Велопохід-Грузія 3 к.с.

Відмітити
0

Набираю групу в велопохід Грузією на липень 2013 року. Кінцеві дати будуть узгоджені з усіма учасниками.
Похід планую реєструвати як 3 к.с.
Про себе: Дмитро Кузьменко, 28 років, в походах з 2007 року, є досвід керування 1 к.с. (Закарпаття) та участі в 3 к.с. (Чорногорія). В червні планую провести 2 к.с. Кримом, щоб мати повноваження вести 3 к.с. Мешкаю в Києві, тому можна зі мною зустрітися, познайомитися, поспілкуватися особисто.
Наразі маршрут наступний:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=blmlichjpjmnozwx
Похід заплановано на 10 їздових днів та два днювання. Плюс один день на знайомство з Тбілісі та ще один запасний день. Всього 14 днів.
Тррансфер: авіа Київ-Тбілісі, Тбілісі-Київ (2400 грн з велосипедами). Якщо летіти до Кутаїсі, сума трансферу може бути меншою.
Маршрут складено в намаганні охопити якомога більше з культурного надбання Грузії. В нього включено печерні міста Варзію, Ваніс Квабебі, Уплісцихе, фортеці Тмгові, Хертавісі, Рабат, Ананурі, монастирі Сапара, Джварі, Шио-Мгвимський та Мцхету.
Під час одного з днювань та запасного дня можна буде здійснити додаткові виїзди автобусом/потягом до інших цікавинок країни.
Проживання планується в наметах. В Тбілісі - в хостелі. Також цивільна ночівля буде під час першого днювання в районі печерних міст Варзія та Ваніс Квабебі.
Мршрут може змінюватися в залежності від побажань учасників та досвіченіших туристів.
Наразі є два учасника і одна учасниця.
Шукаємо ще хоча б одного учасника/учасницю з довідкою не нижче 2 к.с. Оптимально хотілося б набрати групу з 6 осіб. Якщо набереться, один з учасників може мати довідку про 1 к.с.
Зацікавлених прошу писати на мій мейл: kuzart(жучка)go2.pl

Підписатися на Коментарі для "Велопохід-Грузія 3 к.с."