Осінній Лист 2014

Відмітити
0

Змагальна команда:
Єгор
Катя
Вова
Віталік
Тарас

Матеріали:
Настанови - http://www.tkg.org.ua/node/16749
Умови ОЛ 2013 - http://www.pikanakondy.com.ua/osenniy-list/#comment-160

Відмітити
0

Аналіз змагань. "Особисте бачення". Нікого не хочу образити, пропоную вам також написати власний розбір.
1. 3 учасника вперше приймали участь у змаганнях, тому відчувалась особиста нервовість, наприклад у тремтінні рук:), а також у штрафних балах(
2. Потрібно чітко відслідковувати, як власні дії так і командні, не слухаємо команд, як результат, майже кожен з нас побував у зоні ризику ( 2 учасника на перилах, рух без страховки, рух з вантажем, незамуфтовані карабіни).
3. Теорія + практика. Настанови ваша настольна книга. Настанови прописані з вимогами максимальної безпеки. І хоч на змаганнях це здебільшого умовності в вигляді штрафних балів, в реальних умовах, це є небезпекою для життя.
4. Топографія. Біг проблем для всіх)) особисто я набрав найбільше балів на топографії, визнаю, що це моя слабка сторона. Хоча з цим проблеми були у всіх. Пропоную частину тренувань присвятити топографії, а також поприймати участь у тематичних змаганнях.
5. Спорядження. Потрібно зробити ремаркування мотузок, по номерам. В спішці не звернули уваги на колір мотузки і отримали проблему. А так знали б потрібний номер не брали б "чужого". Лише Тарас звернув вчасно увагу що мотузка не та, а так би не 1 учасник тричі проліз переправу, а 2 учасника)
6. Тренуєм швидкість думки в нестандартних ситуаціях (в нас це була якраз переправа). Тренер ставит задачу видає певний набір спорядження, а команда в стислі терміни виконує завдання.
Наче все, побільше нам змагань та тренувань!))

Відмітити
0

1. Ну от можна було б і не згадувати мої руки)
2. Не подаємо команд або подаємо їх досить тихо. А це втрачений час коли чекаєш крику: "Земля, сам чи перила вільні".
3. Топографія це да)))Треба просто провести ПВД на якийсь вихідний - міні квест.
4. Ну і головне це звісно завзяття - його треба багато!

Підписатися на Коментарі для "Осінній Лист 2014"