Встреча осень 2012

Відмітити
0

Предлагаю встретится 8 или 9 сентября пообщаться, рассказать про путешествия и свои достижение, подумать про будущие мероприятия.
Отписываемся кто хочет и может

Відмітити
0

Димон, по ходу надо звонить, а то народ на форум не ходит. Или старую рассылку на мыло снова юзать :)

Відмітити
0

Мы с Кравчуком вернулись, но он придти не сможет, у него последний бросок завтра с кандидатской. Я, если ничего не поменялось приду. А, еще Ладоне звонил, он в командировке, в Одессе, так что тоже не будет, надо сказать, что сильно расстраивался по этому поводу...

Відмітити
0

не последний, но все же не смог. спсибо за понимание. до новых встреч.
Вот тут пару строк о ситуации:

Тепер я знаю, що наше життя йде на поталу не міфічному Мамоні чи Золотому Теляті. Намісниками Вельзевула на Землі є лазерні принтери.
Прозріння приходить до тебе десь між третьою і четвертою ночі. Запаленими очима, втрачаючи свідомість від утоми, ти спостерігаєш як результат твоєї праці перетікає до цієї незламної друкувальної машини, виринаючи з її лона у вигляді замараних листів формату А-4 так званої ?дисертації?. І, віддамо йому належне, принтер робить свою роботу старанніше за тебе: систематично, з хронометричною чіткістю видаючи на-гора 12 листів за хвилину. Без огляду на твої зусилля. Без перевірки на посилання! З характерним різким запахом.
Ти вже навіть бачиш себе служителем стародавнього культу, якому залишається підносити свіжі листи-жертви до гарячої пащі, відводячи погляд від зеленого мигаючого ока. Адже один необережний рух, - і ти також потрапиш до його черева, а твого Я вистачить не більше, ніж для друку брошурки, в якій буде намішано щось середнє між ?Тошнотою? та ?Записками мисливця?...

Відмітити
0

Дима, Игорь, Надя - там Белка уже купила билеты в Минск))) Присоединяйтесь.

Підписатися на Коментарі для "Встреча осень 2012 "