Повернення груп із походів травневими святами

Болгарський цирк, Архиз

Вітаємо клубні групи з поверненням!

Під час альпіністських сборів у Архизі збірною клубу були пройдені наступні маршрути: Спутнік (1Б), 60 років КЧАО* (1Б), Пештера (2А), 60 років КЧАО (2Б), Пештера (2Б), Батак (2А), Дмитров-100 (3А). Погода була чудовою, сонячною, всі позагоряли! Схоже, що взимку було мало опадів, тому лавинна небезпека виявилась нижчою, ніж у попередні 2 роки.
(* КЧАО - Карачаєво-Черкеський автономний округ).

Ісландський вулкан затримав повернення групи з велопоходу Португалією на добу, наразі вони вже в Києві. Проїхали 450 км. Відвідали різні місцевості і міста - зарості лісів, скельні береги океану та сільські мальовничі краєвиди від півдня до півночі країни. Велопохід Україна-Молдова був пройдений у повному обсязі - 743 км, з них біля 250 ґрунтами. Враження із походу.

Про враження із гірських, пішохідних походів та скелелазних маршрутів у Криму, Карпатах та ін. можна почитати у форумі та поповнити їх своїми.
Так, у Карпатах було проведено наступні походи: Іван Бердецький гірська 2 к.с., Андрій Данилейко пішохідна 1 к.с., Євген Єрьомін гірська 2 к.с., Марина Ходирєва гірська 1 к.с. Кілька пішохідних походів 1 к.с. було проведено кримськими горами.