Румунія 2015. Музичка

Відмітити
0

Тут пропоную обговорювати плеєр з колонкою, гітару та все пов'язане з ними.

Відмітити
0

Виходить так що нашу командну колонку взяти не вийде - вона їде на Тянь-Шань і повернеться тільки 1-го серпня, коли ми вже скоріш за все виїдемо. Тому постає питання - у кого є портативна колонка на батарейках, котру можна було б узяти?
Плеєр у мене є - не на батарейках, але дуже живучий, майже на цілий похід зазвичай вистачає. Ще перевірю, наскільки він іще живий.

Відмітити
0

Тепер із приводу гітари. Оскільки з нами вже не їде Стас, я знову переживаю що в нас не буде завзятого співака. А без такого я не бачу сенсу брати гітару, бо повноцінних концертів я не даю, тим паче по два тижні підряд. Крім того, комусь треба знати або мати при собі тексти, навіть для найзатертіших пісень прийом "всі будуть співати" не працює.
Хтось хоче зайнятися укладанням пісенника (ось трохи застарілий варіант мого: http://www.ex.ua/view/92160599) і відповідати за пісні в поході?

Відмітити
0

Так, гітара відміняється - в нас і так багато дівчат :)
Скільки в тебе пам*яті на плеєрі? Давай пропорційно на всіх розділимо і поскидаємо на гугл диск чи екс

Відмітити
0

Там 8 ГБ. Нас скільки чоловік? В списку посад я бачу 10, але у зшивках ти писав 9.

Відмітити
0

Плеєр ніби живий, тому у нас є 8 гіг, це мінімум по гігу на кожного.
Але його є сенс брати тільки якщо у нас буде колонка. У когось є варіанти? Інакше тема музики для нас на цей похід закривається.

Відмітити
0

Самую дешевую я бы не покупал, при малейшем шуме она будет просто хрипеть. И нас маловато человек скидываться, или все готовы гривен по 100 выложить, с тем что ей потом можно будет пользоваться?

Відмітити
0

Тоді голосуємо, хто що думає? Я поки спробую підшукати конкретний варіант.

Відмітити
0

я за то что бы скинуться до 100 грн, а те кто скидывались будуть ее юзать в дальнейшем

Відмітити
0

Я пока не могу найти вообще ни одной модели, которая работала бы на сменных батарейках, все идут со встроенным аккумулятором...

Підписатися на Коментарі для "Румунія 2015. Музичка"