Візи-Румунія-2015

Відмітити
0

Тема, в котрій вирішуємо питання віз в Румунію.
всім необхідно заповнити анкету онлайн тута http://evisa.mae.ro/
на наст тиждень зібрати довідки:
з місця роботи з зазначенням посади та ЗП
з банку про наявність на рахунку, відкритому на Ваше імя, суми 800 євро або в грн еквіваленті.
також докладна інфо тутово http://kiev.mae.ro/ru/node/579?page=3

Відмітити
0

Я тільки в наступний вівторок зможу віддати паспорт на вклейку фото, постараюсь прискорити це до кількох днів. Довідку в банку отримаю одразу як його заберу, довідка з роботи вже є.

Відмітити
0

Віддав сьогодні паспорт (той ще квест), але сказали що буде готово не раніше 16-го, в принципі можу в той же день взяти довідку з банку. Можливо, група може подати документи в посольство раніше, а я донесу пізніше ці два.

Відмітити
0

думала, що давно вже написала, а воно не висвітилось.

Я мушу терміново виїхати сьогодні з Києва і мене не буде до наст. неділі.

Відмітити
0

хотела спросить, там же после заполнение анкеты, тебе по номеру назначается время и дата, когда ты можешь прийти и оформить визу. Но нам же нужно будет прийти в одно время? или от имени одного человека? то есть заполнять он-лайн форму нужно нам одновременно?

Відмітити
0

Не похоже что это ответ. Я так понимаю, тут сказано что заполняет каждый для себя и получает отдельную визу, но как все-таки подать документы для группы одновременно? Макс уже узнавал что это возможно, один может подать на группу до 7 человек.

Відмітити
0

Якщо потрібно принести доки в один час, то і заповняти анкету треба одночасно!

Відмітити
0

Так по візах.
Завтра вирішуємо
1. як скидаємося грошима
2. Що у нас з трансфером (які доки ми даємо в посольство). Саня маєш завтра точно знати як ми перетинаємо кордон!
3. Страховка
4. бронювання готелів
5. Стан особистих документів: паспорти, довідки

Відмітити
0

я сьогодні нарешті заповню анкету, завтра візьму довідку з роботи та чекаю від вас інфо про трансфер та страховку, а також як будемо робити виписки з банк рахунків (де брати гроші?!) п.с. на зборі у Кості не буду. працюю((

Відмітити
0

Коли ми точно подаємо документи в посольство? Хто їх повезе?

Макс, ти можеш дізнатися у них про умови отримання мультивізи на півроку або рік? У мене вже була румунська віза в 2013 і кілька шенгенських, якщо це можливо, я б хотів у анкеті вказати більш тривалий період ніж два тижні.

Щодо страховки в Українській Страховій Групі - зараз вона коштує 339 грн на 1-16 серпня. Я можу зробити, кому треба - для цього потрібно надіслати мені "Из документов - сканокопии загранпаспорта(только страницы с фотографией). А также текстово в письме(можно без сканокопии)-прописка. Если загран биометрический - дополнительно необходимо текстово указать ИНН-код.", тільки сьогодні, щоб завтра я вже за ними зайшов.
Також Саньок знайшов можливість страхування для клієнтів ПриватБанку: https://privatbank.ua/strahovaniye/turisticheskoje-strahovanije/?utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=017975_05-06-2014_rus_advices&utm_content=var1_1_Detalnishe&utm_term=017975 Тут дешевше - 250 грн і діє вона рік.
Треба вибрати з цих варіантів або свій і максимум завтра оформити, щоб у п'ятницю документи вже були готові для подачі.

Про візовий збір нагадую що 40 доларів повинні бути купюрами виданими після 2003 року!

Відмітити
0

Завтра мають бути готові всі частини:
страховка
готелі (вже є)
Доки від перевізника.
Завтра треба заповнити анкету. Щоб у п*ятницю - понеділок (більш імовірніше) можна було б відвезти. Мені роби за 339. Даша передасть всі доки

Відмітити
0

у мене немає виписки з банку. Саша не скинув гроші((( все шо маєте після заповнення анкет скидайте мені.

Відмітити
0

гроші у Саші мої і вони мені завтра скоріш за все потрібні будуть, в кращому випадку зроблю довідку і зніму завтра чи післязавтра. після цього можна у мене їх позичити готівкою.

Відмітити
0

Я майже заповнив заявку, не вистачає тільки квитків і документів перевізника - коли вони будуть?
Коли відправляти заявку, можна сьогодні одразу як заповню?
Що саме тобі скинути на пошту?

Відмітити
0

По страховку до мене поки звернулися тільки ви з Дашею, якщо ніхто більше не напише, завтра постараюсь зробити на нас трьох і на роботі відсканю.

Відмітити
0

- Страховку завтра заберу
- Виписку тільки зробив. Не оновлювався рахунок
- документи перевізника завтра будуть

Відмітити
0

Гусак, у тебя есть отсканенные билеты и доки по транспорту - Хотела сегодня вечером заполнить анкету

Відмітити
0

Закинув на диск. Серед водил можна вибрати любого, думаю краще 2-го через те що якість скану документів краща, але з 1-м домовлялися про переїзд. Документи Київ-Чернівці в HTML

Відмітити
0

Давайте якось щоб у нас був у всіх однаковий водій? )

Я заповнюю другого, бо у першого дійсно якість скану просто смішна.

Відмітити
0

доки скоріш за все повезу я, коли всі все зберуть і заповнять анкети. на сайті є телефон консульства, там все запитай. я не зовсім розумію твоє питання про мультивізу.

Відмітити
0

Макс, коли ти збереш у всіх документи? В понеділок уже подаємо, правильно?

Відмітити
0

То іще раз, Макс, коли ти понесеш документи в посольство? Якщо завтра ще не всі будуть готові, то ми з Саньком, виходить, пропускаємо свій назначений час? Може тоді завтра принесуть ті хто готовий?

Відмітити
0

завтра з Дашою на 10.00 їдемо в посольство, анкети заповнені скидайте мені на пошту , я їх роздрукую (тільки док або пдф, ніяких архівів). Саша не віддав мені довідку з банку. Юля пообіцяла сьогодні ввечері віддати все.

Відмітити
0

На пошті бачу доки Кості, анкету Даші та Нікіти, все роздрукую, підпишу, приклєю. Не маю Юліних доків, Сашиної анкети і довідки з банку.

Відмітити
0

Мені на 21.7.2015, 10:00
Ей, є питання. Що ви прикріплювали на позицію Плану і карти запланованих місць перебування?? Готель же в нас заброньований на всі 16 днів в одному лише Брашові.

Відмітити
0

Там є такий пункт в завантажуваних документах? Я прикріплював бронь готелю в Accomodation, і ще десь у текстовому полі зазначив маршрут Kyiv-Chernivtsi-Suceava-Brasov і зворотній.

Відмітити
0

Нам же анкету треба вроді роздрукувати. Можете підказати як це зробити?)) не бачу де.

Відмітити
0

Схоже, коли вже відправив анкету, її не можна скачати для друку. Доведеться скачати бланк і заповнити заново: http://kiev.mae.ro/ua/node/782 Нам потрібна анкета для візи типу С.

Тут моя заповнена анкета, хоча я не певен що там все вірно: http://www.ex.ua/view/92677630

Відмітити
0

в нашу папку на гугл диске скинула электронное подтверждение оплаты автобусных билетов, их нужно распечатать и 1-го числа поменять на настоящие билеты

Відмітити
0

Мені прийшло повідомлення що рішення по візі прийнято - "ПОЛУЧЕНИЕ ПАСПОРТА 28.07.2015 ВРЕМЯ 14.30 - 15.30". Тільки я не зовсім зрозумів, яке саме рішення.
Паспорти забере хтось один?

Відмітити
0

і у мене. Усім мабуть таке прийшло. Треба дізнаватись чи всім забирати, чи одному можна.

Відмітити
0

Візи з 1-16.08.2015, паспорти у мене. На кордоні у кожного має бути паспорт з візою, довідка про стан рахунку (в консульстві мене запевнили, що необовязково) та бронь готеля.

Підписатися на Коментарі для "Візи-Румунія-2015"