Поточні новини від груп

Група Романа Ткачика (н/к, Карпати) сьогодні нарешті вийшла на зв'язок (до цього він був відсутній). Сьогодні група ночує нижче пол. Лисичої. Пройшли запланованим маршрутом через г. Петрос Мармароський - спуск в долину - підйом на г. Піп Іван Мармароський по одному з ребер - спуск по класичному маршруту на пол. Лисичу. Завтра група їде додому.
Температура у Карпатах весь час була біля 0 градусів, стояли тумани, сніг непередбачуваний - місцями зовсім не лежав, місцями - вище коліна. Підйом на обидві вершини проходив по скельно-сніжному рельєфу та через жереп. Маршрутом група задоволена.

Група Наталії Сін (лижний 1 к.с., Південний Урал) у перший день нового року повідомляла, що пройшла річку Шумга іша. Напередодні дуже багато тропили через хащі - через велику кількість снігу ідуть повільно.

Група Олександра Козлика (1 к.с., Крим) наразі пройшла перевали Корбек та Кам'яний Нижній на Чатир-Дазі, троплячи по снігу подекуди вище колін. На Демерджі яйлі подолали пер. Хаос, на Тирке - пер. Тирке Центральний. 2 січня група йшла у тумані та дощі.

Група Романа Сакова (н/к, Крим) пройшла пер. Тирке Центральний, наразі вже повернулись додому.

Група Андрія Дубка (1 к.с., Крим) наразі пройшла пер. Тирке Центральний, після чого з маршрута зійшло двоє учасників. На Чатир-Даг група піднялась через пер. Кізгіч Південний у туманну погоду. Сьогодні ночували на Алімовій балці.

Група Олександра Павлова (1 к.с., Крим) наразі пройшла перевали Узень-Баш на Бабугані, Кам'яний Нижній на Чатир-Дазі та Хаос на Демерджі.