Новий голова клубу!

– Олексій Гресько! 

Від дитинства до лідерства — історія нашого нового голови клубу Олексія Греська. Він з дитинства був прихильником активного відпочинку та відправлявся у подорожі та кемпінги. Пізніше долучився до шкільного гуртка зі спортивного туризму, де відкрив для себе перші змагання та категорійні походи. А після вступу до КПІ, його туристичний шлях продовжився в Турклубі КПІ «Глобус».

Протягом п'яти років Олексій активно долучався до організації традиційних клубних подій та змагань, був керівником походів та інструктором табору. Він вкладав свою душу та знання у тренування команди, допомагаючи членам клубу розвиватися, як справжнім туристам.

За останній рік Олексій піднявся на новий рівень, обіймавши посаду керівника Школи Інструкторів табору «Глобус». Його робота та пристрасть до туризму дали відчутні результати та зміцнили нашу спільноту.

Важливо відзначити, що вибір нового голови відбувся шляхом голосування активної частини клубу. Олексій здобув довіру, свідченням чого є його приділення на цю почесну посаду.

Ми впевнені, що під його керівництвом наш туристичний клуб буде процвітати ще більше. Вітаємо його на посаді голови та чекаємо на нові захопливі подорожі та пригоди разом з ним! 

Підписатися на Коментарі для "Новий голова клубу!"