Білети на літак 2016

Відмітити
0

В цій темі я та Костя будемо висвітлювати наші напрацювання в пошуку дешевих авіабілетів на серпень 2016 року (Грузія або Казахстан). Всіх хто володіє корисною інфо на цю тему- прошу дописувати!!!

П.С. В майбутньому тема перетвориться на логістику нашого літнього походу, але питання авіаквитків першочергове.

Відмітити
0

станом на сьогодні МАУ пропонує у серпні 2016 р. летіти Київ-Кутаїсі за 4534 грн. туди-сюди. це найдешевша пропозиція МАУ з України у Грузію. В Алмати (Казахстан) білети на той же період коштують 8838 грн.

Відмітити
0

також з Івано-Фр. до Алмати у серпні 2016 можна летіти за 165 дол. США (3800 грн)., що в принципі + білети на потяг, не на багато дешевше (хоча- дешевше), але не на багато, але дешевше))

Відмітити
0

станом на сьогодні Київ-Кутаїсі на серпень (виліт 1-го або 3-го, повернення 23-го) коштує 3909 грн. До того ж у нас може бути знижка 20 % на зворотні білети (бо у мене др у вересні). Костя, що скажеш?

Відмітити
0

чтобы была вам эта скидка, то нужно брать билеты не раньше, чем за месяц до твоего ДР.

Відмітити
0

Знижкою можна скористатися для купівлі квитків у межах +/- 1 місяця (не раніше 1 місяця і не пізніше 1 місяця) від Дня народження.

мається на увазі дата вильоту чи дата купівлі квитків? не зовсім розумію..

Відмітити
0

Макс, ну тоді якщо так, то в мене 22 липня ДН. :) Чи можна скористатися ще й моїм святом? Бо я не в темі про ці фішки в МАУ)

Відмітити
0

1. "Знижка 20% застосовується до всіх опублікованих тарифів МАУ в усіх класах і не застосовується до аеропортових та інших зборів"
Тобто реально виходить близько 11%
2. Сервісний збір за оформлення 1 квитка на міжнародні рейси становить 10 USD
Тобто виходить, що в сумі економія мізерна - трохи більше 100 грн. з людини... а летіти не можна в пт./сб./нд., що не дуже вихідно тим хто працює по 5-денці в плані відпустки.

Ну, і не можу розібатися з тим, що пише Юля: чи купувати зараз можна, чи тільки за місяць, походу можна і зараз, але треба уточнити по телефону.

Відмітити
0

Я думаю, якби йшлося про купівлю, було б "за місяць" а не "+/- місяць". Як можна купити за -1 місяць?

Відмітити
0

Наразі з квитками така ситауція, що різниця між напрямками Київ-Тбілісі-Київ та Київ-Кутаїсі-Київ складає близько 1800 грн. Чи є резон їхати до Кутаїсі, а там вже добиратися до місця старту? Чи буде цей переїзд коштувати менше 1800? Або вже без зайвого гемору летіти прямо до Тбілісі?
Хоча ще є варіант із Харкова...

Відмітити
0

А в чем проблема идти в Сванетию? Или еще ниже есть район с чудесными озерами.

Підписатися на Коментарі для "Білети на літак 2016"