Зимняя смена в СГСОТ Глобус под конец каникул

Відмітити
0

По результатам Выезда турклуба в СГСОТ Глобус, дирекция решила провести дальнейший эксперимент и возможно сделать супер экспериментальную смену на турбазе.
В связи с крайне сжатыми сроками ( пока не закончились каникулы) решение о том будет ли смена или нет будет приниматься завтра или может еще пау дней по результатам опроса в VK

Форма регистрации, голосование и более детальная информация: http: / / vk . com / globus_kpi

Цитата:

Враховуючи значну зацікавленість у проведенні зимових змін, було вирішено провести ОФІЦІЙНУ ЗИМОВУ ЗМІНУ в таборі Глобус !!! УРА!!!

Керівництво також проявило зацікавленість в такому заході і готові по максимуму і швидко допомогти в цьому, але за певних умов. Для того щоб встигнути все організувати необхібно знати до 12:00 15.01.15 ТОЧНУ кількість бажаючих!!! Максимальна кількість 50 ЛЮДЕЙ!!!
Якщо людей не набирається, все відміняється, тож добре подумайте чи готові ви на таку "забаву"! Посилання на ел. реєстрацію та опитуваня додаємо.

На що ви підписуєтесь у разі згоди!:
- строки приблизно з 26.01 по 01.02 +/-1день;
- загони розподіляемо у Києві останній строк неділя, до цього часу треба здати грощі на квитки, будуть домовлятись з УЗ про окремий вагон. Закупка продуктів і т.д;
- самі собі готуємо, столової і кухарів не буде, колимо і рубаємо собі дрова самі!

Умови проживання:
- по загонам 3-4, і власне кожен загін живе в одній кімнаті своїй;
- душу НЕМА! є сауна через дорогу 250 грн./год;
- WC на вулиці!

Ціна питання:
- дорога і під'їзди;
- путівка 170-200 (остаточно не відомо, але з чого складається ця вартість: 70грн +/- на комунальні витрати, закупівля дров, і т.д, 100грн піде на купівлю спорядження для літа 100грн*50людей=5тис.грн а це 5 рюкзаків);
- витрати на їжу десь 200-250грн/людину ;
- власні витрати.

Программа виїзду в процесі розробки, але ночівель у палатках не буде! температура до -28. Всі ночуємо на базі і, по можливості, робимо радіальні виходи на г. Кукуль, Кострича і, в разі гарної погоди, на Говерлу. Також можливо організувати виїзд на гірськолижні бази Ворохти або Буковель.

Необхідне спорядженні і речі (повний список у процесі складання, більш детально питайте в інструкторів):

- теплі речі (можлива температура до -25)
- спальний мішок;
- зимові черевики;
- сонячні окуляри;
- і т.п

Підписатися на Коментарі для "Зимняя смена в СГСОТ Глобус под конец каникул"