я не спустив Женю - ще 60 балів за нас і спорядження і 10 за спрощення умов. Також отримав дитячий бал за немуфтований карабін зверху. Ітого "привіз нашій команді" 101 бал на розподіленні:(
2. Жумарити, благо, вже більш-менш навчилися:) Тому в мене ні до себе, ні до Жені питань в цьому плані немає. Але не забрали на верх кінець перильної мотузки (було зверху 2 кінці страхочки). Як наслідок треба було перебрати мотузку, або змінити страховку на іншу. Прийняв рішення - робити друге. За рахунок цих махінацій втратили мало не хвилину зверху. Поспішив і не закріпив кінець вже нової страховки - ще 3 моїх бали. Дюльфер - все норм. Головне, що вклалися в друге ПКЧ і догнали першу зв'язку.
3. Крутка. Поки лізла Марина, я стояв відпочитав, набирався сил, тому вирішив пролізти до половини "по пацанскі", далі зажумарити. Так і зробив, підготовив жумар завчасно і тактика по часу мала бути виграшна. Але кинув на коротенький вус і робив за рахунок цього коротенькі пересування. А далі як в відомому анегдоті про Червону площадь:) Треба було лізти як зручно а не слухати мільйон порад знизу. Перша від Богдана: відчипити вуз і ліз на жумарі просто без вуса. Так і зробив, але так виходить ти тупо підтягуєшся і постійно висиш на правій руці. Звісно як би фізуха була Богданова в мене то вийшло швиденько, а так забив в хлам праве передпліччя. Коли рука почала трястися жоско - вципив назад вус (тут зїхав ще на 80 см вниз, поки те-се; втратив десь секунд 40-50 чистого часу + забив руку). З горем пополам - виліз.
4. Маятник - все норм.
5. Два спуски: довго (про це далі), як наслідок не вклалися в третє ПКЧ;
6. Траверс: міг йти трохи швидше, думаю, що йшов повільно,могли б виграти чистих 10-20 сек спокійно. Без штрафів.
7. Переправа (спрощені умови). Ну, тут лажа нормальна така... Дуже довго пройшло часу між тим як прийшов я і пішов Женя. Просто "тьма"... Тут просто не оптимальна робота на етапі і багато зайвих рухів від нас обох, я так думаю. Женя все-таки пішов, а я в точку не став і отримав 3 бали за те, що стою не в точці. Тут вже бачив, що досвід потехеньку накопичується і не став ставати в точку (і правильно, в плюсі це нічого б не дало, а так би можна було б по дурості отримати штраф однією рукою + втрати чистий час). Ще про переправу напишу там де буде про команду. Крім цього мені поставили 3-ку за нестійке положення, хоча я вважаю, що його виправив після зауваження і цього штрафу не було але це моя суб'єктивна думка, Юля каже що був, їй вірю). Далі мені поставили ще 6 за намокання. Тут був суддівський провтик: я 2 м від цільового берегу, там мені ставлять торкання (їх в мене було 2, не значи чи обидва поставили), але Люда вирішила, що їй з вихідного із 35 м видніше, ніж Саші з двох і тавить 6 балів. Тут писали протест, чи відсудили - не с курсі.
8. Вузли: за допомогою Жені свої вузли зі свідом балом штрафу за перехльост нав'язав (в'язав правда не всі свої, але то таке). Вчасно не повернувся на переправу і не поставив Марінку на сам - тільки протягнув прибіг, вона вже знялася ціною 6 балів. Тут наш спільний провтик.

Командні провтики:
1. На перших 4-х етапах тупив (в мене таке враження) тільки я. Хоча вцілому багато де довго копошилися. Марина з Сашою візуально дуже довго організовували спуск, ми з Женьою втратили час на спукі вже на другому епапі, про що я писав.
2. Крутка. Довго, але нормально.
А от після крутки у Марини і Жені явно пішло щось не так. Я ліз крутку дуже довго, але коли вже на маятнику навздогнав Марину. Тут явно ви вдвох мали по тактиці вибігати значно вперед і вас вже ми мали наздоганяти на траверсі (на тренуванні так і було). Не знаю, що у вас там зверху відняло скільки часу. Але утворилася "пробка" на спуску. Як наслідок не встигли спуститися Керов і мотузки = 40 балів.
3. Траверс біль-менш. А от на переправі було довго. Тут наш і Жекою провтик на страрті. Добре прийняте рішення було згодом (про це далі). На переправі крім мене ще намокання отримав Саша - 6 балів (тут щось не гарне зробилося з переправою, бо вона по-суті впала - де провтик, чи то Женя щось не так зробив, чи тще щось - не знаю).
4. Вузли. Тут можна було зробити так, щоб Саша прибіг і нав'язав хоч щось, поки ми з Женьою здоьргували. Але тут почався якийсь невеликий хаос.
5. Кропфа. От тут треба було мені проявляти ініціативу, а не на лазанні... Ноші такі з Саковим ми тренували і в'язали досить швидко, за 6-7 хв спокійно. Тут я побув "амебою" за що мені від себе особисто "догана". В'язали довго дуже (тут Саша і Женя довго в'язали стремани поміж інших командних тупняків), добре, що хоч вклалися і на тому спасибі. Мій провтик - прив'язав не там жердину де треба - 3 бали, карабінну удавку закріпив де попало, не подумавши - ще 3 бали. Ще за щось у нас 3 бали, але за що не знаю. Тут звісно відбиток браку тренвань. По-суті цим кладом ми мотали вперше; було тренування без Марини, де ми їх робили, але робили їх якось дуже вяло і тренування то відверто скажемо пройшло не ефективно. Треба більше "віддаватися" на тренуваннях. Це стосується звісно не нош, а всього взагалі.
6. Взагалі мало і не ефективно тренувалися до змагань. Тренування команди Богдана тиждень тому і в суботу напередодні були більш ефективнішими. А тут вийшло, що ми більше тупили або чекали, а не тренувалися і всю дистанцію пробігли всього один раз за всю пігтотовку (від а до я) за 16 годин до старта:)

Де було добре:
1) Класно відпрацювала зв'язка Саша-Марина. На загальному фоні взагалі відпрацювали чудово!
2) Дуже сподобалося як вів себе Женя на перших 4-х етапах. Дуже спокійно і чітко. Коли я почав лажати, почав мене підтримувати, сам не кіпішував, за що тобі велика подяка.
Думаю, в нас був чудовий шанс пройти перші чотири чисто і вірватися в трійку, ну, тут "если бы да кабы".
3) Те що сподобалося найбільше: тактика. Те, що вона варіювалася в залежності від того, хто де буде в конкретний момент. По-суті кожен міг робити все, що круто. І почала варіюватися в ході змагань, особливи після спрощень. Тут ми не розгубилися і приймали досить вдалі, як на мене, рішення. Особливо вдале було тягнути переправу дибілкою Жені. За рахунок цього ми самі встигли фінішувати, але не здьоргнули мотузки. Була пропозиція від Марини просто кріпити вдруг що соплею. Було б мало часу - так би і зробили і отримали б по 6 за людиу, замість 20, якби тактику не міняли. Ну, і це радує. Кажуть, що Женя якось геніально викрутився на траверсі і обійшовся без штрафів, там де міг би схлопотати. Ну, то приходить з досвідом. І видно, що Марина, Женя і Саша пробігли ЧУ не дарма:) В мене поки таких оптимальних рішень найменше, але сподіваюсь, що згодом воно прийде і до весни буду стратися підтягнутися до вашого рівня.

Загалом отримав цікавий досвід. І всім велике спасибі за змагання!!!
- тим хто їх ставили за класну дистанцію;
- моїй команді за те, що бігли зі мною; інколи з кіпішами, вибачте, сподіваюсь ви не сильно ображаєтесь:)
- Богдану за все-все-все;
- Саші за те, що посудив від нас;
- Бузулуку за те, що побіг з нами (ти красавчік! вперше побачив умови в суботу, а в неділю вже пробіг без ппровтиків (ну, зі сторони; може я не все бачив). От що значить хороша базова підготовка.
- всім іншим Протуберанцям за підтримку і дружню атмосферу;
- іншим командам за дружню атмосферу. От в такій атмосфері як був 4-й клас і мають бути змаганн! Чудово спілкувалися і зі Збірною, які перемогли і з КПІ, які виступили не так вдало; звісно з нашими командами (ТКГ-1,2). От реально отримуєш задоволення, коли бачиш таку атмосферу і таке відношення. Коли всі до всих відносяться як до конкурентів-друзів, а не до конкурентів-мудаків...

Не сподобалося: розборки другого класа за участі Глобуса. Ну, то нас не сильно стосується:)

Висновки на майбутнє (це те, що я виношу для себе):
1. Підтягувати фізуху.
2. По максимуму бігти те, що лишилося до Н.Р. (3 клас Голосієво, Кубок МКС, Листопад)
3. За зиму коли всі форму втрачати - навпаки її набрати, за рахунок тренувань.
4. І як успішний наслідок перших трьох пунктів, побігти 4-й клас на Відкритті сезона, де виступити краще, ніж сьогодні.

Відмітити
0

Я начну з того, що мені подобається бігати з Керовим у зв'язці.
+ я задоволена тим, що ми не тренувались до змагань в режимі "ідеальної тактики", розглядали різні варіанти лідирування.
А тепер по дистанції.
Етап Настанови: 5 не вірних відповідей з 5. Ох, це позорище.
Зв'язка з 4-х етапів: от вони сподобались найбільше з всієї дистанції. Все насичено, емоційно, думаєш. Саньок - да ти просто красавчик, так заліз, умничка. Хтось знає прилизний час нашої зв'язки за ці 4-ри етапи?
Я і Саша дуже довго робили робили етап Спуск. Ми, ніби, і не засинали, але чогось дуже довго копошились.
На рахунок Богдана і Жені. Я от коли думала, як можна змешити було б к-ть штрафів...якби би ж знали, що буде така фігня - можна було просто не лізти і віпочити..не було б 22 бали штрафів і не втомились.
Етап Крутка вгору: як на мене - НАЙБЕЗТОЛКОВІШИЙ етап дистанції. + я на ній так і не зрозуміла як можна нормально лізти. + довго тупила з цими вусами, можна було приготуватись коли ще Женя ліз.
Дякую Жені, що витягнув мене.
Етап Маятник: я і маятник - зовсім не сумісні.
Женя пройшов перший. Тут мені здалось, що на цьогму етапі Женя перестав думати, бо я почала команувати.
Я отримала 6 б за рух по рельєфу, бо включила режим Геройства. От, я прекрасно же знаю, що маятник для мене - це страх №1. Візьми і повісь жумар відразу, ну ні. Марина зможе ж так і того - перелітала другий раз прицепившись за жумар.
Тут я така думаю, от пацани нас наздоганяють (бухтують мотузку на крутці) і вирішила залишити їм мотузку на маяник, щоб Богдан пройшов і пішов швидше, цим самим вийти швидше на паралельки. І тут прийшли Саша і Богдан з мотузкою на маятник, розмаркірували і свою мотузку. І тут втрата часу на бухтовку мотузки мною, але цей час заховався за час коли дюльферяв Женя...чого ти так довго спускався мені не ясно. І у нас утворився затор. Як наслідок - Керов не встиг + мотузка.
Етап Траверс: Або Женя був не уважний на обході дистанції або не знаю, що це трапилось. Закріпив кінець траверса раніше чим потрібно було. + пішов поверх дерева, де потім із-за цього Керов отримав штраф - рух вище перил.
Я отримала штраф - руки по різні сторони шайби при виборі, писали протест. (Я не знала чи можна було чи ні). І я довго витягувала страховку Саши.
Етап Переправа. Женя ти мене здивував. Я от ніяк не можу зрозуміти чи то в тебе стьоб був, чи ти реально не знаєш, що робить перший на переправі? Керов тобі кричить, а ти: " Що мені робить?" У мене зустрічне питання: "Ти що прикалуєшся?!" Дійшло до того, що я сказала розмаркіруй мотузки і закріпи їх. На рахунок стьобу ми говорили ще після ЧУ...хочеш під час дистанції постібаться - помовчи. А якщо ти дійсно не знав, що робити - працюй над собою!
І взагалі, Богдан і Женя довго там копошились. Навіть, довше чим я Керова приймала.
Ми прийшли з Саньоком на переправу, спершу Санька посвятила ідея не натягувати переправу, я була проти, а потім часу все менше і ця ідея стала реальністю. - мені здається, це було не поганим рішенням. Знаючи, як ми погано натягуємо мотузки полістпастом.
Тут я така долажу на фінішній берег і завтикала, що там небезпечна зона - не стала на сам.
Етап Вузли: Зав'язала аж один вузлик і вийшов час.
Етап Ноші: якась фігня непонятна була...потрібно було б на вихідних потренувати.

Вибачте всі, кого напрягав вас мій крик.
І дуже всім-всім дякую.

Як із глобальних висновків, потрібно тренувати не тільки нам фізо, техніку, а і голову.

Відмітити
0

Чому на спуске и траверсе ., парарелек долго тупили - Так там и не кто не тупил . Надо просто слушать команды напарника , а не так что кречишь по сто раз , надрываешься ,срываешь голос , а тебе в ответ повтори .

Відмітити
0

на спорт-спуску я не чула твоєї команди і повторювала, і повторів було раз три.

Відмітити
0

не знаю з чого почати . Мабуть з слів , дякую всім за гарні змагання . І на цьому завершу .

Відмітити
0

мысли есть)
собственно решил все спуск пострадавшего. На верху вроде было с веревками все хорошо. но как всегда, что-то пошло не так. Было перетирание в 100500 местах этой веревки. Потом уже делала помощь пострадавшего не знаю сколько раз.
Старалась проследить за веревками, чтобы было все норм. но наверное мало старалась.
Так же хорошо помню крутонаклонку. Физуха, физуха и еще раз физуха!!!! Спасибо Бузулуку за подтяг!!!!
Димончик. Следи за своими усами и перчатками. Ни разу не было, чтобы они у тебя не запутались. И извини, что я на тебя кричала.Точнее: кричала, подбадривала, кричала, успокаивала......Буду стараться сдерживаться.
На будущее-хочу какие-то жопошные ситуации, чтобы быстро их решать.

Відмітити
0

Листопад.
Регистрироваться нужно уже сейчас, проплатить до 31-го будет на 50 грн дешевле, чем после.
Хотелось бы выставить минимум 2 команды на 36 часов, и всех остальных на 12 часов.
Кто будет участвовать из Грабец, Олимпиев, Мельник, Халимончук, Кудряшов, Заскальная, Пришляк, Зайцев, Столбовой, Живолуп, Зайцева, Пигарева, Керов, Гусак?

Відмітити
0

Предлагаю сделать формально две команды ; Я+Леночка и Маринка+Живолуп, но бегать вчетвером ВСЕГДА.

Или Маринка будет капитаном у какой-то молодой команды?

Если ок - то давайте регаться

Відмітити
0

Подскажите где будет проходить “Голосіївський ліс” соревнования точние кординаты (в гугл карте ) можете скинуть - Спасибо .

Відмітити
0

Личной техники, т.е. МКС в этом году не будет.
так что остались только 1 соревнования в этом сезоне- листопад

Відмітити
0

Дякую всім учасникам змагань Голосієвський ліс. Особлива подяка Жені і Маші, мені сподобалося з вами бігти:)
Друга зв'язка, я думаю, теж отримала цынний досвыд (особливо Богдан) і гарно провела час:) Вам теж дякую)))
Невеликий розбір помилок:
Перша зв'язка. Маємо 3 великі кучі штрафів: 13 чи 14 на переправі: тут дибільний просто штраф в мене за ходіння ногами і отримав 10 замість 6 і ще 1 чи 3 (ніби-то ставили 3) бали теж в мене за немуфтований карабін (Маша стала на переправу, а карабін, який ту переправу тримає я завтикав закрутити, відповідно ставили рух по не закріпленій переправі здається, а не за немуфтований, точно не можу сказати)... Друга куча балів - маятник. Загалом 12. І тут, я думаю, що ми пройшли непогано, зовсім трохи не вистачило, щоб отримати 7 балів, що тут було би дуже хорошим результатом. І остання купа штрафів - на ношах... І тут є притенції певні, тому що ноші ми зливаємо другі змагання поспіль:( по-перше, дуже довго то все робилося, по-друге штрафів купа (здається 10, а може 13, "по чеснаку" має бути 13). Ну, реально на 4 хв швидше мали б то робити спокійно з усим. Ну, і ще раз для нагадування, що на Листі ноші ми зав'язали одні з двох найгірших:( Крім цього були мілкі завтики на дюльфері, де запутався здьорг і втратили 1.5-2 хв чистого часу (благо до ПКЧ лишалося багато) і на спорт. спускі, де знову завтик зі здьоргом. Ну, тут насправді досить непогано розрулили тим, що змінили трохи тактику (про що говорили на тренуваннях) і втратили реально секунд 30 чистого часу. Ну, і з плюси теж були: непогано працювали; дуже хороша була тактика (відрізнялася трохи від інших команд на переправі і наклонці і, впевнений, була виграшна + на страті не розбіглись сильно, що теж великий плюс в тактиці); тільки 1 бал на вузлах - теж молодці; чисто пройшли крутку; догнали попередню команду, не дали себе догнати Збірній. Ну, і якщо ми б уникнули тих завтиків, що я написав і це було геть не складно, то час у нас був би буквально на 1-2 хв гірше зв'язки Жені Єрьоміна, яка по-ходу перемогла і неофіційному заліку.
Побажання: треба 1 тренування (можна у якийсь вівторок після пробіжки) приділити увагу чисто ношам і не філонячи, а на швидкість зробити кокон, по Кропфу і полотно мінімум по 2 рази кошні.
Друга зв'язка. Перше, що відразу кидається, те що прості етапи треба робити трохи швидше. На силу вклалися в перше ПКЧ (за 20 сек до кінця часу), дуже довго йшли паралельки (тут Саша довго хоботився з "дибілкою" і на ВД теж була не оптимальна трохи робота). Як наслідок не вклалися на ПКЧ на дюльфері (40 балів), а потім ще й на підйомі (11 балів) і дво не в'язали вузли (тут будемо рахувати, що могли зав'язати хоча б не за спиною швидко і отримати 12 замість 24 штрафів). Ну, і як наслідок спрощення - ще 20 балів. Самі етапи спуск-підйом пройшли абсолютно чисто і дуже непогано по часу, в чому молодці. На спорт спускі і спорт підйомі теж притенцій немає. Повернемося до переправи... тут крім не найкращого часу, ще нахапали кучу балів і якщо бали за торкання і намокання строго судити не будемо, то 2 чи 3 незамуфтованих карабіни - забагато + трьошка, якщо не помилююсь, на страховці. І знову про час - я геть не поняв, чому Даша так не оптимально працювала на ЦД, якщо мала цпеціально(!) 2 однакові петлі, але почала на першому ж етапі вигадувати "велосипед" і мотати одну двічі навколо дерева. Як наслідок - мінімум хвилина "злитого" часу. На ВД - довго кріпили полік, довго знімали полік. Висновок (просто умнічати заднім числом): якщо є така купа ПКЧ і всього одне тренування перед змаганнями, треба додатково було, крім всієї полоси, прогнати просто перші дві переправи пару раз, щоб робити їх швидко і отримувати на них запас 5 хв - далі і працювати стає простіше. Повертаємося до полоси. Крутка... Фейл вийшов зі страховкою, тут Саша - молодець, гарно зорієнтувався, Богдану трохи не вистачило досвіду, щоб організувати все чітко на ЦД, поки йшла по переправі Даша - ну, тут притенцій звісно жодних, але хвилини 1,5 чистого часу втратили, яких як раз не вистачило, щоб здьоргнути мотузки - ще 20 балів... Ну, і маятник. Тут звісно мені в першу чергу треба вибачитися, тому що запутали вас зі спрощеннями і почали йти маятник, який не мали йти, як наслідок трохи не встигли на ношах - обідно... Вибачте.
Ну, і відмічу Бодю - ти молодець, єдий хто з новачків з усього Глобусу біг ці змагання і це вже круто, ну, і пробіг не погано, як мінімум старання були помітні. Так що успіхів тобі в подільших змаганнях і подяка, що погодився за 4 дні до змагань побігти!

Відмітити
0

кстати, тебя можна поздравить с выполнением первого разряда?

Відмітити
0

вообще какие предварительные планы на следующий сезон по соревнованиям, пишу то, что именно основное:
1) Поставить и поучаствовать в Открытии сезона 3-й класс
2) Чемпионат ТПТ Киева, 4 класс
3) Кубок Украины в Виннице, 5 класс
Как вам?

Відмітити
0

1. Я б хотіла допомагати в постановці, цікаво спробувати щось нове.
2. Хотіла б взяти участь.
3. Ще не вирішила.
А взагалі, обов'язковий план якийсь не насичений.

Відмітити
0

А тебе кто-то мешает участвовать во всех соревнованиях?
Ну и насчет кубка, почему так?
Кстати, заметь, там нету ЧУ.

Відмітити
0

Мені, ніби, ніхто не заважає брати участь у змаганнях.
Кубок України, я думала, він десь на початку літа, а літо - це плани дуже далеко. А якщо він буде весною, то більше так чим ні.
І я чогось подумала, що ЧУ і КУ - це щось одне і те.

Відмітити
0

1. Не принципово, що робити, можна і то, і то.
2. +
3. Дуже б хотілося спробувати.
Ще мені сподобалися змагання від Піка Анаконди і однозначно треба бігти ще Голосієвський дуб, особливо якщо хочеться пункт 3.

Відмітити
0

А. Я переплутав Кубок з ЧУ. Тепер зрозуміло.
Ну, тоді в контексті підготовки можна було б додати Кубок МКС, хоч і трохи інший формат, але см факт +1 змагань може бути не зайвим. Ну, або і так.
Якщо в квітні, все-одно б хотілося прийняти участь, звісно лише за умови, що підтягну свій рівень до необхідного.

Відмітити
0

хочу помогать ставить открытие) только хочется чего-то более интересного, чем просто обычная дистанция.

Відмітити
0

Если сделать много этапов и надо будет сдавать заявку по тактике -
В горных соревнованиях так всегда надо делать, а нам негде потренировать такой формат.

Відмітити
0

тогда команды и учасники могут пробегать неравные дистанции и очень не просто будет определить их реальный уровень.

Відмітити
0

можно сделать кол-во этапов и время, за которое не реально пройти их все. чтобы выбирать себе, что оптимальнее.
а вообще лично мне нравятся форматы сорев, когда ты толком не знаешь к чему готовиться. сделать или просто перечень этапов, но не говорить их порядок.
или сделать ограничения по снаряге, как было на ЧУ
а так же можно делать не только этапы с веревками, а какие-то для работы мозга

Відмітити
0

мені здається, потрібні не скучні і не стандартні етапи.
Наприклад: етапи з потерпілим і не "втрата свідомості", а "перелом ноги" з вимогою накладання шини з підручних матеріалів, без заготовок - нехай біжать дерева ламають, "травма черепа" - мотайте голову і все таке.
Не дозволяти використовувати заготівки в плані супер-баз.
Або ввести визначену к-ть карабінів і їх вид, або тільки муфтовані, або тільки автомати.

Відмітити
0

Ламати дерева - така собі ідея. Крім того що це знищення зелених насаджень, так ще й перевага у тих хто біжить раніше.
Тільки автомати - теж, практично не вимагає корисних навичок, зате вимагає грошей.

Відмітити
0

Вообще круто, но давайте те, кто будут его ставить обсуждать будут в закрытом форуме.

Відмітити
0

Да, обсуждайте закрыто, а то ограничить себя от обсуждений тяжело )
Я хочу побежать если у нас будет команда, кто то собирается еще бежать (сколько человек в команде)?

Відмітити
0

дякую, що нагадав. Я забула = (
Саме збираємось документи подавати на перші розряди!

Підписатися на Коментарі для "Соревнования: Осень 2015"