Презентація фільму Двоколісні хроніки - Країна скарбів (23.04)

Відмітити
0

Презентація фільму ?Країна скарбів? та зустріч з учасниками культурного проекту ?Двоколісні хроніки - 2? в КНЕУ ім. В.Гетьмана
Що може об?єднати туристів та велосипедистів з фольклористами та музикантами?
?Двоколісні хроніки - 2. Країна скарбів? - хроніка велосипедної етнографічної експедиції від Ужгорода до Луганська музикантів гурту ?Фолькнери? у серпні-вересні 2011 року.
Учасники гурту Фолькнери: Володимир Муляр, Ярина Квітка та Юлія Совершенна за 42 дні (серпень- вересень 2011 року) проїхали і дослідили всю Україну від Ужгорода до Луганська. Протягом всього маршруту відбулось безліч зустрічей з людьми носіями раритетних, автентичних зразків пісенного фольклору України. Зібрано понад 200 пісень, з яких велика частина може вважатися справді рідкісними та невідомими. Весь матеріал і хроніку подорожі було зафіксовано на відео та записано на аудіо носії. З цього й вийшов фільм "Двоколісні хроніки-2: Країна скарбів".
Маршрут пролягав через 12 областей України - від Закарпаття до Луганщини, різними шляхами - від бездоріжжя до автострад, різними населеними пунктами - від "забутих Богом" найменших сіл до багатотисячних міст. В подорожі Фолькнери накрутили 2011 км.
Якщо хочеш більше дізнатися про двоколісні експедиції, про нелегку та водночас веселу долю подорожуючих велосипедистів, про українські стародавні пісні - приходь, не пошкодуєш!
Презентація фільму відбудеться 23 квітня (вівторок) о 19.00 в приміщенні туристичного клубу ?Скіфи? КНЕУ за адресою: ст.м. ?Шулявська?, вул. Желябова, 4, 1-й поверх. Вхід вільний.

Деталі тут: http: / / vk . com / event52408069

Підписатися на Коментарі для "Презентація фільму Двоколісні хроніки - Країна скарбів (23.04)"