3 - 4 липня 2010р. "ФЕСТИВАЛЬ ГІР" в ур.Заросляк в підніжжі г.Говерла в Карпатах

Відмітити
0

Пропоную прийняти участь чи бути в якості гостя на фестивалі "ФЕСТИВАЛЬ ГІР", який відбудеться 3-4 липня 2010р. в урочищі "Заросляк" в підніжжі г.Говерла в Карпатах.
Зацікавленим туроператорам чи окремим особам можемо вислати умови участі.

Відмітити
0

не очень понятно в чем суть фестиваля и зачем вообще принимать в нем участие.

Відмітити
0

Фестиваль - це завершальний етап однодениих, дводенних.. .і триваліших походів туритстських груп по визначених маршрутах через вершини Карпат.
По ходу маршруту кожна добровільна група туристів має 2 завдання:
а) взяти в окремий мішечок "частину конкретної гори" ( грудка грунту, камінчик...) і доставити в Заросляк; б) в міру можливості ховати ( закопувати ) сміття, розкидане горе-туристами на маршруті , але пластикове сміття збирати в мішок, по ходу маршруту залишати в місцях, де воно забирається комунальними службами, або знести в Заросляк.
В Заросляку проводяться різні заходи: спілкування туристів з різних регіонів України; туристські змагання; короткі (на 5-7 годин) екскурсії на сусідні з Заросляком вершини, озеро Несамовите, говерлянський водоспад , цвинтар часів 1-ї світової війни, концерт самодіяльних колективів...Будуть працювати кафе, виставка-продажа народних промислів, майстер-класи. В неділю - сходження на Говерлу , для бажаючих - змагання на найшвидше піднімання на Говерлу та спуск з неї...
Розробляються маршрути для походів різної тривалості і будуть запропоновані бажаючим прийняти в них участь.

Відмітити
0

Фестиваль і тиждень, що йому передує, проводиться як один із заходів під гаслом "Очистимо Карпати від сміття".

Підписатися на Коментарі для "3 - 4 липня 2010р. "ФЕСТИВАЛЬ ГІР" в ур.Заросляк в підніжжі г.Говерла в Карпатах"