Чи практикує хтось "походи вихідного дня" з серйозною пішохідною програмою?

Відмітити
0

Шукаю товариство на максимально протяжні 2-3 денні виходи - з тих міркувань, що на справжні походи бракує часу, а одноденні пробіжки Київщиною (в стилі Олександра, який заснував спільноту ua_pohod в ЖЖ і реґулярно робив такі виходи) видаються недостатніми.

По-моєму, за 2-3 дні можна цілком непогано потренуватись і до наступних гір - якщо, скажімо, закласти денну норму в 40-50 км - відтак, це мало би бути цікаво і спортивним туристам. А заодно на такому маршруті пробігаються різні цікаві місця, яких у нас чимало. Хоча цікаві місця для мене не настільки вже принципові :-)

М-м-м-м?

Відмітити
0

організовуйте щось та запрошуйте, знайдете однодумців
коли є 3-4 дні, намагаємось поїхати в Крим, Карпати або ще кудись, бо ходити стільки по Київській області... мабуть тільки вздож Росі цікаво

Відмітити
0

Навіть і на два дні - запросто можна виїіхати за межі Київщини. І, як на мій смак, це завідомо краще.

Наприклад: КИЇВ - ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, 06:39 -> 11:02 на місці.
Назад наступного дня або через день: 17:35 -> 00:04, або 18:57 -> 01:10, або 00:22 -> 06:31

Цікавих місць в околі Хмельницького - море, можна вибрати до смаку. Я би рушив на Сутківці або Меджибіж, але приймаються будь-які варіянти. На півтора ходових дні я би заклав кілометрів 60-70 маршруту, на два - 80-90, на 2,5-3 дні - як вже ноги понесуть (далеко не факт, що в такому темпі ноги підуть нормально більше двох днів, але варто спробувати), а конкретика уточнюється в залежності від вибраних цільових точок і термінів.

Або чому ні? :-)

Відмітити
0

а пройдете за полтора дня 80-90 км?
Да и что за интерес ходить с такой скоростью? все равно ничего не увидишь...

Відмітити
0

За півтора дні я написав 60-70 - пройду, запросто (більше 50-ти за день я ходив, ще 10-20 на другий ранок - не питання). Ще 10-20 в кінці другого дня - буде тяжче, звісно, але. думаю, що пройду. І все побачу, і сфотографую - мені темп ходу не шкодить, перевіряв не раз :-)

Відмітити
0

:)
Ну да - на Х-Крыме мы тоже за 2 суток под 100км наскакали.
Вот только это уже больше похоже на марафон, чем на нормальное передвижение и отдых. )))

Відмітити
0

я за два хкрыма увидел крыма больше, чем за несколько походов. :)
Наверное увеличивается скорость восприятия информации.
И в то же время с детьми ходил по 1/10 того что пробежали на хкрыме за в 3 раза большее время. Так нового еще больше увидел. :)

Відмітити
0

Ну, хто як відпочиває :-) Ноги працюють - голова розслабляється. Мені така забава до душі - це ж не теорія, я не раз і з задоволенням ходив по 40+ за день, раз - 50+ (більше просто не було оказії) - от і шукаю компанію, бо гуртом воно, всяко, цікавіше.

Розширення плану на два дні для мене є теоретичним, так, але я на цей випадок і не закладаю чогось надмірного.

Відмітити
0

тоді спробуйте екстрім-марафони, якраз ваш формат
їх зараз стало багато, практично займають 7 місяців на рік... знайдіть в інтернеті розклад та бігайте. у нас в клубі також є постійні учасники марафонів - як треба буде, щось підкажуть

Відмітити
0

Спасибі, гляну. Поки я просто не чув про такий формат. Будучи цілком поза контекстом :-)

Відмітити
0

Питання трохи в сторону. Чи доречно було би на цьому форумі написати тему про доволі таки "кілометровий" одноденний вихід? Можу запропонувати, здається, цілком цікавий маршрут. Але я тут людина нова і набридати не хотілось би.

Відмітити
0

А почему бы и нет?
Создайте тему, расскажите о своих бродилках, фотографии... Глядишь - окажется, что кто-то именно такой формат проведения времени искал всю свою жизнь. И однодумцы-сотоварищи появятся :)

Відмітити
0

" Если хочешь идти быстро - иди один. Если хочешь идти далеко - идите вместе"
:)

Підписатися на Коментарі для "Чи практикує хтось "походи вихідного дня" з серйозною пішохідною програмою?"