WARNING! ДЛЯ ВСІХ-ВСІХ-ВСІХ

Відмітити
0

Друзі-туристи!
Мені дуже приємно було дізнатися, що у цьому році багато атривних туристів виявило бажання вступити до лав нашого клубу. Зважаючи, на керівників, які у набирають людей, я думаю що туризм стане однією з найважливіших та найцікавіших сторін вашого життя.
Однак хочу звернути вашу увагу на те, що гори крім чарівних пейзажів та справжніх друзів приховують ще і багато небезпек про які варто знати кожному, хто планує і на далі продовжити своє спілкування з вершинами.
Наш клуб крім організації походів, виїздів та практичних занять проводить заняття у туристичній школі, де досвідчені туристи діляться не лише прописними істинами свого улюбленого виду спорту, а й неоціненним досвідом, отриманим за роки занять, тренувань, походів, читання спеціалізованої літератури. Відвідування цих лекцій не є обов'язковим, як і члинство в клубі взагалі. Але воно дає вам можливість максимально швидко та ефективно познайомитись з туризмом та отримувати від цього задоволення, а можливо комусь і врятувати життя. Більше того, можу точно сказати що по закону Мерфі, неприємність трапиться саме з вами, і саме на ту тему, лекцію з якої ви пропустили. А знання вам знадобляться уже найближчим часом, уже 21 жовтня і саме на тему спортивного туризму.
Тому друзі, як новачки, так і ті хто уже не перший рік у Глобусі, закликаю вас максимально ефективно використовувати ті можливості які у нас є школи групи А, В i C, щоб потім, у горах, коли уже буде надто пізно, терміново видумувати заново колесо.

Зі своїми враженнями, побажаннями, питаннями, просьбами, пропозиціями можете писати сюди, мені особисто, або будь-кого з членів клубу, ми вам не відмовимо. Але і від вас ми чекаємо активності і бажання змінити щось на краще. Тому не соромтеся - клуб це наша друга сім'я.
І до зустрічі на лекціях.

Підписатися на Коментарі для "WARNING! ДЛЯ ВСІХ-ВСІХ-ВСІХ"