Їжа - Домбай 2013

Відмітити
0

Таки треба...
... знову
Посушити

М'ясо сухе 2 кг є 0,65кг . Все, що не висихає, то доваримо тушнею. Або навпаки))
Перець болгарський 0,4 кг є 0,17кг . Я би ще підсушив трохи.
Кукурудза консерв. 0,7 кг є 0,4кг. Виходить ще треба.
Гриби 0,7 кг є 0,17 кг. Тут теж можна ще підсушити.

Розфасувати

Карманку
Овочі на супи и т.д.

Приготувати\Зварити

Сало 2 кг - це на пару раз похавати
Тушня багато та відомо. ~ 9 кг
Масло купуємо готове

Інше

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Amj4URmKyamUdF8tRkxUYkZLSXlySTl4WENNa3MwVkE#gid=5
....
Цифри приблизні... супер точні.

Відмітити
0

Де зараз сушарка?
Хто готовий нею скористатися та вже сушити?
Хто може сушити без сушарки? І що саме?

Відмітити
0

По поводу масла - по личному опыту скажу, что готовить его очень напряжно, а цена выходит не намного меньше готового.
Топленое масло, насколько я помню, в бутылочках продают...

Відмітити
0

Надибав сьогодні в магазі Яготинське. Пишуть, що зроблено з вершкового масла... і все)).
На смак наче нічого.

Відмітити
0

нам еще могут дать сушилку Против Ветра, ориентировочно после 8-го числа.

Відмітити
0

Сушка в Катюхі має бути)))
Готова сушить кабачки, можу начати з 5 числа. Ще готова сушить буряк, перець,лимони, консервовані штучки: горох, кукурудза

Відмітити
0

Хотел бы фасовать карманку, могу также сделать масло.
С 12 по 25 числа меня не будет, так что сушить не получается...

Відмітити
0

Треба гроші на горіхи, а далі буде. Починаємо потроху здавати бабло на їжу. Повністю здатись треба до походу в магазин.

Відмітити
0

Да, сушилка у меня. Пока хочу сама сушить, и никому ее не отдавать)
Морковка 1,1 кг готово.
Стручковая фасоль готово 80 грамм, если Серега одобрит, досушу сколько надо.
Завтра приступаю к сушке лимонов.

Відмітити
0

Могу начинать сушить,сушилка есть,возьму помидоры,перец,кукурузу,горох,свеклу,вобщем все как в прошлый раз.Сережа,а может каких-то ягодок посушить на компот,сейчас как раз сезон?И в принципе можно попробовать мясо посушить,я правда еще этого не делала))Могу помочь Нико с карманкой,Карина очень любит ее расфасовывать)))

Відмітити
0

насушу 2 кг сухарей
готов сделать мясо в сале и сало, но уже по приезду, это первые числа августа.

Відмітити
0

Коли малий я був, то хавав цей горох. Барашки його називали.

Типу, щоб бути в тренді в цьму сезоні, то треба похавати нут і хумус?

Відмітити
0

питань нема.
нут-нут-нут-нут-нам-нам-нам-нут-нут-нут-нам-нам-нам

Відмітити
0

сам по себе нут прикольная тема, только у меня не получилось его нормально приготовить в клаве (все таки она уже старенькая и уставшая), так что перед закупкой на поход попробуй сварить разочек в клаве на газу.
и еще, дешевле получается покупать на раскладках с орехами и сухофруктами, чем брать в магазинах пачками, тоже самое касается и чечевицы.

Відмітити
0

тогда, детка, попробуй сварить нут, предварительно его замочив на ночь, ты удивишься, что в домашних тепличных условиях эта зараза вариться не меньше пары часов, чтоб быть приятной для потребления :)

Відмітити
0

приятно что у тебя в пятницу игривое настроение, но если с билетами не решим - будем все на коровах это самое до Киева делать :)

Відмітити
0

Сьогодні Сергій частував мене нутом - доволі смачна та поживна штука.
Цікаво було б його приготувати в ПВД, в умовах наближених до походних.

Відмітити
0

Маємо 10 учасників

Грабець: помідори (2 кг)
Мельник: спагеті (~1 кг, тверді сорта), ковбаса (0,5 кг)
Романова: яблука (10 шт), сир (0,7 кг), хліб (1 батон)
Гончаров: сосиски (щоб посмажити ~ по 3 шт)
Живолуп: огірки (2 кг), ковбаса (0,5 кг)
Рубан: кетчуп (велика), майонез (середня), чай (пачка), сосиски (10 шт типу "сардельки")
Cавчук: сир (0,5 кг + 0,5 кг)
Потапов: хліб (~ 2 батона), печиво (1 кг)
Зайцев: шоколад (0,5 кг), хліб (~ 2 батона), кукурузка (банка)

+ Пляшки для води (а може одразу з водою), ложки, кружки, казани, калоша.

Відмітити
0

Серьога,
пропоную провести закупівлю в суботу в Ашані (Петрівка чи на Ватутіна), посля чого поїхати до мене на фасовку.
Після фасовки харчів сходити на пляж на Оболонську Набережну - трохи розважитись.

Відмітити
0

Хм..після фасовки...
Можна і в суботу, проблеми тільки з жирною ковбасою.

Тоді Петрівка, годин на десять в Ашані... треба чоловік п?ять і пара рюків.

Відмітити
0

Но проблемо з жирною ківбасою - можно речі залишити в мене та забрати після пляжу

Відмітити
0

Мій план - приїхати до Ашану машиною об 11-20, забрати харчі та ще когось

Відмітити
0

Ти несеш бензІк, а з Ашану харч Ярік забере.
То рюк не дуже треба тобі.

Відмітити
0

ок, тогда буду без рюка, но с нямкой...
блин, таки несу бензик, що ж це робиться!

Відмітити
0

В кого є казани (круглі з товстими стінками)? Ніко, в тебе є? Можеш взяти завтра?

Відмітити
0

Є важкий керамічний, може десь є старий металевий, зможу тільки ввечері подивитись. На скільки часу вони будуть потрібні?

Відмітити
0

так тот казан что Козлик в нем варил мясо в сале у меня. Мне Саня его отдал перед тем как уехал в Карпаты. и он же вроде собирался варить мясо как приедет.

Відмітити
0

Якось так..
Залишилось пара позицій, то треба ще посушити.
Дімон, закругляйся з картоплею, та посуши щось інше)). Мельник? Ну, і я. Я візьму пару кіло грибів.
Дімон (інший) ти там казав щось про сало, то його можна робити, приблизно 2 кг... приблизно 400 гр одна порція.

Ще на м?ясо в салі треба пакетики з соку.

Ну, і я точно щось забув.

Відмітити
0

Сало приготоволю. Получается что надо 5 кусков по 400г?
И сколько вам надо пакетиков?

Відмітити
0

Так, з салом все вірно. Пакетів треба не більше 40шт, Тут ще треба глянути по скільки порцій його зручніше фасувати...

Відмітити
0

Предлагаю сделать еще сала, прозапас/презент в а/л Алибек. Или просто злым лесникам... щоб подобрішали!

Відмітити
0

Стереотипи про сало. Ну, ок. давайте ще наробимо + 2 порції (наробе).

Відмітити
0

т.е. это уже не стереотип?:) Если он хотел бы денег, то почему не сказал сразу?

Відмітити
0

10 годин в Ашані, що на Петрівці... Десь на початку або в кінці кас.

Відмітити
0

Не забываем купательные принадлежности - особенно Димон Гончаров!

Відмітити
0

И это мне говорит человек, который тренировался с Трегубовой и более того, сам плавал аналогичным образом)
Грабец, что за двойные стандарты? ;)

Відмітити
0

Дык дети сами голяка купались. И вообще, им в их возрасте вообще побарабану- это позже в них начнут вбивать всякие комплексы и условности цивилизации.

Відмітити
0

Ты решил что имеешь право их воспитывать за спинами их родителей?

Відмітити
0

Боже упаси) Воспитание детей- удел родителей. Непонятно только, почему вас это до сих пор беспокоит, а родителей - не беспокоило(может быть потому, что они сами отправили ребенка купаться голяка?)

Відмітити
0

Вай-вай-вай, загнобили.
Народ, извините если задел ваши моральные устои или раздразнил любимых тараканов.
Лично я стараюсь не усложнять себе жизнь и совершенно не напрягаюсь по этому поводу- чего и остальным желаю.

Відмітити
0

ты до конца досмотрел - там же самое интересное после 3-й минуты начинается

Відмітити
0

Сушилка для овощей и фруктов ZELMER 36Z011
Вот инструкция (более детальная) в комплекте этого нет.
1. Морква (кружальця або смужки 3-6 мм) час = 8 год. Темп. режим (далі ТР) = 2;
2.Буряк (кружальця смужки 3-6мм) час =15 год. ТР=2
3. Зелений горошок (очищений) час=25 год. ТР=2
4. Болгарський перець (смужки до 10 мм) час=20 ТР=1
5. Коріння зелені (Смужки до 5 мм) час=10 год. ТР=1
6. Яблука (дольками до 8 мм) час = 15 год. ТР=2
7. Цибуля (кружальця 6-8 см) час= 20 год ТР=2
8. Груші (дольки до 20 мм) час = 24 год ТР=2
9. Вишні, черешні (цілі ягоди) час=18 год. ТР=1
10. Виноград (цілі ягоди) час=18 год ТР =1
11. М'які ягоди (малина ожина...) час= 15 ТР=1
12. Абрикоси, сливи (половинки/цілі) час=20 год. ТР=1
13. Трави (цілі або нарізані) час =* ТР=1
14. Гриби (цілі або нарізані до 10мм) час=6 год ТР=1 або 2
15. М'ясо (смужки до 5 мм. або кубики по 10 мм) час=8 год. ТР=2
16. Риба (Тільки річкова!!!) час= 8год ТР=2
* мясо можно вялить, из рыби - таранька. Рыба только речная, так как морская - очень жирная.

Відмітити
0

Ідея заброски полягає в тому, що ми маємо два пакети з харчами і один з них (побільше) покладемо в мішок в а/т Алібек. Бажано цей пакетик зав?язати, щоб з нього не сипало та якось помітити. А заберемо на 4й день
Ось така гра...

Відмітити
0

Причем тут это, литровые не пробиваются что ли?
Я имею ввиду взять две по 1,5 литра вместо литровых, потому что по 1,5 у меня уже есть.

Відмітити
0

командна хавка ДО Домбая?..
давай так, коли перший прийом їжі в розкладці? по табличці виходить що обід 10-го?

Відмітити
0

Харчуємося з обіду. Поки мені не скажуть, що перепустки лежать в машині, варити щось на сніданок немає сенсу.

Підписатися на Коментарі для "Їжа - Домбай 2013"