Регистрация на практику 30-31/05.

Відмітити
0

В связи с тем, что практику по переправам имеет смысл проводить в более/менее реальных условиях - данная практика будет проведена в Денишах. Т.к. это связано с выездом - чтобы лектор и помощники не ездили туда ради 1-2 человек (что несерьезно) прошу всех желающих отписаться в этой теме.

З.Ы. Отдельная просьба - внимательно подумайте, сможете ли вы присутствовать. Список на 30 человек в форуме и реально едущие всего 5 человек - это не сильно здорово.

Відмітити
0

Здравствуйте,
Я новый участник, друг Павла Репало, если знаете такого.
Подскажите пожалуйста, как попасть в ваш турклуб?
Я так понимаю, для этого нужно прийти на практику, тогда когда ближайшая?
Заранее спасибо :)

Відмітити
0

Ага, дяки...я збирався в останній день напроситися до вас. шоб повчили чайнегГа. . .Є кілька маршрутів, де без цих ПРАКТИЧНИХ РЕАЛЬНИХ знань мені невесело, з цього приводу вже й снарягою обзавівся. на півзарплат.....Капєц....

Відмітити
0

все одно для того, щоб вчитися переправам вбрід, потрібна реальна гірська річка, а найближчі до нас, зрозуміло, в Карпатах. А техніці роботи з мотузками при наведенні навісної переправи можна вчитися будь-де.

Відмітити
0

Ну - ти не міг не втриматися, так, Женю? Твоя точка зору на переправи відома. Добре хоч не пропонуєш зарубання на Кавказі відпрацьовувати :) :) :)
___

Оскільки практика мала під собою намір добряче викупати учасників - хотілося купати їх в річці і при цьому дати можливість поспілкуватися, посидіти біля багаття та позайматся ще чимось цікавеньким. Хоча б полазити, наприклад. Не так вже й часто в нас відбуваються клубні віїзди, де є можливість поспілкуватися не тільки із своєю власною командою.
А викупавши народ у протоці Дніпра - навряд все інше теж вдасться зробити без проблем з нетверезими місцевими мешканцями Гідропарку та хлопцями у формі :)

Відмітити
0

до речі, моя команда не підписалася на це заняття зовсім не через мою точку зору, а через те, що в переважної більшості зараз напряги у навчанні

а з приводу зарубання - я подумаю, а то щось Карпати цього року не підійшли для цього :)
що ближче до реальності - то краще :)

Відмітити
0

Zheka написав:
до речі, моя команда не підписалася на це заняття зовсім не через мою точку зору, а через те, що в переважної більшості зараз напряги у навчанні

В цьому я тебе й не звинувачую :) Нажаль так склалося, що раніше провести її не виходило...
А всіх-всіх-всіх запрошуємо на лекцію. Щоб потім знали, що відпрацьовувати самостійно :)
Підписатися на Коментарі для "Регистрация на практику 30-31/05."