Новогодний Альпвыезд!

Відмітити
0

Привет всем!
В связи с приближение Нового Года появилась очередная проблема: - Как бы его отметить максимально трезво и с пользой! :)
По этому хотелось бы провести соц. опрос и выяснить кто желает Новый Год провести на альпвыезде в Крыму.
? На данный момент, скажу только одно - мероприятие будет, проводится под опытным надзором инструктора, который научит многим интересным штучкам и в итоге официально зарегистрирует ваши достижения.

Не какой другой информации пока нету!!! Все организационные вопросы будут, решатся непосредственно после переклички и определения хоть приблизительного количества человек? Так что прошу не задрачивать меня вопросами типа: ?А куда мы поедем? И где будем лазить??

Так же, те кто желает поехать, оставляйте свои пожелания...
Спасибо.

Відмітити
0

artem написав:
Крим - це залізобетонно зафіксовано?

а хіба є вибір - Карпати - скель немає,
інші варіанти для небагатьох : Кавказ - далеко, складніше впіймати гарну погоду, та необхідно дуже теплий одяг
Турція - дорогувато

Відмітити
0

Як Вам варіант Монблан? Знайомі їздили, 2 роки тому бусіком обійшлось по 400 $ з кожного... Якщо знайти спонсора і пропіарити у пресі...то отримання візи гарантоване і безкоштовне...!!! Пишіть , контактний аліас Стукало Коля (ваш...)
Варіант продумувався давно і не раз, можу детально по пунктах скласти кошторес...За інструктора (хто поведе)...однозначно потрібен і однозначно потрібно буде шукати...Хоча на таку пропозицію я переконаний пристане будь-хто (як варіант групою проспонсорувати 1/2, 100% його поїздки...)
Словом думайте значкісти-розрядники...суттєву частину організаторства готовий звалити на плечі собі....
Дмитро Корнійчук (3 альрозряд) 23 роки )))

Відмітити
0

Гість написав:
Як Вам варіант Монблан?

піарити часу малувато... неодруженим, а тим більше дівчатам візи отримувати складнувато ...

Крим набагато дешевше та простіше; з іншого боку - в Європі є на що подивитись крім скель

Відмітити
0

natika написав:
одружити всіх клубних дівчат, і однією проблемою менше ;)

двома - неодружених носіїв п. :-Р теж неохоче випускають закордон
а ще одружені живуть довше ...

Відмітити
0

Поскольку есть заинтересованные, то предлагаю вариант альтернатив Крыма :) вынести в отдельную тему, а то для желающих поехать именно в Крым - тут можно потерятся в постах :)

Відмітити
0

Гість написав:
а хіба є вибір ?

Раз вже пішли "варіанти на тему", вставлю і свої 5 коп. - Аладаглар в Туреччині. Транспортний бюджет: $20 віза-марка по прильоту, ~$320 літак до Стамбула туди-назад, автобус до Нігде 50 лір (100 туди-назад, для групи "студентів" і за туди-назад можна хотіти знижку :) Варіанти для табору: 1.плато Арпалик, 2.плато Коджадолєк, 3.плато Єдігьоллєр. Те, що альпіністських скель (і всього іншого крім льодовиків) там навалом від І до VII+ (UIAA), а зимою там мега-симпатично - жодних сумнівів. Ну і поруч Каппадакія, бачив зимові фотки під сніжком - сюрреалізм... Інструктор краще з місцевих - знаю куди можна стукати. Наш, котрий погодиться їхати "за бочку варенья и коробку печенья" - не варіант, верніше варіант, але з можливими нехорошими варіантами... Хоч маршрути вищі за ІІ (і то з дуже виликими очима) мені не світять в силу дуже обмеженої кваліфікації, з задоволенням би її розширив і поснігоступив/пофотополював в околицях десь з тиждень.
Монблан теж варіант, але головняк з візами в грошовому еквіваленті це, як мінімум, ще 50% до транспортного бюджету. Якщо будуть опції на збори для людей не з клубу і не в Криму (імхо, крім скель робити там нічого) - візьму участь з дуже високою імовірнісю.

Відмітити
0

vovin написав:
(імхо, крім скель робити там нічого)

Как сказать
"Сюрприз" 1Б на НГ 2008
Эклизи-Бурун февраль 2007
Бабуган-Яйла и Узень-Баш НГ 2007
Чатырдыг НГ 2006
Да и Холодный Кулуар, южный кулуар Эклизи-Бурун, (опасную) сосульку Учан-Су никто не отменял. Снежные 1Б надо спрашивать у знатоков, но найти можно.

Раз на раз не приходится :-)

Відмітити
0

Nikonov-CT написав:
Раз на раз не приходится :-)

Вірю! :) Але я мав на увазі не локальні перешкоди, а, як би це сказати... монументальність навколишнього простору. Локально в Криму може бути гут - це факт, а от глобально... (корчу кислу міну :) Просто цією фразою спробував означити рівень своєї зацікавленості в міроприємстві, хоча ніхто і не запрошував, але на Крим я особисто точно пас і топік можна пропускати, але ж пішли альтернативні варіанти - от і зацікавило.
Підписатися на Коментарі для "Новогодний Альпвыезд!"