Карпати 2014:: Їжа

Відмітити
0

Привіт всім учасникам! В цій темі викладу матеріал на рахунок того що ми будемо їсти і в якій кількості)
Вся інформація буде розміщена в Таблиці
Прошу всіх переглянути вкладку Вакансії) і підписатися хто що хоче робити. На наступному тренуванні, як я розумію це буде в неділю 23-го березня, я роздаю всім їхні обов'язки (якщо хтось не запишеться в таблицю).

Відмітити
0

Давай, чтоб не рыться в куче таблиц, ты основную информацию для простого обывателя вынесешь сюда.
А список нужной сушки и прочие задания по подготовке давай расматривать прям в этой теме.

Відмітити
0

Меню)).
Я клоню к тому, чтоб вести диалог на форуме, а не в гугл-доках.

Відмітити
0

без проблем, буду тоді дублювати. Просто хочу щоб все було в таблицях (мені так легше шукати). Вільно обговорюємо все що потрібно тут.

Відмітити
0

таблицы открыты лишь для просмотра(( мы не можем их заполнять.
а что касается сушки, то могу на себя взять свеклу и морковку.

Відмітити
0

а теперь разрешено только комментировать(
справа в верхнем углу есть синяя кнопка "настройки доступа". когда по ней кликнешь, то откроется окно, и там сразу под словами "уровни доступа" изменяешь на "Изменить документ может любой пользователь, обладающий ссылкой." и потом на всякий случай еще раз скинь нам ссылку, но ту, которая будет задаваться в том окне (с правом редактирования).
как-то так) вроде, должно получиться теперь))

Відмітити
0

а вот теперь как раз работает)) и редактировать можно, и комментировать тоже)

Відмітити
0

Перец точно дешевле купить уже готовый. Помидоры, если в них естб необходимость, тоже

Відмітити
0

Есть уже 1,1кг картошки.
Можешь написать чего и сколько еще сушить?

Відмітити
0

сушених оливок і кабачків? ого.. я подумаю куди їх можна буде використати і скажу. Дякую за пропозицію))))

Відмітити
0

Начал сушить капусту.

Есть 120 сухой капусты.

Что нужно еще сушить!?

Відмітити
0

Напиши здесь что еще нужно сушить/готовить и кто это делает/не делает.
Есть таблица там где все расписано по граммам?

Відмітити
0

Сушка!

сушка. Тут можна подивитись хто що робить.
Продублюю:
Даша Сакова, домовся будь ласка з Сергієм на рахунок сушилки. Тобі треба буде посушити 100 г кукурузки, 100 г горошку і 165 г стрючкової зеленої квасолі.
Саша Гусак, тобі потрібно буде купити гриби, помити, порізати і віддати Наді. Зробіть це будь ласка. Треба 220 г сушених грибів. Різати скибочками. Також треба щоб ти купив зелені різної, помив і порізав невеликими шматочками і аналогічно передав Наді. На рахунок зелені - я уточню, гриби можна сушити вже.
Женя Стовбовий, як справи з хлібом? Ти можеш сушити наступну порцію сухарів? як ті поживають?

До речі, Саша, зможеш десь посушити 2 буханки хліба?

Зараз розбираюся з карманкою. З понеділка будемо купувати і фасувати, тому треба буде принести на неділю гроші. Завтра передам Даші скільки треба на карманку. Ще стоїть питання з сушеними ягодами на компоти. У когось може є заначки з різних ягод? Нам потрібно по 165 г на 1 компот, компотів буде 9. Я поки шукаю варіанти але і ваша пропозиції прослухаю. Чекаю на коментарі!

Відмітити
0

Даша, я посушу горошек и кукурузку с квасолей. Мне лень таскать сушилку.

Відмітити
0

о нет..... а можно как-то обойтись без сухарей с тмином??? а взять вместо них обычные к примеру??

Відмітити
0

Діма, можеш сушити м'ясо. Потрібен 1 кг сушеного м'яса. Маша, що ти думаєш на рахунок тушні? Коли будеш робити?

Саша, зможеш допомогти Маші порзати м'ясо на тушню?

Відмітити
0

а кто готовит грибы под сушку???
а то какая-то путаница выходит....

Відмітити
0

Есть сухого.
горошек+кукурузка 120гр
горшек 100гр
фасоль стручковая 50гр

Відмітити
0

Есть сухого:
Хлеб украинский 1бух
Фасоль стручковая ~50гр
Яблоки сухие 1,1 кг
Сливы сухие не много

Сушка простаивает, т.ч. я могу.

Відмітити
0

готово 56г цветной капусты, грибов ~115г и один батон(338г).
нашла у себя еще 78г сушенных груш)

Відмітити
0

А что у нас с вегетарианцами? Марина и Сережа? или что-то поменялось

Відмітити
0

раскладка как-то же считалась. Наверное, это вопрос к Насте. а меня больше интересует финансовая сторона вопроса

Підписатися на Коментарі для "Карпати 2014:: Їжа"