Новини з походів станом на 3 травня

Група Олексія Цвєтнова на Чорногорі

Група Максима Задорожнього (гірський 2 к.с., Тавр, Туреччина) закінчила похід, повернення очікується 5 травня.
Група Ігоря Дьяченка (вело 1 к.с., Угорщина) проїхала міста Будапешт та Дьєндьєш, прямувала до району гірського масиву Матра, що відомий також своїм виноробством та термальними джерелами.
Учасники альпіністських зборів в Архизі вчора здійснили сходження на вершину Батак (Созарукова) (2А, 3130). Днями вони також сходили на в. Пештера (2Б,3070) та в. Мінгі-Кель-Баши (1Б,3243).
Група Дмитра Шміло (вело 1 к.с., Туреччина) вийшла на маршрут 30 квітня.
Група Романа Кислого (пішохідний н/к, Крим) закінчила похід.
Група Олексія Цвєтнова (гірський 1 к.с., Карпати) сьогодні пройшла г. Піп-Іван Чорногірський. Вчора учасниця була змушена зійти з маршруту за станом здоров'я, керівник Олексій супроводжує її, а група продовжує похід під керівництвом заступника Барабоя.
Група Романа Неїло (пішохідний 2.к.с., Крим) вчора проходила с. Мраморне. Настрій та погода чудові, денний обідній сон підтримує здоров'я учасників. Групі сподобалась астрофізична обсерваторія в Научному, яку відвідали у перший день походу.
Група Микити Олімпієва (пішохідний н/к, Крим) вчора вранці спустила хворого учасника у с.Лучисте та продовжила рух маршрутом.
Група Олексія Томчука (пішохідний 1 к.с., Крим) вчора проходила г. Френк-Мезер, все гаразд.
Група Антона Філоменка (пішохідний 1 к.с., Крим) 1 травня вийшла на маршрут.
Група Романа Ткачика (гірський 1 к.с., Карпати) сьогодні відвідала г. Гутен-Темнатик та оз. Несамовите.
Група Олександра Максимова (пішохідний н/к, Крим) наразі дійшла до с. Соколиного, планує закінчити похід за спрощеним маршрутом.