В Грузію на авто зі сходженням на Казбек

Відмітити
0

Плануємо поїхати в Грузію на автомобілі. Нас двоє, шукаємо двох попутчиків. Ідея така: 22.06 виїзджаємо. Повертаємо 30.06. Їдемо через Росію в Грузію. Піднімаємось на Казбек, як що лишається час їдемо ще в Тбілісі, Кахетію і куди встигнемо. Основна мета - Казбек. Бюджет: 2000 на бінзін + продукти + можливі взятки гаішникам-таможеникам (всяке буває), ітого як, що їдемо в чотирьох - виходить близька 1000 гр. на людину. Потрібен загран паспорт, люди з водійськім стажем вітаються.
Мій телефон 063050 45 80 (Олена). Можно в лічку.

Відмітити
0

Через пару вихідних плануємо машиною зїздити в Молдову на два дні. В планах всі цікаві місця цієї країни. По грошах дуже мало - близько 500 гр. на все як що буде 2 бажаючих. Запрошую!

Відмітити
0

На Молдову вже є бажаючі, Грузія поки вакантна :) Наступний план - Білорусія :)

Відмітити
0

У липні можем приєднатись до поїздки по Україні або Белорусі на вихідні :) але другою машиною
є кілька думок з приводу маршрутів

Відмітити
0

Білорусію я коли почала переглядати - там на тиждень, а не на вихідні. Треба їхати так що б було хоча б дні чотири, типу на день незалежності, хоча можно і десять днів їздити і не все відвідати :)

Відмітити
0

Да, план є. Плюс - значно дешевше ніж літак, а по часу виходить майже те саме. Мінус - неприємні російські таможеники та гаїшники.

Відмітити
0

Дороги - полное г..., около границы и после нее - ваще мрак.
Идеально было б на паромной переправе по Черному морю (в Поти) и интересно и по времени тоже самое(1,5-2-е суток )выходит.
Учтите, что еще в прошлом году границу Россия-Грузия можно было пересекать только в светлое время суток (грубо говоря с 9.00 до 18.00).
Ну и шманать будут по полной...
Насчет взяток... особенно грузинам я б не советовал ничего давать... зиндан у них не самый лучший.
Удачи!!!

Відмітити
0

Паром розглядали, не вигідно - дорого і довго. Плюс паромні рейси не регулярні. Крім того Кордон пересік і Казбегі, а від поті ще по Грузії їхать та їхать. Все упирається в час.

Підписатися на Коментарі для "В Грузію на авто зі сходженням на Казбек"