Загальні умови Проведення відкритого чемпіонату міста Києва та Київської області з гірського спортивного туризму ?Кубок МКС 2012?

Загальні умови
Проведення відкритого чемпіонату міста Києва та
Київської області з гірського спортивного туризму
?Кубок МКС 2012?

1. Змагання проводяться на дистанціях ІІ та V класу.
2. Змагання проводяться по попереджувальній системі. Якщо учасник допустив порушення, він отримує попередження від судді. Учасник зобов?язаний зупинитись і виправитись інакше його буде знято за порушення умов, якшо інше не оговорено окремо. Якщо учасник задовольнив вимоги судді і виправив порушення - штраф не виставляється.
3. Фініш на всіх дистанціях по падінню мотузок, або по проханню капітана, якщо всі учасники знаходяться на фінішному ПС.
4. На всіх дистанціях вводиться Тз - загальний час виступу на дистанції та ПКЧ - проміжний контрольний час. Після закінчення Тз чи невкладанні в ПКЧ учасники припиняють виступ і отримують фініш за особливими умовами. Розмір Тз та ПКЧ встановлюється умовами і може бути змінено до завершення виступу третьої команди.
5. Допускається лідирування по всім дистанціям - початок роботи на наступному етапі до завершення роботи на попередньому, якщо це не суперечить умовам проходження окремих дистанцій.
6. На всіх дистанціях дозволяється рух у зворотному напрямку, якщо це відбувається з дотриманням вимог техніки безпеки.
7. Черговість виступів визначається жеребкуванням, а порядок стартів на дистанціях оговорюється ГСК окремо.
8. У стартову зону команда в повному складі (учасник) готова до виступу зобов?язана з?явитись одразу після старту попередньої команди (учасника).
9. Перед стартом учасник зобов?язаний закріпити до себе суддівську страховку.
10. Результатом виступу вважається час проходження дистанції плюс штрафи:
- за втрату одиниці спорядження - 30 сек (10 сек для особистої дистанції),
- за втрату основної мотузки - 5 хв (1:40 для особистої дистанції),
- за пропуск ППС - 2 хв 30 сек.

11. Втрачене спорядження, при бажанні, може бути повернуте учасникам суддями. Час на дистанції не зупиняється.
12. При фініші по особливим умовам учасники отримують штраф: 10 хвилин за кожен непройдений маршрут (невиконаний спецприйом) за кожного учасника та, окремо, за контрольний вантаж; .20 хвилин за кожен не пройдений потерпілим маршрут.

Підписатися на Коментарі для "Загальні умови Проведення відкритого чемпіонату міста Києва та Київської області з гірського спортивного туризму ?Кубок МКС 2012?"