Опубліковано вітя
На форумі буваю рідко,як зв"язись зі мною, в кінці теми.
Пропоную сушені овочі та фрукти. Сушіння проходить в сухарці методом дегідратації(при температурі до 70°C). При цьому зберігаються колір,смак,поживні властивості,вітаміни. Об"єм зменшується по різному (від 1/5-картопля до 1/20 цибуля). Деякі продукти проходять процес бланшування. Більшість сировини вирощена власноруч. Весь процес проходить при дотриманні елементарних санітарних норм. При правильних умовах зберігання: в добре закритій тарі, без доступу сонячних променів, сушка зберігається досить довго (декілька місяців) провірено в довготривалих походах по Кавказі. Асортимент буде оновлюватись в залежності від ваших побажань.
м"ясо сушене:
м"ясо потрібно замочувати перед готуванням.
фарш сушений:
(, куриця,) -
варити практично не потрібно (я запарюю окропом), можна їсти в сушеному вигляді(смачно).
квасоля сушена (готується за 15хв)
ДОБАВИВ:
1) ліниві голубці:час готування-20-25хв.,води 1 л.,вага:125грам(2 порції)ЦІНА-30грн.(фарш);35 грн.(м"ясо).
2) овочеве рагу(капуста,баклажан,кабачок,перець,помідор,морква,цибуля,гриби)-25грн(одна порція);+фарш(35грн.);+м"ясо(40грн.).
3) щавльовий борщ-25грн.(фарш);30грн.(м"ясо
4) червоний борщ-65г/2 порції.Води 0,8-1л.---27грн.(фарш);32грн.(м"ясо)
5) суп гречаний з грибами-85г/2 порції.Води 0,8-1л.---25грн.(фарш);30грн.(м"ясо)
6) суп гороховий 85г/2 порції.Води 0,8-1л.---25грн.(фарш);30грн.(м"ясо)
7) суп пшеничний /2 порції.Води 0,8-1л-25грн.(фарш)-30грн.(м"ясо)
.
ВІДГУКИ, ФОТО МОЖНА ПОЧИТАТИ ТУТ:http://travel.org.ua/forums/viewtopic.php?f=25&t=96940
СТОРІНКА в VK:https: / / vk . com / public68598439
МИЛО:
;
ТЕЛ.096-900-72-58
Доставка новою поштою за рахунок покупця.
Оплата на карту приватбанку.
.
добавив супи.
.
добавив фото.
.
ДОБАВИВ:ліниві голубці:час готування-20-25хв.,води 1 л.,вага:125грам(2 порції)ЦІНА-25грн.
фото закину пізніше.
.
кому сушку?
.
Добавив:сушені кабачки,баклажани,помідори,перець.Ціни уточнюйте.
.
Добавив овочеве рагу.Замовлення приймаю по тел.09г-900-72-5вісім;093-213-40-тридцять.
.
оновлено асортимент.Замовлення приймаю за тел.096-900-72-5вісім,093-213-40-тридцять.
.
Додав овочеве рагу.
.
.
1 пакетик - це порція на одного?Борщі й супи з м'ясом? яка ціна?
.
1 пакет(2 порції),супи,борщі містять сушений фарш.
.
.
ціни уточнюйте на момент замовлення.
.
ціни уточнюйте на момент замовлення.
.
асортимент супів збільшився.
.
.
.
.
.
ап.
.
ап.
.
ап.
.
актуально.
.
актуально.
.
Замовляла у Віктора сушені овочі. Якість-відмінна. Супи й борщі вийшли надзвичайно смачні. До Києва Новою поштою йде 2 дні. Всім рекомендую!!! А Віктору велика дяка!
.
ціни уточнюйте на момент замовлення.
.
ціни уточнюйте на момент замовлення.
.
актуально.
.
Ціни та асортимент уточнюйте при замовленні. Діють знижки.
096-900-72-5вісім
093-213-40-тридцять
.
Актуально.
.
актуально.
.
Актуально.
.
актуально.
.Супи
777 replied on #
В вас зараз є супи,і яка ціна -
.
Чи є овочі сушені зараз? яка ціна?
.
Був на відпочинку, все є в наявності, деталі в приват.
.
актуально.
.
актуально.
.
актуально. Краще по тел. 096-900-72-5вісім.
.
Гість replied on #
актуально.
.
актуально.
.
актуально.
.
Актуально. Знижки ніхто не відміняв)). Деталі за тел. : 096-900-72-58.
.
актуально.
.
актуально.
.
актуально, довідки за тел.: 096-900-72-5вісім.
.
Ціни та асортимент уточнюйте, зручніше і оперативніше буде за тел. 096-900-72-5вісім.
.
актуально.
.
актуально.
.
Актуально. Ціни уточнюйте за тел. 096-900-72-5вісім.
.
актуально.
.
актуально.
.
актуально.
.
актуально.
.
актуально.
.
актуально, ціни уточнюйте за тел. 096-900-72-5вісім
.
актуально.
.
актуально.
.
Гість replied on #
актуально(краще дзвоніть +38096900725вісім)
.
актуально(краще дзвоніть096-900725вісім).
.
Актуально
.
ссылка на сайт в начале темы не актуальна
.
актуально.
.
актуально(096-900-72-5вісім)
.
актуально.
.
актуально.
.
АКТУАЛЬНО
.
З"явилась нова страва: Солянка)).
.
актуально.
.
актуально.
.
Актуально(краще дзвоніть. уточнюйте).
.
актуально(096900725вісім)
.
актуально
.
актуально
.
Актуально(096900725вісім)
.
Актуально
.
актуально
.
актуально.
.
актуально.