Georgia_16_(логистика)

Відмітити
0

Самолет

МАУ
Киев-Тбилиси -6300грн
*У якості зареєстрованого багажу можуть перевозитись місця багажу вагою не більшою ніж 23 кг.

Паром
Илличевск-Поти
http://www.ukrferry.com/schedules/ilyichevsk-poti-batumi - $190 (туда-назад)

Відмітити
0

Так как ситуация у всех подвешенная, да и разные внешние обстоятельства меняются каждую неделю, сошлись на позиции: я мониторю стоимость. Когда цена будет расти, предлагаю определить лимитный предел и совершить покупку билетов.

Відмітити
0

спасибо, акцию видела. но она для представителей клуба. у вас есть данная карта?

Відмітити
0

Не розумію, де ви знаходите такі ціни на Візз-Еір... На ваші дати, якщо купувати зараз по клубній карткі та ще й зі скидкою 20%, то виходить ціна туди-назад для одного 3100.40 (якщо обрати для 6 пасажирів). Це доречі мені і не подобається, що від к-сті ціна росте... Та й якщо взяти для 1 квиток, то туди-назад виходить 2447 без врахування вело, знову таки ж з усіма скидками.

Відмітити
0

на официальном сайте визов
однако к вечеру цені действительно изменились....

Відмітити
0

З мого досвіду:
У Віз Ейр ціна постійно змінюється в залежності від попиту на конкретний рейс. У нас колись був випадок, що 4 людини купили одначасно квитки за ~1000 грн, а двоє через пару годин вже бачили ціну ~1500 грн. Але через деякий час ціна знижується, якщо ніхто не купує квиток на цей рейс.

Тому бажано вичікати цей ціновий мінімум - і всім одночасно (паралельно) натиснути кнопку "Купити".

На рахунок карти: вона купляється на конкретну людину (30 євро здається), а знижка буде на всю компанію (тільки не пам"ятаю яка максимальна кількість людей). З урахуванням 20% знижки (які періодично бувають) можна теж непогано секономити

Відмітити
0

С учетом того, как колотит сейчас курс валют, покупать билеты будем чуть позже.
Групповая "дисконтная" карта рассчитана на 6 человек, стоит сейчас 800грн. Данный момент обсудим, так как карточка будет окупаться лишь при постоянном пользовании именно ВизЭйр. Предложение от МАУ тоже не плохое, и компания также периодически проводит акции.

Підписатися на Коментарі для "Georgia_16_(логистика)"