Новини від груп

Олег Янчевський та Богдан Савчинський у складі групи МАІ у гірському поході 6 к.с. після траверсу піку Революції зійшли на пік Комунізму льодовиком Росія через плато Правди маршрутом Тамма. Вчора ввечері відпочивали у кармані льодовика Бівуачний, куштуючи компот із ревеня. Погода гарна. У найближчі дні група вийде до заброски, після якої відбудеться третя частина походу.

Група Максима Романова (Камчатка, пішохідна 3 к.с.) за графіком зійшла на соп. Горшкова та вул. Плаский Толбачик (3085 м, 1А). Здійснили огляд Північного прориву Великого Тріщинного Толбачинського Виверження (російською БТТИ) із відвідуванням Мертвого лісу (ділянка лісу, засипана вулканічною породою). Збираються до виходу на пер. Толуд (1500, н/к). Погода і досі пасмурна, вдень підвищена хмарність.

Група Олександра Лисака (Джунгарія, гірська 3 к.с.) вчора ввечері вже перебувала на бівуаку під кінцевою точкою маршруту, селом Рудничний. Спостерігали за метеорним потоком Персеїди.
Сьогодні вже закінчили похід та поїхали у Чаринський каньйон.

Наразі чекаємо на повернення груп Євгена Макаренка (Алтай, гірська 3 к.с.) та Світлани Сімонової (Зах. Кавказ, гірська 2 к.с.).