13-21 серпня. Казбек.

Відмітити
0

Кому це може бути цікаво. Йдемо у серпні на Казбек. Ну й трохи на сонячну Грузію подивитись. Подробиці на http://kiwitravel.com.ua

Захід некомерційний. Плануємо вкластись у бюджет 600 американських рублів. Основні витрати: переліт до Тбілісі та назад, трансфер з Тбілісі до Степанцмінди. Також на групу розкидаються витрати гіда. На матраці з подушкою ночуватимемо двічі чи тричі, переважна кількість ночівок у наметах. Харчування також переважно з котла. Ну такий собі похід до гір.

Наразі частина раніше заявлених людей "перестрибнула" з Кавказу на Непал, отже в нас з'явилися вакантні місця. Група планується до 11 людей. Двое-троє відчайдух можуть приєднатись. Алгоритм наступний: передзвонити мені (мене звуть Вадим, я буду в групі завгоспом, +38 (068) 353-77-03), спитати, чи є на цей момент місця. Якщо так (а вони наразі є), відвідати каси Аеросвіту чи Грузинських авіаліній та взяти квитки. Ми летимо наступними рейсами:

Київ - Тбілісі п'ятниця, 12 Серпня 2011
Aerosvit Airlines (VV 427)
виліт: 23:40 - Київ (KBP) Термінал B
приліт: 03:15 +1 дней - Тбілісі (TBS)

Тбілісі - Київ неділя, 21 Серпня 2011
Aerosvit Airlines (VV 418)
виліт: 17:55 - Тбілісі (TBS)
приліт: 19:35 - Київ (KBP) Термінал B

Маючи квитки на руках, повідомити мене і узнати, коли і де буде установча зустріч (наступного тижня). Там ми знайомимося один з одним, обговорюємо питання спорядження та розкладки і починаємо потрохи готуватися до зустрічі з прекрасним.

Підписатися на Коментарі для "13-21 серпня. Казбек."