Положення про перший відкритий чемпіонат Київської області з пішохідного туризму

"ПОГОДЖЕНО" "ЗАТВЕРДЖЕНО"
Начальник управління Голова Федерації спортивного
Культури і туризму туризму Київської області
_________В.Г.Романчишин ____________С.М. Герус
"___" __________ 200 9 р.
"___" __________ 200 9 р.

ПОЛОЖЕННЯ

про перший відкритий чемпіонат Київської області з пішохідного туризму

1. Мета та завдання

Змагання проводяться з метою підвищення рівня майстерності спортсменів та суддів, визначення сильніших команд Київської області, популяризація спортивного туризму.

2. Терміни та місце проведення змагань

Змагання проводяться з 02 по 04 жовтня 2009 року в с. Жорнівка Києво-Святошинського району (Високий берег р. Ірпінь, ур. Дзвінкове)

3. Керівництво змагань

Загальне керівництво підготовки та проведення змагань проводиться Управлінням культури і туризму, Федерацією спортивного туризму Київської області (далі ФСТКО) та Київською обласною туристичною агенцією.

Безпосереднє проведення змагань покладається на Києво-Святошинський районний центр туризму - головну суддівську колегію (далі ГСК), склад якої затверджується Управлінням культури і туризму

4. Загальні умов проведення змагань

4.1 Програма змагань:
02.10.2009 - заїзд команд, після 15.00. Мандатна комісія для учасників 20.00. Нарада ГСК з представниками від команд, жеребкування о 21.00 03.10.2009 - відкриття змагань о 9.00. Змагання на дистанції "Крос-похід" (ІV клас). Нарада ГСК з представниками від команд о 21.00 04.10.2009 - змагання на дистанції "Смуга-перешкод" (ІІІ клас). Підведення підсумків. Закриття змагань о 15.00 4.2 Інформаційна підтримка здійснюється на сайтах: www.ko-tourism.gov.ua, www.ksrct.kiev.ua та www.tkg.org.ua.

Попередні заявки на участь та данні про суддів від команди (ПІБ, суддівська кваліфікація та контактний телефон) приймаються до 17.09.09 електронною поштою за адресою: koljada_turiz(at)ukr.net, rozvyto(at)ko-tourism.gov.ua або факсом (044)4028982 4.3 Змагання проводяться згідно до Правил з пішохідного туризму від 24.04.2008 року.. У разі необхідності можуть бути додатково до цього Положення розроблені Умови проведення змагань та подолання дистанцій, які не повинні суперечити Правилам і цьому Положенню
4.4 Склад команди на дистанції "Крос-похід) - 6 осіб, при цьому не менше однієї жінки, на дистанції "Смуга перешкод" - 6 осіб (в залік 3+1).

4.5 Вимоги до учасників "Крос-походу" не молодше 14 років з третім кваліфікаційним розрядом, капітан команди старше 18 років з другим кваліфікаційним розрядом зі спортивного туризму.

4.6 Кожна команда обв?язково повинна надати у розпорядження ГСК не менше однієї особи, яка має суддівську кваліфікацію, для використання її під час проведення Чемпіонату.

5. Умови прийому учасників та фінансування

5.1.До участі допускаються команди спортивних та туристських клубів, організацій, підприємств, навчальних закладів, військових частин, збірні команди спортивних товариств та інші, що пройшли мандатну комісію.

5.2 Команди повинні мати усе необхідне спорядження для участі у змаганнях відповідно до Правил з пішохідного туризму від 24.04.2008 року..

5.3 Фінансування проведення змагань здійснюється згідно з кошторисом, затвердженим Управлінням культури і туризму та за рахунок залучених коштів.

5.4 Витрати на участь команд у змаганнях за рахунок коштів організацій, що відряджають команди на змагання.

5.5. Команди повинні мати все необхідне спорядження для наметового містечка.

5.6. Команди подають до мандатної комісії наступні документи:
- іменну заявку за встановленою формою згідно вимог "Положення про медичне забезпечення спортивно масових заході";
- кваліфікаційні книжки спортсменів;
- паспорт або документ, що засвідчує особу;
- страховий поліс на кожного учасника змагань, дійсний на термін проведення змагань.

6. Нагородження та визначення результатів

6.1.
Команди, що посіли перші три місця на дистанції ІV класу нагороджуються дипломами відповідного ступеня, а учасники команд відповідними грамотами та медалями.

6.2. Команди, що посіли перші три місця на дистанції ІІІ класу нагороджуються дипломами відповідного ступеня, а учасники команд грамотами.

6.3. Команда, яка посіла перше місце у загальному заліку отримує кубок, диплом та приз, а учасники грамоти та медалі. За друге та третє місце у загальному заліку команди нагороджуються дипломами відповідного ступеня та призами, а учасники грамотами та медалями.

6.4. Місця у загальному заліку визначаються по кращому відносному результату на двох дистанціях.

ГСК залишає за собою право на внесення змін до змагань.

ДАНЕ ПОЛОЖЕННЯ Є ОФІЦІЙНИМ ВИКЛИКОМ НА ЗМАГАННЯ

Підписатися на Коментарі для "Положення про перший відкритий чемпіонат Київської області з пішохідного туризму"