Новини звідусіль

Група Тетяни Моянської (гірський 4 к.с., Фанські гори та Гісарський хр.) у суботу повідомила, що все гаразд, йдуть за графіком. Вийшли на пер. Сідло Ганзи (2Б, 4400), а вчора повинні були здійснити сходження на пік Велика Ганза (5306). На наступний сеанс зв'язку очікуємо за 1-2 дні.

Група Дмитра Михальчука (гірський 3 к.с., Фанські гори) вчора повідомила, що пройшли звязку перевалів Сурх та Лінкор [=1Б], забрали заброску. Далі перевали Апеншуд (1А) та Сіама (2А). Почалась спека. На наступний сеанс зв'язку очікуємо за 2-3 дні.

Група Олександра Тєстєрєва (гірський 4 к.с., Джунгарія) зараз знаходиться на пер. Каратор (1Б), прямують до пер. КРС Казахстану (2Б). Успішно їдять заброску.

Група Людмили Шевченко-Савчинської (пішохідний 2 к.с., Карпати) пройшла запланований маршрут, повертаються до Києва.

Група Андрія Сахна (велосипедний 3 к.с., Чорногорія) сьогодні повідомила, що у них все дуже добре. Місцевість мальовнича, днями проходили по плато, що нагадує Карабі та Кавказ; побували в красивому каньойні Тара. Зараз купаються в гірському озері. Хоча в цілому підйоми та спуски складні.

Група Анастасії Волкової (гірський 5 к.с., Центральний Памір) повідомила, що пройшли пер. Науки Східний (3А, 5300) та пер. Космонавта Добровольського (3А, 5660).