Велоподорож навколо Чорного моря! Потрібен музикант

Відмітити
0

Шукаємо етно-фолк-музиканта для вуличних виступів в подорож навколо Чорного моря велосипедами. Обов'язково з досвідом багатоденних поїздок та з загранпаспортом.
Румунія-Болгарія-Туреччина-Грузія-Росія-Україна. Покидаємо роботу, київську суєту і віддаємось на волю Бродяжного Бога в пошуках рятунку від буденності бетонного мегаполісу, в пошуках душевного космодрому, в пошуках Вселенського Кайфу.
Ночуємо в наметах де доведеться, на хліб заробляємо вуличними виступами (музичні перфоменси в людних місцях, практика перевірена нами під час подорожі в Абхазію). Будемо проводити культорологічне дослідження практики вуличних виступів, брати інтерв'ю в інших музикантів, збирати етнічний пісенний матеріал причорноморських народів і знімати це все на відео для майбутнього фільму. Тобто їдемо з культурним проектом!
Старт плануємо на кінець липня або початок серпня від Чернівців, а закінчити плануємо в Керчі приблизно через 2,5 місяця.
Динаміка руху: 70-90 км/день, 1-3 дні на тиждень стоянки в хороших місцях.
Коротко про нас: хлопець і дві дівчини (32, 24, 28 років відповідно), музиканти, займаємось етнічною та рок-музикою (варіант для подорожей - етніка).
Пишіть на імейл - vovamulyar(собачка)ukr.net
Наші записи для ознайомлення і детальніший маршрут вишлемо всім бажаючим.

Підписатися на Коментарі для "Велоподорож навколо Чорного моря! Потрібен музикант"